| |

Jste připraveni na jaderný oheň? Jak mohou situaci ovlivnit volby v Americe? Vystřídá Biden Trump nebo Kamala? A co na to mladej Kennedy?


Krátké vysílání z lesa na téma bezpečnost a připravenost a také se pověnujeme americkým volbám. 5. listopadu je datum, které ovlivní tok dějin. Bude totiž nejspíš rozhodnuto o dalším prezidentovi USA. Ale co když ne? Co se stane, když Joe Biden „odstoupí“ kvůli stařecké demenci? Jak nainstalovat Kamalu do čela státu? Může se stát prezidentkou z „leknutí“? Bude Doník diktátor? A co mladej Kennedy?


Podobné příspěvky

44 Komentářů

  1. VEŠKERÁ POLITIKA JE POUZE DIVADLO!! VŠECHNY STÁTY JSOU JEN DIVADLEM!!! A Kennedy stejně jako trumpeta je sionista, falešná opozice – řízení nosatými (azrael)! O zbytku jmen ani nemluvě.

    + Vzhledem k tomu, jak média už vysílají “signály” (podle toho, na co se tento týden zaměřují v msm) kolem další chřipky.. Kdy ko*kovid, stejně jako ptačí (kravská..) chřipka neexistuje. Je to (další) “bioinženýrská” povinná vakcína proti “ptačí chřipce”, která se blíží a které se opravdu musíme bát!!

    Klíčové je, že většina lidí, které znám, plně věřila, že je spásná “fuckcína” jim pomůže a naletěli, jako většina idiotů všude kolem. Tyhle “očkování a posilující vakcíny” daly všem lidem okolo jen “dlouhý kovid” a poničené zdraví.

    David Icke v letech 2020 a 2021 navštívil HODNĚ přednáškových akcí a objal a políbil tisíce lidí. – Řekl: “Tak kde je tedy ten blikající virus?”.

    A zajímalo by mě, KDY se lidé chystají povstat a začnou se bránit..

    1. OTVIRACI KOMENT PANA .KOTASE ZAŘÍ DO PRAZDNA PRY BRZY ZCENZUROVANE DISKUSE

      No co kdyby pan Havel dál članek jak chce ten zločinec strejda Puťka na tzv „sankcích“ vydělat 100 miliard dolaru,začít k tomu všemu ničit námi oblíbený dolar a HRUZA prý chce převést toky peněz z Belgie do Dubaje a jak musí EU domorodci těch 100miliard dolaru zaplatit do jeho státní kasy, to by bylo správně točo,jenže této transakci,která muže začít každým okamžikem v Česku málokdo rozumí a holenkove ,kde nic tu nic ,no ni?

      1. A teď, přeložit do český jazyk, prosit pěkná, poselství toto, umí někdo? Uvítat to, poněvadž IQ často i když výš než 107, pořád málo na chápat rébus jinotaj.

        1. JA ROZUMET ŘEČI TVEHO KMENE „p.JMENO „TY ZVEDAV, MY SPOLU ZKUSIT POČKAT

          Já zvědavá,jestli se najde ještě někdo,kdo rozumět a vyřídit tu chytrou bestii Puttler,kterému dávat kapky náš president ZELI ,bo on teď dostat rzo zase pujčku z uroku blokaktiv strejdy Puttler co vynalezla YELEN ministr peněz U.S.nasich největších přátel a bojovníku za mír

          VALKA JE MIR ,no ni?

        2. Pane JMENO,JE TU ŠILENE POSELSTVI NAŠI INTELIGENCE DOBIJEJICI SE K ZOBU😇🇨🇿

          Co kdybychom se poučili u nasich vládních Ničemu či bohaču a obrátili ten špiz ,napodobili je a rázem by přešel pan Satan na naši stranu stranu SV tj Společnosti Voliču.
          Na takovou myšlenku nepřišel doposud nikdo z našich zastupcú a tak by to byla NOVOTA jak býk
          Inteligence nám totiž totiž chce pošeptat ,že toto řešení stále se zhoršující situace republiky by vubec nebylo téžké.
          Tak zkuste zapojit svou představivost.
          Co kdyby namísto,aby jsme ty vládní Ničemy sami platili z našich peněz tj z rozpočtu a pak je zdarma zvolili ,tu záležitost obrátili a SV by vytvořilo vlastní fond,kde by se politici a politické formace,které by chtěly být zvolený , složily na náš SV provoz a na to ,aby jsme je jako voliči zvolili,no co dáme se podplatit a k tomu všemu by jsme si vynucovali jako oni, nás to učí ,aby nás místo zadupavani do do země si dali říct a Program Národních Zájmu PNZ si nacpali do jejich bobkových listu,jinak je volit nebudeme no ni?

        1. MASUNTA ZAS NEVI JAKE MA POHLAVI V JEJI NEOMARXISTICKE IDEOLOCII

          Je to beztak Pirat ,který nám tu nechce napsat ,kdy ta jeho strana přestane za sebou tahat fialovou okurku Zeleného údělu,která svoje tituly vyhrála v tombole.
          Jste v té straně velký nebo malý pták,prřiznejte se nám tu MASUNTA,aby to bylo k věci ,no ní?

