|

Petrohradské ekonomické fórum 2024 – Základ nového multipolárního světa a nová centra růstu.


Na Petrohradském mezinárodním ekonomickém fóru (SPIEF) bylo podepsáno celkem 982 dohod v hodnotě 6,43 bilionu rublů (což je asi 61 miliard euro), napsaly noviny Vědomosti s odvoláním na několik vládních Tento údaj je bez započtení těch dohod, které představují obchodní tajemství. Se zástupci zahraničních společností bylo podepsáno více než 50 dohod.

Letošního Petrohradského ekonomické fóra se zúčastnilo více než 21 300 návštěvníků ze 139 zemí světa. Přijely sem delegace z 95 zemí, včetně 63 šéfů diplomatických sborů a 48 ministrů zahraničí.

Letošní téma fóra znělo „Základ multipolarity – formování nových center růstu“. Také letošního plenárního zasedání se účastnil ruský prezident Vladimir Putin spolu s bolivijským lídrem Luise Alberta Arce Catacorym a zimbabwským prezidentem Emmerson Mnangagwym.

Prezident Putin během svého projevu představil 10 strukturálních změn v Rusku do roku 2030. Akcentoval přitom ekonomický program rozvoje Ruska, a to kvalitativní, strukturální změny, kolem nichž by se měly soustředit finanční, lidské a organizační zdroje.

Jakubovu reportáž z Petrohradského ekonomického fóra najdete zde:

Red-PA


Podobné příspěvky

29 Komentářů

    1. ZATIMCO ZLOČINEC PUŤKA.PRÝ DEKLARUJE V PETROHRADU JAK UMI VYRABET POTRAVINY

      EU včera schválilo prý „zelený zákon“,který má vést k likvidaci zemědělství a neomarxistického vyvlastňování sedláku,kterých je u nás jen 100 000 a tedy menšina oproti SV.
      Talentu písmáka pana D.S.Vidlaka bylo využito nejen k tamnímu zákazu nicku SLOVO RADY VOLIČU a tak se to jeho sedláci ani nemusi dozvědět ,že jsou vedeni do nové bitvy u Chlumce.
      Má to samozřejmě v Rakousku dohru,když „Z“ ministryně GEWESSLEROVA tento,zákon odhlasovala proti vulí její vlády.Toto skandální hlasování umožnilo zákon schválit.
      To prý bude pro Rakousko znamenat konec sedláku a pasoucích se kravv Alpách!!
      Strana FPO,která má v opozici náskok ,ho tímto podvodem zelených ještě zvětšila,no ni?

    2. CO PRICHAZI Z EU Parlamentu JSOU JAK VIDITE NA RAKOUSKU PODVODY BEZ KONTROLY.

      Voliči mají starosti života a nakonec volí absenci kontroly {viz bod 2 jejich programu PNZ) politické zmetky,které nesmí být REKLAMOVANY a tak jim mají bořit republiku a otravovat život.
      To jsou následky zcenzurovanima zablokování diskuse nad jejich Programem Národních Zájmu.
      Je nechutné,že se k ohlupovani voliču využívá těch nejhorších,voliči doposud neodhalených zákeřných metod.
      Jedna z nich je,že se jakoby svorně nadavá na vládu kritizuje se jí,ale nikdo nepřijde s modelem řešení typu PNZ.
      Takovou tzv prý kritiku pak ve sktečnosti nemá čim dokonce nesmí, nikdo řešit a ona vyzní jako oslava podrazu lži a špiny politiku,které prozatím nelze jako shnilotiny a vadné výrobky v obchodě vyménit a vyhodit do odpadku.
      Tak to má jít, pokud se to nenaučí voliči z SV tj Společnosti Voličú solidarnim postupem, řešit donekonečna a voličum budou ukradeno i poslední spodní prádlo,no ni?🔔💥👹🐓!

    3. ANO ŽIJEME V PŘEVRATU.VZNIKAJI BEZ NAS NOVA CENTRA RÚSTU A CO MY?

      Motorem rústu je v každém národě vždy inteligence.Ta má navrhovat řešení .
      Namísto toho tu máme haldy fňukalu,kteři se myslí ,že v republice chybí prý LEVI!
      To je bluff pro ohlupovani voliču,kteří pak mají dojem, že přeci problémy mají řešit výhradně jen jimi zaplacení LEVI „zástupci“.
      To však jsou dnes sami u moci pobouchání NEOMARXISTE vlády Ničemu ,kteří voličum strkají před nos jak mají žit a zadupaji je heslem

      NEBUDETE NiC VLASTNIT A BUDETE ŠTASTNI👹👣☠️🤐!

      To má být tedy ve skutečnosti jejich neomarxisticky nový UNOR 48 a jejich Kotvald jako fialová okurka nyní už dvojka zkažené máslo,které brzy bude tak drahé,že je za příjmy,kde jsou jimi ukradeny jejich voličum dvě třetiny , si už brzy kupovat voliči ani toto ,jako luxus, nedovolí a to má být výmysl,té vládní inteligence ?
      MERDE!
      To je sprostě francouzsky,kde pro vás budou francouzští Napoleončic. presidenšti Rotschildovcci ve vytahovat ze skladu atomové bomby a pry je přivéšovat je pod F 16 ,které se snad chystají poslat na Ukrajinu.
      Ani je nenápadne zdanit zvláštní daní všechny své boháče 90% z celého jejich majetl\ku po NEOMARXISTICKU se a za takto utržené peníze nakoupit pro nebohé Ukrajince granáty s tanky namísto okradení penzistu,kteří vybudovali i tu vytunelovanou huť NHKG a nyní prý nebude ocel ,ani na pluhy ani na tanky HANBA ,no ni?

    4. PROČ PŘI TAKOVEM MNOŽSTVI STRAN A OK FUJERU VYVOJ K VITEZSTVI SV KRACHUJE,CO?

      Voliču prozatím nevi ,že byl v tom legendárním PNZ vynalezen de fakto proudový motor a oni pro svoje hafo FUJERU mávaji jen vrtulemi a Piráti jsou jejich bohové, protože za sebou tahají tu pobouchanou fialovou okurku,která svoje tituly vyhrála v prý v tombole.
      No jak se ta okurka musela řehnit,když se nejlepší synové národa slezli ji poradit a vytvořili dokonce celý katalog co by chtěli dělat.
      Okurka totiž hned poznala,že jim chybí to co má ona tj MOC,kterou ji dali zdarma voliči a hotovo .
      Nikdo z jejich teamu kromě pana BULDOZERA KOLLERA nechápal ,že cílem vládních ničemu není skwély progressivismus,ale zničení konkurenceschopnosti republiky a její rozval na sračku s vytunelovanim všech aktiv.
      Namísto, aby se věnovali dalšímu vývoji epochálního proudového motoru tj programu Sjednoceneho Voličstva PNZ a to je možne opravdu jen v demokratické diskusi,tedy demokracii ,naletěli i oni na špek a dodnes nechápou co se vlastně děje a už jsou tak dobití,že se nechtějí k SV přidat s tvrdohlavosti českého člověčenstva se mrcasi na svem Písečku a kasiruji facky jednu za druhou,no ni?

    1. MEZI 6 BODU ŘIZENI NEBOHYCH ZBLBLYCH PIRATÚ ZAUJIMAJI v NEOMARXISMU DROGY A SEX.

      Vidíte,,že vás všechny ohlupuji velkým množstvím prý jejich pohlaví s cílem,aby jejich trapná menšina mohla řídit nás většinu a hlavně vycucat všechny naše aktiva a všechny peníze na svoje kavárenské povaleče ,cenzory a nechtějí se k nám většině SV přidat
      Teď to JEJICH CBDC nabralo havarijní kurs a dokonce pan TRAMP chce zakázat nejen FED ,ale i tu variantu CBDC ve verši vymyšlene bankstery .
      Jakmile se chytíte na jejich zvrhlý sex, bude na váš založena SLOŽKA a vaši hlavu vám ti piráti,kteří obsluhují tu krivackou menšinu v čele ničemu z vlády ,uřežou a pridelaji jejich oblíbeným pornohercum a strejdovi Puťkovi taky no ni?