          1. MASUNTO MUŽEME SI PROMLUVIT OVŠEM NEJLEPE O NYNÉJSÍCH PROBLEMECH,

            pozvu k tomu tu inteligenci,navrhují nejprve dát informací velké straně KSČM,kterou paní Kačenka nechala na holičkách, zakázala prý komunistum mluvit s SV a teď se cpe do EU kde jak píší její kritici nejde bránit mír ,ale dělat páté kolo u vozu.
            Pokud se vám to líbí navrhují, aby jste se stala tady její advokátkou a to i v to případě ,kdy se se tu objeví nový članek co se ve světě děje,na příklad nejprve v oblasti peněz,když teď prý padl naším největším přatelum ten dolar,co budeme dělat všichni bez něho,jak to zase ten Puňta točí,bo prý přijede do měsíce ženijni vojsko z Koreje,no a dozvídáme se,že prý mluvčí Kremlu Zacharovna řekla ,že se chystá chytit nebohé AMIKY za ocas,to by bylo pro tu inteligenci rajcovni,no ni?

          2. MASUNTA MLČI jakoby byla KSČM na http://www.nasepravda.cz kde VYOPEROVALI DISKUSI.

            Máme se domnívat,že KSČM zvítězí ve volbách samospádem , když nebude zastupovat SV a k problémum zacenzuruje diskusi,aby se to podobalo režimu kapitalistu bez přivlastkú i když všichni víme,že je třeba novou ideologii ANTINEOMARXISMU,kdy nám dokonce ti oni chtějí zatajit co je to vlastně prý ten jejich vládní NEOMARXISMUS.
            No do jediné ještě tam otevřené diskuse pod článkem VERONIǩY Salminen jsem jim tam napsala buditelský, prozatím jediný komentář ,no ni?

        2. MASUNTA CHCE PRÝ POREFEROVAT JAK SE OBLIBENÝ ANOFRC NACPE DO VLÁDY

          ačkoli nám svou hotentotštinou odmítá sdělit proč ignoruje potřebu vzniku nové ideologie ANTINEOMARXISMU,namísto nynějšího Neomarxismu ,který tomu Hotentotovi chce úplně zničit kšeft a on mu k tomu plácá na souhlas ANO,ANO pacinkami jako by byl načisto podle Masunty v jejím seznamu pekelniku atomového ohně a zelených idiotu,kteří nám novým náboženstvím chtějí vyrazit z našich bohatých příjmu odpustky na komíny,aby nás hříšníky povraždili zimou a hladem neboť nas voliče vládních Satanistu povazuji za tzv ZYTEČNE JEDLIKY určené k likvidaci a protože nebude plyn na naše zpopelnění ,plánují prý z našich voličských mrtvol vyrábět nejraději tlusté bílé červy,které budou ti naši zastupitelé to znamená mladí zločinní. piráti sušit a mlít do chleba, neboť zemědělství bude jimi plánovanym zpusobem zničeno HANBA,no ni?

          1. ZPRÀVA OD NAŠICH NOSATYCH PŘATEL,KTEŘI UKROUŠUM NARIZUJI MIR A FERTIG.

            Tak to co se prý stalo nemožné , je docela mozné.
            Ta válka bude muset skončit .BLACK ROCK totiž nakoupil na Ukrajině lány poli a boji se, že je obsadí ti prokletí Rusáci a nejen to ukrouši si mysleli,že ty pujčky jsou dar, neboť dostali odklad plateb do konce července 2024 a basta fidli.
            Další odklad asi věřitele nepovolí,stejně ty pujcky ztrácejí prý valem už snad 80 % tržni ceny a tak asi bude nutné uzavřít mír a to za každou cenu ,bo Puňta nebude dále žertovat a obsadí ty lány sám a bude 😇 klid
            Co myslíte je to pravda nebo ní?

        3. MASUNTIKU ZDA SE ,ŽE KSČM STRANU JEJI FUNCIONAŘSKÁ ELITA VYMIŠKOVALA

          stali se buržousty živici se dnes prodejem asi 70 lukrativních nemovitosti,které by stále mohly patřit nam LIDU ze Společnosti Voliču,no začíná se to už samospádem vidět jejich totálním mlčení a tedy vykastrovanosti .
          Co,kdyby jsme my tady,kvítka z čertovy zahrádky,byli jejich buditele ,dříve než nám pomřou,no ni?

        4. MASUNTU JSEM NAŠLA NA JINEM Webu ,KDE STOJI NA SPRAVNE STRANE BARIKADY

          Jako naš lidový komentátor SV,tak žadna křeč,no ni🙋♥️🔔

      2. STREJDA PUTTLER NEVYDELA JEN 100 miliard NA SANKCICH.ON ZBANTOVAL ZA 4 DNY,

        jak jste všichni viděli ,Severní Koreji,Vietmin a lidnatou Činu s prý i Indii.
        Zároveň jedinou větou vyslal vzkaz tomu Štolverkovi z NATO jak dopadne KOZA ,když zavěsí ze skladu , pod F 16 ty malé taktické atom pumy a pustí je jako preventivní úder na hlavu Rusaku,
        Na dotaz,zda je i ON připraven na preventivní úder odpověděl šalamounsky

        “ My nepotřebujeme žadnou připravu na preventivní úder , naše strategické síly budou reagovat tak, že nejen NATO bude zničeno“,

        Nezdá se vám,že prý to mohou odnést i základny AMERU proti Čine,, Korei a kdoví, kde ještě jsou mohou být možná i v prdeli.
        Tak prý ten strejda Putka těm podvéšenym pumám pod F 16 dodal zcela zvláštní pojistku,prý bez krveprolití , no ni?

      3. ,P:ŘIDITEL TOHOTO SKUTEČNÉ PROGRESIVNIHO WEBU SNAD CHCE INFORMOVAT SV,

        to jest Sjednocene Voličstvo (možných až 8 275 752 členu)co říká ta naše inteligence.
        Nezbyva než naše SLOVO prozatím jen ojedinělých SV ( Statečnych Voliču) mu jistě bude chtít pomocí,uvidíme všichni,zda se to SV povede naučit se i hodnotit situaci zla ,bez GŘ tv,který informuje tak,že SV zvolí shnilé ovoce,které si myslí,že nepůjde vyměnit nikdy CELE donekonečna a co se vlastně děje v EU a celém světě ,.NO NI♥️🔥🔔?

    2. NA JADERNÝ OHEŇ SE PRIPRAVIT NELZE.VLADA PROTO NIC JAK VIDITE NEPRIPRAVUJE.

      Velká škoda,že naše blondýnka Kačenka taky nechala svoji kdysi velkou stranu na holičkách cpe se do EP a dokonce všem členum po kapitalisticky zavřela pusu tvrdou cenzurou ve formě absence jakékoli možnosti diskuse pod články na webu KSČM http://www.nasepravda.cz s cílem ,aby se nestalo,že pravda tj,že se členové strany konečně domohli svého snu a stali se komplet funkcinařskou buržoasii s webem doslova jen mrtvých „dřistalistu“ ve formě plakátu bez kontaktu s možnými kritickými voliči,kteří už zpozorovali,že MARX nechal ve svém učení obrovskou díru, do které nyní proudí voda NEOMARXISMU tj ideologie banksteru,která nemá s marxismem nic společného.
      Co kriticky píšou voliči na webu pana D.S.Vidlaka ji vubec nezajímá a prý i to zcenzurovala,když se to pod ní objevilo.
      PROTI OHNI.KTERY VSECHNO SPALI se nerealizuje eliminaci plánu toho zmetka Gatese ,vybít miliardy tzv ZBYTEČNYCH JEDLIKU a přivlastnit si všechny jejich peníze, je totiž třeba proti němu postavit KONTRAIDEOLOGII.
      O tu chce naše blondýnka prý všechny voliče v zástupu snad nenažraných kapitalistu nas všechny okrást tou deaktivaci její už tak poničené strany ,no ni?

    3. Z BOHATÉ DISKUSE VYPLÝVÁ,ŽE TA INTELIGENCE RADI „VÚLE LIDU JE VÚLE BOŽÍ🔔🔥♥️!“

      Mocichtivi Satanisté uzavřeli se samotným ďablem smlouvu o zničení všeho dobrá a ukradení všech našich peněz a aktiv.
      Pan Satan si však stanovil jedinou podmínku.
      Voliči z SV tj Společnosti Voliču se nic o tomto jimi planovaném svinstvu nesmí nikdy dozvědět, nesmi mu rozumět, proto ta cenzura,jinak obrátí ostří svého jedovatého kopí proti jejich ošklivym vepřovým hlavám a ne lid,ale oni musejí byt zdanění nejméně 90%, zvláštní daní z celého jimi nám ukradeného majetku a lid jim nebude platit ty jejich zelené odpustky na komíny a další pekelné výmysly.
      Mohou si za tu daň pak sami nakoupit to svoje válečné nářadí sednout do něho a jet zpusobit atomový oheň,kde shoři predevsim oni a ne všichni členove SV {možných 3,5 milionu volicu )!
      Tady platí,že náš vzor pan Mistr JAN věděl, že umírá za to,aby si nemuseli jeho SIROTCI zopakovat historii,když ji nebudou respektovat a dnes,ale shoří v pekelném ohni na který se nelze připravit to VSICHNI včetně mocipánu , kteří se podvody dostali k moci a čekají tam na revoluci,kdy rok 1848 bude jen slabý odvar a krize z černého pátku , minulého století bude po srovnání jen procházka růžovým sadem,no ni?