      1. Napsala jsem tu další následky,když se dáte nachytat na jejich sex,komenty ,ale pirát z vládní letky jimi připravovaného digitálního koncentráku za mnou vnikl do komentu a okamžitě ho mazl,aniž by mohl varování odeslat.
        Fuj,fuj fuj to je špinavy a smradlavý hnuj,no ni💥🐸👹🔔?

  1. + Po volbách.. – Něměcko, AfD: „Vypršel vám mandát, jste žebrající prezident!“
    https://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/id_100425190/afd-fraktion-attackiert-selenskyj-scharf-amtszeit-ist-abgelaufen-.html

    „Odmítáme poslouchat řečníka v maskáčích,“ pokračovali Weidel a Chrupalla. „Ukrajina teď nepotřebuje válečného prezidenta, potřebuje mírového prezidenta, který je ochoten vyjednávat, aby se přestalo umírat a země měla budoucnost.“
    „Nyní mají být peníze německých daňových poplatníků vyplýtvány na Blackrock a další investory zapojené do rekonstrukce. To odmítáme. Pro nás jsou na prvním místě naši vlastní lidé,“ píší Weidel a Chrupalla v prohlášení.

    + Slovensko – “Neoprávněné odeslání slovenských Mig-29 na Ukrajinu budu mít právní dohru”
    viz: facebook.com/generaciamladejlavice

    “Pravda vyšla na svetlo. Dnes to potvrdil vo svojej správe aj verejný ochranca práv pán Dobrovodský. Odborná analýza, ktorou si bývalý minister obrany Naď ospravedlňoval darovanie stíhačiek Mig-29 na Ukrajinu, jednoznačne neexistuje.”

    + !USA – Nejvyšší soud rozhodl, že mRNA injekce Covid NENÍ VAKCÍNA, takže co to je?
    viz: thegatewaypundit.com/2024/06/breaking-9th-circuit-court-appeals-rules-mrna-covid/

    Moje shrnutí k fuckcínám:
    1) Takže. Fanatičtí zastánci injekcí/vakcín milují slovo „vakcína“, protože věří, že je to jediný způsob, jak může člověk přežít na planetě plné virů, kde ho může kdykoli cokoli zabít, jako například dětská obrna, spalničky nebo největzší hoax – kokovid19.. Vakcíny jsou svatým grálem medicíny a celosvětově se přece doporučuje, aby všechny děti dostaly 70 injekcí před sedmým rokem života, a to ode dne narození (+zde si představte i očkování proti žloutence aj. a spočítejte jednotlivé dávky – už jsem o tom nejednou i zde na AE v diskusi dříve informoval.).
    2) (haha, terpve) nyní se zjistilo, že všech 270 milionů HLOUPÝCH američanů, kteří dostali alespoň jednu injekci kokovid s hroty, dostalo nejen špinavou vakcínu, ale něco, co se ani nedá označit pojmem „vakcína“. Tak s čím to sakra všichni souhlasili?

    = No, ale, my tohle všechno víme, alespoň něco něco dalšího se vytrousilo na povrch pro ofce.. Nejvyšší soud rozhodl, že mRNA není vakcína, a možná proto, že je to vlastně biologická zbraň hromadného ničení. A víte co? Rozhodl o tom soud, ne lékaři, takže joo, je to vtipné..