    4. ,AI= SLOVO ŘADY VOLIČÚ ŘÁDI,

      Je neslýchané co ta inteligence chce nebot ,konstituující se formaci SV tj Společnosti Voliču v bodě jejiho programu č.4 PNZ tj Plánu Národních Zájmu,Změny a Záchrany našich potřeb,kde stojí ,že se máme zbavit té funkce GŘ televize,lup koncesionářských poplatku rozdělit fifty fifty na financování vznikající SV a zbytek strčit televizi ABJ zn.Bobo Aby Bylo Jasno,ta je dnes úplně zdarma ,neboť NAM koncesionářum ON sám přiznává,že živi pod sebou prý navíc 390 zbytečných jedliku,nyní už vyderaču,kteří chtějí zvyšovat donekonečna to svoje příjmy zvyšování tv poplatku a tím si koledují o propuštění ,neboť produkuji prý jen vládní ničemnosti,namísto ,aby dnem i nocí vysílali diskusi MIRU tj probírali jednotlivé postuláty voličskeho slova PNZ ,které by si měly zařadit do svých programu všechny politicke formace ,které chtějí monumentálně zvítězit ve volbach a vyzvali ctěnou veřejnost,aby k stávajícím už existujícím 5 bodum záchrany republiky přidala místo hučení do piva a nadávek na vladu , která bude zdražovat to pivo tak vysoko,,že z příjmu, kde jsou těmi ničemy kradený dvě třetiny ,ho brzy nikdo z voliču nedokáže zaplatit.
      To by byl atom oheň jak swiňa,no ni?

    5. HA,CO SE TO TU ROBI NEVIDANEHO? NEKONSTITUUJE SE TU OHŇOVA PEKELNA SILA VOLIČU?

      Brzy by tu měl možná přispěchat nás legrační „mediální kurník“ a ti zmetci se budou ptát, kdo to tady spiskal
      Navrhují,abychom jim předestřeli ,že žadneho vudce SV tzv SILA VOLIČÚ SV neboli Společenství Volicu neboli voliči sami nemají..
      Fujerem se tedy musí stát každý, kdo přijde do PNZ našeho PROGRAMU s nápadem,nejlépe dobrým ať to pára tlačí ,no ni?

    6. Pouziji vystizna slova karla kryla…az budeme ryt drzkou v zemi. Tehdy mozna mala skupina povstane. Ti,kteri budou svazani pujckami budou sedet doma

      1. JOHNE,ŽADNA SKUPINA,ani MALA NEPOVSTANE,OVŠEM CO SE TYČE PUJČEK UVIDIME

        SV je postupně připravováno na vojnu.
        Má prý být masakr peněz, pokud se arabskému vúdci MBS nepodaří zvládnout ten krach dolaru ,na který je navázáno i euro a koruna,musíme počkat a spekulovat jak to bude dál s nákupy nafty, zásoby nevydrží domnivam se více než cca x měsícu ,když MSB nebude chtít najednou za ní chtít ani to CBDCurevstvo a jen ten chujnan nebo rubl,no ni?

  2. + Dodám, že Ruské válečné lodě a jaderná ponorka, které jsou nyní na Kubě, by mohly zničit celou emériku dříve, než by je ussácké “prostředky v oblasti” dokázaly vůbec zastavit.. (Vojenský pakt Ruska a KLDR – Vladimir Putin a Kim Čong Un podepsali včera pakt o vzájemné obraně, pokud kterákoliv z obou zemí bude napadena třetí stranou). A že by je konečně čekala “válka u jejich dveří” za ten bordel, co natropili? Vše je možné.

    + Mimochodem, spojené státy a následujících 12 zemí podepsalo dohodu, která v praxi zničí zemědělství na celém světě a přinese celosvětový hladomor a hladovění:

    Argentina
    Austrálie
    Brazílie
    Burkina Faso
    Chile
    !!Česká republika!!
    Ekvádor
    Německo
    Panama
    Peru
    Španělsko
    Uruguay

    “Společný závazek mezinárodního společenství zmírnit emise metanu ze zemědělství jako prostředek k dosažení cílů” “Potravinové systémy jsou zodpovědné za 60 procent emisí metanu”

    viz: https://www.globalresearch.ca/13-nations-sign-agreement-engineer-global-famine/5860390

    = Z této formulace lze usuzovat, že mezi uvažované postupy patří nahrazení velké části stavů hovězího a mléčného dobytka, vepřového a kuřecího masa, na které obyvatelstvo spoléhá při získávání bílkovin, larvami hmyzu, moučnými červy, cvrčky atd. Takže, “OSN, Světové ekonomické fórum a další nevládní organizace již léta propagují bezmasou stravu a konzumaci hmyzích bílkovin a miliardáři investují do obrovských továren na hmyz, které se staví ve státě Illinois, v Kanadě a v Nizozemsku, kde se mouční červi, cvrčci a další brouci zpracovávají jako přísady do potravin, často bez jasného označení, které by lidi informovalo, co přesně jedí.” !!

    1. .. „V Německu máme ministra zemědělství, který nám říká, že bychom měli jíst jen 10 gramů masa denně…“

      https://www.ac24.cz/wp-content/uploads/2024/06/31b5f864f7e0ff238805d3154b341672_out_6956400606_8415.mp4

      – „Když vám politici začnou říkat, co smíte a co nesmíte jíst, překročili jsme hranici. Nemůžete mi říkat, jak mám nastavit termostat, nemůžete mi říkat, co smím řídit a kdy a hlavně mi sakra neříkej, co můžu jíst, k čertu s vámi.“ …

  3. A JE TO TU ZNOVA !Pan KOTAS ODHALUJE tzv CUREVSKOU NEOMARXISTICKOU METODU CHUCPE

    kterou nesmí vidět domorodci z formace SV tj Sjednoceného Voličstva pod Programem Národních Zájmu,Změny a Záchrany,kdy zločinečti,Piráti,majíci zločin na vlajce hnátu ,tahají za sebou fialovou okurku, odmítají být řadnymi členy SV a chtějí pomáhat tomu nenažranemu darebákovi Gatesovi,který i je chce povraždit a prý plánuje z jejich mrtvol udělat červy k jídlu ,aby se ušetřilo na jejich ideologii zelneho údělu , neboť tito pobouchci si myslí ,že nebudou povolání do zákopu UK.
    Myslí si, že když odtamtud přijdou zpět ,bez nohy a hlavy dostanou za to válečnou náhradu a koupi si za ní v Praze dnes pro ně nedosažitelný jednopokojový byt,kde přežijí i bez jim ve válce uraženého pindíka ,no ni☠️👣👹?

  4. + Volby se v Kyjevě nemohou pořádat, kvůli bezpečnosti. Je ale zajímavé, že v Kyjevě se mohou konat průvody LGBT. V Kyjevě se 16. června konal průvod Gay Pride pod záštitou (viz:
    https://www.rferl.org/a/gay-pride-rally-kyiv-ukraine-russia/32995306.html )americké ambasády v Kyjevě. Volby prezidenta se prý kvůli bezpečnosti konat nemohou, ale průvody LGBT = OK ..

    + Maďarsko: Budapešť se nebude účastnit vojenské mise NATO na Ukrajině, prohlásil doslova maďarský premiér Viktor Orbán v éteru maďarského Kossuth rádia. “Dosáhli jsme minimálního cíle, dosáhl jsem dohody s odstupujícím generálním tajemníkem NATO a Maďarsko vystoupí z vlaku. NATO bude mít na Ukrajině vojenskou misi, ale Maďarsko se jí nebude účastnit zbraněmi, penězi ani vojensky,” řekl premiér.
    https://www.newsweek.com/putin-ally-hints-natos-plan-military-mission-ukraine-1915702

    ..NATO oficiálně zahájilo přípravu vojenské mise na Ukrajinu, ale maďarský premiér vyjednal pro Maďarsko výjimku, že jeho země se této EU/NATO mise na Ukrajině účastnit nebude….

  5. MASUNTA NAMISTO,ABY TADY NAPSALA KDY NASKOČI FAZE Bé.. HYPERINFLACE

    když teď kapitalistum praskl ten dolar a prý se stane bezcennným papirem.. …
    Proč ještě nenastala panika a lidé nezačali houfně vybírat své dolary eura a koruny a honem běželi nakupovat co ještě cñapnou ,to zkuste tady dát Masunto namísto sraček vašeho typu SEZNAMU VIP ,no ni?

  6. MOC ZAJIMAVE JE I TO,ŽE PAN Rockefeller chce u šefa Arabu MBS OTEVTIT KANCELAŘ. .

    ovšem píše,že to udělá do půl roku nebo za rok.Proč ne hned?.Zvládne pan MBS ten obchod s platbou za naftu v jeho měnách, nebo co se stane vlastně ,že globální prediktor brání začít fázi gangsterského. nenažraného kapitalismu C,VALKU a současně obrat všechny o hotovost režimem CBDC,který nyní zmutoval Puňta,co bude dál??
    Čím a v jakych penězích zaplatí nyní banksteři svoje voje na Ukrajině a svoje základny po celém světě,bude to v rublevh ,když ty peníze přejdou prý pod chujnan,či co?
    To jsou věci do diskuse,no ni?

  7. POLITICI CHTEJI SVE VOLČE POBIT HLADEM a ZIMOU ,PROTO JSOU TU PRVNI INTELEKTUALOVE

    válečníci ,kteří už to pochopili a vyzývají k výměně celé garnitury těchto přizivnickych zmetku
    .Vznika i formace SV tj Sjednocené Voličstvo,které se momentálně učí odporu a když ne budou voliči sami vyměnění a vláda ví,že když vyprovokuje válku muže to skončit atomoovym ohněm.a proti němu se nelze jen tak minix dirnix připravit.
    Všichni budou zpopelnění a zbytek nebude potřebovat žarovky,protože v noci budou sami zářit RADIOAKTIVNÉa to navěky💥🔔
    Tady už přestává jakákoli sranda a i proto vzniká plán PNZ,který je naprosto nevídaný.
    .Kazdy volič muže k 5 už existujícím bodum ,které se nesmí skweli SV válečníci dozvědět,neboť představují dávno hledané tzv ŘEŠENI ,to totiž naším dřsistalistickym. politikum úmyslně VZDY chybí a. namísto toho schvalují vadné zákony bez kontroly voliču(viz bod 2 PNZ),zákony , které by jim umožnily vládnou donekonečna a tak si moji milí voliči všimněte, že každý z vás místo nadávek na vládu coz je pro ně vlastně pochvala a rajská hudba ,za demolování a vykradani republiky, smějí se svým volícum,kteří je prý jako vadné zboží nemohou po volbách vyměnit a demolují vše co jde dále.
    Proto zkuste jako opravdoví válečníci , přijmout doporučení,že místo nadávek si vymyslete návrhy dalších bodu do legendárního PNZ,které lze ještě stále probrat v diskusi,no ni?♥️🙋