    3) No a tedy podle správné klasifikace „vakcín“ kokovid jsou klasifikovány vlastně takto:
    biologické zbraně 18 USC § 175; zbraně a střelné zbraně § 790.166 Fla. Stat. (2023);
    Federální trestný čin zrady 18 USC § 2381;
    Treason § 876.32 Fla. Stat. (2023);
    Vnitřní terorismus, 18 USC § 2331;
    Terorismus § 775.30 Fla. Stat. (2023);
    Vražda § 782.04 (1) (a) Fla. Stat. (2023);
    a genocida 18 USC § 1091;

  2. SKVÉLY PAN CZkotas VI,ŽE KAPiTALISMUS ZABIJI JAKOUKOLI KONKURENCI.

    Naše milá Makrela to myslela dobře,chtěla využít levných surovin pana Puttlera k blahobytu celé Evropy a rústu její další konkurenceschopnosti výrobou elektřiny z plynu pro její Zelnou bandu.
    To by znamenalo,že nafta,která kryje dolar by mohla skončit a s ní závislý dolar okamžite taky
    ZGABLO!
    Kapitalisté vyhodili do vzduchu celý plynovod kromě jediné roury.No a tu se boji ten Zulc otevřít,aby zas nevybuchla. . . .
    Beztak prý dělá na příkaz toho miglance Puttlera a jeho fóra v Leningradě a tak dala zvolit na příkaz Puttlera to Lejno jen rozdilem 7 hlasu poté co rozmaširovala na sračku celý Bundeswehr ,který nás měl chránit a nyní je v EU mír,neboť granáty všecky vybouchla u presidenta, kterému mandát skončil a musí jít na žebrotu.
    Naštěstí EU dostane brzy příkaz dát ročně zbytku Ukrajiny 49 miliard,což je jejich celý rozpočet,který se tam stejně rozkrade.
    TO VŠE UDELALi A jSOU VINNI TI NESTYDOVE RUSSACI,namísto aby byli jen benzinka AMERU,no ni?👹🤩🐸
    P.
    S
    Mi milí voliči z SV si stěžují,že už ničemu nerozumí,no bodejž by rozuměli ,stále není splněn bod 4 PNZ Programu Národních Zájmu,Změny a Záchrany našich potreb mezi jiným i zrušení funkce GŘ tv a rozdělení LUPU koncesionářských poplatku pro potřeby televize ABJ tj značka BOBO , ABY BYLO JASNO a FERTIG!

  3. + !! DŮLEŽITÉ – „Co se nám tu zase chystá? EU zrychluje (čas ve videu nastaven)“
    video:

    https://youtu.be/wWCB8JTexds?t=135

    !! Konečná – viroložka, v rajchlovo straně odsouhlasila vakcinaci za účelem vymícení rakoviny, hpv, hbv apod. Konečná nás s rajchlem celou dobu tahali za nos že viry sice existují ale c-19 není nebezpečný. Konečná také chtěla očkovat jen ty potřebné a ovce si na chvíli ulevili že se jich to týkat nebude.. !!

    = EU tlačí na pilu jak jen může aby svoje plány splnili tak, jak si jejich páni usmysleli, naočkovat do roku 2030.. Naočkovat novorezeně IHNED po narození, dostat vakcínku.. Kdo nebude naočkován, půjde z kola ven, nebo bude naočkován násilně, my už žádná lidská práva mít nebudeme a to ani na papíře ne, jako je to teď…
    A cílem je naočkovat 90% ženské populace a dospívající chlapce! Tedy zredukovat populaci. Jejich prolhané války jsme už prokoukli. Vakcíny a jejich toxicita se tedy jeví jako ideální řešení.
    A nezapomeňte, až zde bude vakcína proti HIV, podívejte se na to, jak krátce po masové vakcinaci změní metody její detekce a zároveň i definici toho co to vůbec HIV je.

    A dalším bodem v programu EU, je i boj s dětskou pornografií a opět – je v tom trojský kůň. Znamená to šmírování všeho co jde. Možná si teď říkáte že můžete použít VPN, ale nezapomeňte že už teď je používání VPN v některých zemí zakázané.

    Vážení, toto už je hotová genocida, opravdu půjdeme dobrovolně na porážku jenom proto aby jsme jejch systém, který je pro nás nevýhodný udrželi v chodu? Proberte se a odmítněte tohle svinstvo. Toto schválení můžeme ještě zrušit, ale věřte že při naší nečinnosti se nic nestane. Defakto by jsme museli vládě vyhlásit válku aby to zrušili. Buď my a nebo oni. Nic víc na tom neni. Oni nám už ukázali že netahaji za nás a nemaji důvod měnit stranu, tomu věřte.