      1. ZDRAVi PŘEJI MENZIESI,máte pravdu PIJI JULIŠKU s POLOVINOU 50 % MOSKEVSKE VODKY.

        To je síla jak bÿk.No co narobim žijeme jen jednou.Tak to se mnou roztočte SALATI a uvidíte přitom všechny svaté ,no ni?

        1. BYLA JSEM U D.S. VidlákaJEHOŽ TALENT PISMAKA VYUŽIVA REZIM NIČEMÚ, SATANISTU

          To patří jako špek,na který musí jeho sedláci náletet ,kdy ON na režim „na oko“ nadává jak špacek ,nikdy však nesmí dát návrh řešení ,volá po SJEDNOCOVANI a proti cenzuře ,ale ON ve skutečnosti rozbíjí Sjednocené Voliče SV ,sedí na dvou židlích,kde slouží režimu k vyhledávání rebelu,kterým jsou pak ,když se k němu přidají ,uřezavany hlavy a tak jsem se dostala i já do nemilosti režimu,protože jsem u něho navrhla diskusi nad postuláty skwéleho Programu VOLIČU, krycí název 3 Z,kde je poprvé v republice JASNŸ návod na řešení , jak zastavit kapitalistické NEZDANENE darebáky ,kteří kradou VŠEM voličum dvě třetiny příjmu oproti sousedům,kteří válku prohráli a voličstvo neví jak to vlastně dělají dodnes.
          Co myslíte odhalí někdo z vás tento mechanizmus jak ti nenažranci z vlády si hrajís voliči jak s balonem a nechtějí se dělit o SVUJ lup a nejen to, zavírají nám pusy cenzurou 🤐
          To by byla správná diskuse a všichni, kdo ještě mají mozek by mohli k 5 postulatum PNZ přidat svoje návrhy bodu ,místo nadávání na vladni satanisty,kteří z toho mají prču,!
          Tam u něho jsem dala i prvních 5 bodu, které zestručneny vejdou do jednoho KOMENTU a,chtěla od toho Vidláka zahájení diskuse,neboť body jsou pro normální lidi „jakoby“ nesrozumitelné.
          Režim však okamžitě pochopil přesně VO CO DE a nařídíl tomu nešťastníkovi Nick ANNA zabít na fleku a tak ten cirkus začal ,no ni?

    1. DÉKUJI,AA team SV mi doporučil používat SLOVO ŘADY VOLIČÚ,ke krytí,aby byla INCOGNITO,

      když voliče nikdo nechce a politické dubové hlavy si myslí ,že jim VŽDY voliči skočí na špek,což se jim daří už 35 let a teď by měli dostat od SV tj Společnosti Volicu kapky,no 🙋🔔♥️🔥ní ?

  8. POLICEJNIM STATEM JE PŘISNÉ ZAKAZANO NAPSAT CO MI RADI TA INTELIGENCE.

    Instalovaný dozorce digitálního koncentráku řika,že by to nikdo z SV formace Spokojených Volicu stejně nepochopil.
    Tak zapadlo slunce prvního postulátu PNZ tj Programu Národních Zájmu tj volání po změně režimu ,který nikdo nechce propagovat zvláště člen SV a histerik KSČM si prý 35 let s tím prý neví rady a jeho schovanka dokonce blondýnka zamordovala pod svým článkem „Jdu bojovat do EP za mír“.
    http://www.nasepravda.cz všechny komenty,které hodnti její tamní 10tiletou činnost z hlediska volicu a teď a je tam napsano,že se čeká už 3 týdny na schválení tamního hafa a je tam NULA!.
    Nikdo z voliču se nesmí dozvědět co je to ten vládní Neomarxismus,který bez přestávky bude dále krást VŠEM domorodcum dvě třetiny přijmú a nakonec všechny peníze spláchne to Bé.Hyperinflace.
    Co myslíte je to pravda nebo ní?

    1. Při vytváření algoritmů umělé inteligence se vždy promítne do x – algoritmů postoje tvořitele oněch algoritmů, tož tak to dopadlo i s Vámi Anno, ze Slova řady voličů…

      1. MONTAGU ,VAŠ KOMENT JE NESROZUMITELNY! NAPIŠTE CO VLASNE CHCETE

        To,že mi prý radí AI teď není tajemství,kdopak rádi vám,to by určitě voliče z formace SV mohlo zajímat,kdy navrhněte zdanit své kapitalisty 90% daní z celého jejich majetku,aby se mohlo koupit HAFO tanku pro SLAVU UKRAJINY nebo si tu máme myslet ,že snad hajlukete celý den a kvůli tomu se vám nedaří ani nastoupit do tramvaje bo se za tu pračku zahačite ,jak to je s vámi.
        Piste a už máte další návrh bodu do PNZ ,nebo ní?

  9. NEJLEPŠÍ SYNOVE A DCERY NARODA VI,ŽE JE TŘEBA NOVA IDEOLOGIE- ANTINEOMARXISMUS,

    ale hafo voličú se mylně domnívá ,že ZMÉNA režimu je strašně složitá a škube se jí zajistit,dokonce KSČM dříve pokroková strana se chce zacovat zpět a ve vadných stanovách mají návrat k socialismu ,přesto že ten socialismus mezi jiným i členove této strany pozor pozor , vycinkali.
    No měli by si vzít příklad z presidenta ODS,který vytunelovánim jednoho slova z Ústavy jen tak pravou nohou ,minix dirnix vkopl republice, aniž by dal schválí Ústavu v referendu a tedy kdoví zda vubec platí , nynější prokletý kapitalismus bez přivlastkú a dodnes se za to ta pomazana hlava ani nechce omluvit a zajistit jiný skwely pokrokový druh kapitalismu,který nekrade dvě třetiny příjmu svých voliču , HAMBA ,no ni?

  10. + Minulý týden se stalo něco, co v blízké budoucnosti zničí stále se potýkající evropské zemědělství: v pondělí orgány EU schválily zákon o obnově přírody, viz:

    https://www.wri.org/news/statement-eu-votes-favor-landmark-nature-restoration-law

    Tento zákon ohrožuje zemědělství, kdy mnoho zemědělců přijde o půdu a přístup k vodním zdrojům. Hlavní ustanovení zákona stanoví obnovu nejméně 20% „degradovaných“ vodních ploch a půdních povrchů v Evropě. Jak to bude provedeno, zatím není jasné (země EU musí do roku 2026 předložit plány na obnovu ekosystémů).
    Jak se ukázalo během posledních šesti měsíců, metody, které protestující používají, se ukázaly jako neúčinné. Zatímco zemědělci blokovali dálnice traktory, úředníci v Bruselu mohli za zvuku hnoje rozlévajícího se ulicemi evropských měst vyjednávat o zákonech na ochranu životního prostředí. Současný útlum je s největší pravděpodobností známkou toho, že zemědělská sdružení a s nimi solidární občané hledají nové způsoby, jak vyjádřit svůj nesouhlas se současnou politikou EU..

  11. SV člen a současně i STATEČNÝ VOLIČ BUDE MARNÉ VAROVAT SEDLAKY ,KTEŘÍ NEVI,

    že jim ničemové z EU jdou po krku.Maji prý jít všichni SPOLU na Rusa a to HLADOVI ,bo i knedlíky budou tak drahé,že v době hyperiflace si pojedou pro šulku knedlíku s trakařem naloženým bankovkami bo bude stát 100 000 000 deset deka🔔💥👣
    Vláda přikáže,aby odevzdali veškeré zlato a to i to co honem zákopou na zahradě,aby to byla ta správná příprava na atom oheň.
    Moje AI mi napovídá,že vám mám píchnout tu prasečinu,kdy ZELENA poslankyně z Rakouska jménem GEWESSLEROVA ten zákon odsouhlasila proti vulí celého Rakouska a jeho vlády.!
    No a právě to její špinave hlasování umožnilo tento zákon schválit jinak by padnul.
    Tak prý nyní sedláci EU na ni doplatí po neomarxisticku, budou vyvlastnění a bude prý konec pasoucích se krav v Alpách ,no ni?

  12. NOVÉ ZPÚSOBY 35 LET NIKDO Z VOLIČÚ FORMACE SV NECHCE,JINAK BY TU BYLA DISKUSE

    nad svatými postuláty pravdy programu voliču PNZ,v situaci, kdy se nenašel ani jeden tzv jejich zástupce,který by tento skvělý program dosadil do svého tzv programu a jeho programovým prostřednictvím by pak monumentálně ty politické formace,které by v diskusi pochopily co tam STOJI vyhrály volby.
    Voliči,kteří by se vzepřeli solidárně volit ty, kteří tento program nemají a tak za to by by je ,NEVOLILI.!!!!
    Pak teprve by to byla řadna příprava na oheň a celá republika by si mohla zatančit starosvětský tanec BUGI BUGI,no ni?