      1. PAN KOTAS DAVA VIDEO,KDE SE SVELY VALEČNIK ZA ZMENU PRIZNAVÁ,ZE NEVI CO DELAT

        To se taky nemůže a hlavně NESMIi dozvědět neboť informační pole je ovládáno Piràty,kteří neví,že budou brzy nasměrování levným trikem a podvodem na povinnou vojenskou službu až skončí pod hlavněmi děl toho našeho těžkého zločince pana Puttlera a tam pohnojí černozem pod trámovými křizi ,namísto povalování se ve funkci kavarenskych povaleču, doma🐸🤩💥☠️
        Je rovněž připraven panem Gaetsem plán ,který je bílým koněm bilionaře Rockefilcky, ktery odmítá zdanění svého majetku 99%,aby pomohl financoval tu spravedlivou válku pod trámovým křížem na UK a hlavně plán,jak za 365 dní vybít 4 miliardy lidí tzv zbytečných jedliku,neboť jejich sociální peníze prý patří te Rockyfilcce a hodlá je opravdu,ale opravdu ukrást a znehodnotit námi oblíbený dolar!!!!
        Proto také nesmí Kačenka nikomu dát příležitost na svém webu http://www.nasepravda.cz vysvětlit proč ,zlikvidovala diskuzní rubriky pod članky a likviduje pod sebou i komenty,které ji i komunisté napíši jako její kritiku,jak opravdu vést kontrarevoluci a ona nenávidí de fakto pana Kottfalda,který postavil Novou HUˇť a tvrdí,že tím bojuje za mír, že nevyžebrala peníze jako poslankyně v EU proto,že výroba oceli by mohla sloužit k výrobě chybějících tanku a střeliva pro heslo SLAVA UKRAJINE a tak budou tisíce lidí v Ostravě ohryzovat bez peněz a práce švrčky,no ni?

      2. Máte pravdu, nedošlo mi to 🙁 Ona je v KSČM. On to tam prohlásil v tom videu a vlastně se taky spletl a mě navedl 😀
        Ono, VŠECHNA POLITIKA JE DIVADLO! VŠECHNY STÁTY JSOU JEN DIVADLEM!!
        A proto mi to hned nedocvaklo, protože jsou to POLITIČTÍ SRÁ*ČI..

  4. J..ZIEBA ŘIKA NA FORU JASNYM ZPUSOBEM CO NENI SLYŠET,ALE VIDET.

    AMER ukáže Evropanům,jak se ničí konkurence Evropy a jak pobouchání politici EU ,kteři se drze dají k tomu zvolit s cílem , aby rozflakali své voliče a jejich aktiva na sračku při nekoneçnem ohlupovaní GŘ tv ,které nemá obdoby,přičemž nesmí poslouchat a číst tento web,který se tak stává informacni , jen pro majitele mozku.
    Teď není prý na tom puttlerovske fóru žádný český podnikatel,domnívají se,že tak bojují za vlast,ale holenkove to je chyba lávky!
    Hned jakmile skončí válka,která neskončí, nahrnou se k strejdovi Putinovi dohnat co zapinkali a dají mu vydělat ještě více než 6%rust,kdy dnes ON kopíruje námi voliči obdivované U. S.A.přičemž drze vymyslel neuvěřitelnou ideologii, nevídaných rozměru pod značkou MSK o které komunistka Kačenka přitom,jak pomáhá z celého srdce ,kapitalistum nemá ŽADNOU páru a snaží se ji SV tj Sjednocenym Voličum utajit a sama být tím u zobu ,aby kredencovala jako načisto levá l⁹dřistalistka členum strany ,že žadna kontrarevoluce nebude a hotovo.
    NO NI?

  5. ČASTO SE LIDOVI KOMENTATORI DIVI,ŽE P.PUTIN CHCE TAKY TO CBDC DO ZAKONA.

    Opakuji ,že naš ODS presidentem implantováný kapitalismus bez přivlastkú do režimu republiky ten podvodník se za to dodnes neomluvil co to spáchal a teď se s tím bourá celá republika a nikdo z tzv politiku neví co s tím,neboť ten podvod sedí dobře už desítky let a okrádá voliče o dvě třetiny příjmu.
    Ten druh kapitalismu totiž vždy postupuje stejně.
    A.INFLACE
    B.HYPERINFLACE
    C.VALKA
    Pod Bé je vždy giga krise,což se bude nyní tlumit CBDC vykradením našich peněženek ztrátou hotovosti svobody slova a všech dalších aktiv,volicu ,domu a bytu ještě že socialismu tzv špatnym NEOMARXISMEM ,který nemá s marxismem nic společného a tomu nikdo neumí uvěřit.
    Putin pochopil, že muže převzít variantu CBDC ovšem bacha na to bude to jiné CBDC než ta Curevska od Rockefilcky.
    To pravé nám Kačenka z KSÇM odmítá vysvětlít, prý proto ,že ji stačí ,že se prý prodrala zase škodit do EU a na ubohé členy strany se totálně vysmolila a oni mají prý za úkol držíet stále jen zobáky stále jen aby nemusela nic dělat jenom dřistat.
    Proč nám nevysvětlí co to za ideologii co Puttler vymyslel s co to znamená to MSK co má na výstavě en puťka z Leningradu ,misto,aby nam kázala ty svoje DUPERELE,no ni?
    Napsala jsem ji tam co o ní soudí komentátoři na jiných webech na příklad u D.S Vidláka a ona to v panice dala do škatule kde to už dva týdny prý čeká na schválení.
    No není to s ní fakt prča?

    1. Dear Ann,

      Kačka je ještě moooc mladá, chtěla byste od ní mnoho… Osobně, má krásné průzračné čisté oči, s těmi blond vlásky. Srovnejte ji s těmi obézními machnami, drze vystupující, vulgárně hovořícími vůkol. Proti nim je Kateřina sweet angel. Volby jsou hry na emoce. Její celkový image, projev jí do budoucna dává velké šance. (musí se však dovzdělat, aby vyhověla…)No ni ?

      1. KACENKA,TO. DOPRACOVALA A MA MOZNÁ I KAČENI ŽALUDEK ROZBIJET LEVICI

        tj SV už dávno Sjednoceného Voličstva (8,5 milionu možných členu) a zklamaných holubiček , pod svežim Rudým větrem už legendární značky PNZ to jest Plánu Národní Záchrany 3 Z.
        Skoda,že její pan histerik nebojoval před soudem za SV a dál se odsoudit za DUPERELE i když je naším členem SV členem a tak by se stal novým Bulharem J.Dimitrovem jako za Hitlera a zvítězil by taky hned načisto a na fleku ,no ni?

      2. DEAR IRONSIDE ,
        Je chybou omlouvat Kačenku,že je mladistváa k tomu blondýnka s krásným očima Ve skutečnosti je to organizační Nemehlo!
        Členove její strany jsou postižení její cenzurou a musí na tu spoušt v polomrtve straně hledět s němym úžasem jak kdysi oblíbená strana se dostala na dno,kde je smetiště dějin a nesmí ani ceknout,neboť pod články na jejich webu je jim odebrána Káčení cenzurou každá kritika toho, že se nechce vedení té havarované prý strany dostat ani zpět do Parlamentu.
        Kačenka se už nikdy nedá dovzdélat,což dává najevo schvalováním vadných stanov KSČNM,kde hned na začátku tvrdí ,že je pro návrat socialismu,který však byl obyvateli a jejími voliči vycinkán.
        Žadnou jinou Změnu nechce ani neví že pan MARX nechal ve svém díle obrovskou díru nechce nám voličum nic objasnit proč touto dírou proudí do strany neomarxismus,který s marxismem nemá nic společného.HANBA,no ni?
        AzKSH

  6. MEDVEDEV SI ZE ZELI DELÁ VRTULI A DRÀŽDI POLITIKY NEJEN EU ,KTEŘI UŽ ZTRATILI ROZUM!

    Z EU zbudou brzy jen nepotřebné ruiny firem ,kde by nezbylo Puňtovi,než EU pohlupave domorodce živit v jako dnes USA musí živit indiány v rezervacíchnyni brzy to budou tzv 15 minutová měsa ,což nezraněni multibilionaři v čele s Gatesem bílým koněm ROCKYFILCKY ZPUSOBI tak ,že budou muset zajistit a přikázat těm svým voličum do sebe cpat mleté ponravy a kobylky,které chce dokonce pan Sasin mluvčí od toho D.S.Vidlaka,který se separuje se svými sedláky od SV , ještě k tomu všemu NA LISTKY jako kdysi po válce.
    Dnes tomu nechce nikdo v EU uvěřit ,že je to Lejno chce naočkovat všechny tzv vakcinami pravdy a svobody,její manžel na tom vydělat zase 600 milionu eur bo je u vyroby těch podvodníkům a zpitoméli pirátství kavarensti povaleči se dozví, že káva nechává velkou uhlíkovou stopu a dostanou příděl jednoho ES šalku za týden a budou závidět dobrodruhovi,panu Davidu Drobikovi,který v AMERU dnes vydělá 120 000 korun měsíčně v přepočtu a má pod sebou 20 dévcat z nich každá má vlastní firmu a SVUJ budžet!
    Co myslíte mí drazí voliči je to pravda, nebo ní?

  7. DOPOSUD NEZDANENI BANKSTERI SI USTŘELILI SAMI JAK PLANOVALI 29.3 2019 NOHU.

    Realizace začla odpisem petrodolaru ,obchodu na burzách s petrodolarem, a odpisem SWIFTU,.bohuzel to znamená odpis moci Pax Amerikana námi oblíbeného U S.A
    Začalo to tím, že jako odpověď na sankce jsou tu dva kroky globalistu v souladu s rozhodnutím ze dne 29.3.2019 zrušit moc dolaru.
    Krok č.1 odstavení Petrodolaru RIADEM,ten neprodloužil dolarovou smlouvu
    Krok č.2 odstavení obchodování s petrodolarem na burze v Moskvě a CBDC a la MOSKWA.
    Naše milovaná Amerika se odepisuje zevnitř a to díky sankcím což je obchodní odpověď ranou z děla.
    Tak co dámy a pánové lidoví komentátoři,kdo o tom něco ví bo takový pruser tu ještě nebyl,no ni?

  8. Teda ten Puťtka dál tomu fóru v Petrohradě pořádně ukončení.Odmenil všechny za blokování jeho aktiv takovou ranou odepsat FED a ŠWAB

    Co teď budou naši kapitalističtí přátelé dělat,když jim nechce pomocí ani Kačenka z KSČM,ktera se neodvažuje dát o tom světovém pruseru nahoře , ani muk.
    Ostatní prý svobodné weby o tomnestydi psát se škodolibou radosti,to jak zas ten zločinec Puttler něco špatneho vymyslel.
    Blbe je ,že nepůjde do protivky nic nového jen tak vymyslet,protože na první prioritě ovládání mladých co se týče vzdělání , jsou vychováváni jen sami debilove vyznavajici ideologii neomarxismu a v Německu volí AfD ,kteří neovládají ani malou nešto velkou násobilka a tak brzy budou padat i ty boeningy bo jim praskné další pneumatika ,no ni?

  9. MLČITE Knedlíci ?RADŠI SE TU ZAČNETE MODLIT,ABY VAS VŠECHNY NEVZALI DO PEKLA

    Co vlastně v té dohodě se Saudy stalo,když byla tajná.

    1.Ceny ropy byly denominovany v $ dolačich ,to byla ta poptávka po dolarech
    2,Saudi,si dohodou jistili vojenskou podporou před vnějšími hrozbami a že nebude převrat.
    3.Dolary z ropy se musely investovat do cenných papíru v AMERU ,což pomáhalo financovat deficity a stabilizovat ty dolače.
    Hlavni bylo investovat příjmy z ropy do cenných papíru což znamenalo příliv kapitálu a udržení nízkých úrokových sazeb.
    Já vím vy SALATI ,že vám to nic neříká a jen počkejte uvidíte co se stane s cenami bencinu doufejte,že nepůjdou až do sklepa,to by byl fakt pruser no ni?

  10. DOPORUČUJI SV tj.CTÉNÝM VOLIČUM,ABY SE NAUCITLI DISKUTOVAT A NEBYT MRTVYMI BROUKY.

    KOZA nedá nikdy nikomu pokoj a zažene zpracované letargické voliče,dokonce i s pomocí Kačenky a její KSČM do svého Policejního státu a jeho následkú.
    Jen se zeptejte svých advokátú,kde v zákonech stojí odsouhlaseny i ten Policejni stat,který byl podvodem parlamentem odsouhlašen včetně SPD a KSČM a ti to tam ani nedokáží najit,hanba, no ni?

  11. AA team tj.AVANTGARDA AKTIVISTU SV elitních lidových komentatorů

    mi doporučil používat panem D.S.Vidlskem u něho na jeho webu zakázaný Nick SLOVO ŘADY VOLIČU SV tj Sjednoceného Voličstva pod programem PNZ, což znamená Program Národních Zájmu,Změny a Záchrany voličských potřeb zkrácené 3Z
    Kdo je proti ať to tu napiše a oduvodni proč,no ni?

  12. AA team tj.AVANTGARDA AKTIVISTU SV elitních lidových komentatorů

    mi doporučil používat panem D.S.Vidlakem u něho na jeho webu zakázaný Nick SLOVO ŘADY VOLIČU SV tj Sjednoceného Voličstva pod programem PNZ, což znamená Program Národních Zájmu,Změny a Záchrany voličských potřeb zkrácené 3Z
    Kdo je proti ať to tu napiše a oduvodni proč,no ni?

  13. MLČENI ZNAMENÁ SOUHLAS.NICK SE UZ OBJEVIL NA SVOBODNYCH WEBECH,

    Peprné komentáře ničí podvodníky pod pirátskou vlajkou,kteří spekulují,že by mohli být prý LEVI a neumí už ani za sebou tahat tu NEOMARXISTICKOU fialovou okurku,která nechce skončit dobře. . . .

  14. PIRÁTSTI ČLENOVE SV tj Společnosti Volicú.Řada volicu je vlastně i RADA VOLIČÚ.

    Víme,že jste dobří borci a to chcete za bakšiš sloužit kapitalistum a dostat odměny pod psa?
    Uvažte variantu bojovat za sebe a hlavně svoje peníze ,získat pro sebe ty peníze,které s vaší pomocí vydírání pro sebe ti vaší Ničemové z vlády urvou a prolechmani a dávaji vám jenom drobečky
    U nás se budou prý brzy rozdávat daleko lepší pašaliky a to drazí moji voliči. si mužete vybojovat v miliardách a ne propadnou nabídku,která na vás čeká jinak to půjde i bez vás,nerku proti.
    Už přeci víte jakym zpusobem rabují estydsti kapitalisti dvě třetiny i vašich platu ,píší to tu jako ANNA co 5 minut a ostatním holubičky. z formace SV taky.
    Pojďte s námi elitou lidových komentatorů AA teamu SV bojovat za svoje peníze a to ne v drobných ale v miliardách.
    Zeptáte li se jak na to ,vysvětlíme vám,kde to stojí v PNZ,programu z kterého mají mocipáni divokou hruzu,jediné co je napadlo vše zcenzurovat a použít i na vás 6 priorit řízení oblbleho davu a vy na to musíte čumit jako telata na nové natřená vrata a nic z toho.
    Ozvěte se i tady na webu ,když budete chtít bojovat za svoje peníze a opravdový progress ,no ni?

Komentáře jsou uzavřeny.