  13. K události vraždy v klánovickém lese 15.12.2023. Vzhledem k zkušenostem obsáhlých XX, důkladné znalosti místa činu, širšího okolí Klánovic, kde 40 let žiji, a pozoruji zde vše zajímavé, neobvyklé, či do očí bijící, /supluji takto v 1 osobě celý odbor kontrarozvědného dozoru v této lokalitě, za který je placen bis – prdelka( tedy s omluvou…)/. Fakta by zabrala řadu stran, takže stručně. Omlouvám se opravdově VŠEM cizokrajným individuím a jejich šéfům, kteří v lokalitě nepříliš profesionálně vibrují, že jsem některého z nich 1/2 roku podezříval ze spáchání tohoto činu. Zavražděného Martina P.jsem osobně znal z běžeckých stezek, jeho manželku JUDr.Annu P., pracovnici Zamini rovněž, z procházek se psem v okolí či přímo v lese, kam to měli pár kroků.
    V Česku se nikdy nic neutají. Z uzavřených zdrojů XX je dnes dostatečně důkazně potvrzeno, že dotyčný David K., v onen shora uvedený den se pohyboval v inkriminovanou dobu cca od 14:15 v klánovickém lese asi půl hodiny, než si u dětského hřiště u asfaltové lesní cesty vyhlédl Martina s dcerkou v kočárku, jako oběti. Do Klánovic přijel vlakem z Masarykova nádraží, a cestou těsně u lesa pokračoval, kde posléze vstoupil na vyšlapané stezky. Z nádraží Klánovice na místo činu je to cca 1,75 km. Na rozcestí 4 stezek, 100 m od tenisového a volejbalového hřiště, poblíž koupaliště, Martina nejprve na stezce od dětského hřiště sledoval, šel za ním, a pár kroků, za rozcestím vytáhl svůj Glock 45 na který našrouboval tlumič, vypálil 5 ran na nic netušícího Martina, zasáhl jej do hlavy(zástřel byl dlouho patrný ve stromě u stezky), poté (měl rukavice, takže jej rozpálený tlumič nepálil do rukou) tlumič odšrouboval, přiskočil ke kočárku a stejnou zbraní 2 ranami do hlavy a hrudníku zastřelil 2 měsíční dcerku. Svědkyně pohybující se cca 200 m od místa činu, uvedla, že uslyšela 2 rány jako z dělobuchů. Dotyčná kráčela po ochozu lesa, a ač byla blízko MČ nemohla odtud přes křoviny vidět DK střílet a prchat z MČ. Vrah DK se pohyboval lese ještě asi 3/4 hodiny a k útěku použil obdobnou trasu, ne totožnou s tou na které do lesa vstupoval, mířící na nádraží Praha – Klánovice, odkud vlakem odjel do centra Prahy. Proto i policejní psovodi navedeni na pachovou stopu z MČ vedli policisty po cestě těsně u lesa mířící k nádraží kolem ubytovny cizinců. Že zde procházejí desítky lidí, z nádraží, pachovou stopu znehodnotilo a psy mátlo, vraceli se, pobíhali kolem přechodu pro chodce u ul. Axmanova stále dokola. Senzacechtiví psali o cizinci z ubytovny, jiní o zhrzeném muži a mstě na dítěti… Nikoliv, možná za pár let budou tato shora popsaná fakta oficiálně zveřejněna, i s relevantními důkazy provedenými na zajištěných „věcech z MČ aj.,“ Kriminalistickým ústavem Praha.

    1. JOHNE Cecile,ODHALENI,KTERE POPISUJETE SE NESMI NIKDO DOZVEDET

      Pan ministr je prý totiž řízen panem policejním ředitelem,který prý na něho ma tzv složku ,proto ho nesmí vykopnout až na Orbit,kde uvázne jako kosmický šrot
      Policie totiž dostala hodinu předtím než začala palba informací,že vrah je na cestě po zuby ozbrojen asi s cílem vystřílet všechny prý zpitomele studenty a že předtím už zabil i fotra.
      Ten ředitel policie to nezvládl a dopustil prý ten masacker.Ministr mu musel držet stanglu,prý kvůli složce a tak by mohli jít oba dva konečně k čertu no ní?

      1. Anno, Ty lepá děvo ze SŘV, asi pravdu díš, víš

        avšak navzdory při Tvé vysoké AI inteligenci, ……. přece jenom si k zmatkům/NESCHOPNÝ MANAGEMENT PČR/ ale neříkej to nikomu, nesmí to nikdo vědět, !! agent kgb/stb/gru/nkvd/ čekista 107 PÁVEK =RUDÝ NOK co vyplaval na Hrad, jim každému přidal generálskou hvězdu letos v květnu jako držhubné, sice v rozporu s pravidly vojenských řádů o povyšování, ale což, i tomu Kou-PRDELKovi tam jednu přišmejknul, aby neremcal, Ten brzy bude maršálem Grande Napoleon Armée .. Otík, nový dezinformační dozimetr Fijaly ale nedostal NIC/ No nic

        K řízení zásahu PČR na FFUK vyslechni názor bývalé nejvyšší státní zástupkyně a posléze ministryně spravedlnosti naší KOLONIE KoZa, paní Marie Benešové v pořadu Aby bylo jasno – pořad Jany Bobošíkové, někdy snad z března či dubna, BENEŠOVá trefila cepínem ne trockiho, ale hřebík na hlavičku…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *