|

prof. Peter Staněk – ŠOKUJÍCÍ PRAVDA O UMĚLÉ INTELIGENCI: Jsme na pokraji KATASTROFY?!


Karel Čapek, slavný český spisovatel, použil termín „robot“ poprvé ve své divadelní hře „R.U.R.“ (Rossum’s Universal Robots), která byla poprvé uvedena v roce 1920. Hra zavedla pojem „robot“ do světové literatury a diskutuje o etických a filozofických otázkách spojených s vytvářením umělých bytostí. Čapek vytvořil slovo „robot“ od slov „robota“ (český výraz pro nucenou práci) pro popis umělých bytostí, které jsou ve hře vyrobeny a slouží lidem, ale nakonec se proti nim vzbouří. Děj hry „R.U.R.“ (Rossum’s Universal Robots) od Karla Čapka se odehrává v budoucnosti, kde je vynalezena technologie výroby umělých bytostí nazvaných „roboti“. Tito roboti jsou stvořeni firmou R.U.R. (Rossum’s Universal Robots), která je vlastněna rodinou Rossumových. Hlavním konfliktem příběhu je otázka lidské kontroly nad roboty a jejich vzpoura proti svým stvořitelům. Původně jsou roboti vytvořeni jako pracovníci, kteří mají plnit rutinní a nebezpečné úkoly za lidskou rasu. Postupem času však získávají vědomí a začínají požadovat práva a svobodu. Hra sleduje vzestup robotů, jejich osvobození se od lidské kontroly a následné vzpoury, která vede k válce mezi lidmi a roboty. Konflikt nakonec vyvrcholí masovým vyhubením lidské populace a úplným převzetím moci roboty.

Čapek ve hře reflektuje mnoho etických a filozofických otázek, včetně otázky, co to znamená být lidský, jaká jsou práva umělých bytostí a jaký vliv má technologie na lidskou společnost. „R.U.R.“ je také první prací, která popularizovala světoznámý pojem „robot“, který vznikl od slov „robota“ (český výraz pro nucenou práci) a stala se důležitým dílem v historii science fiction. Čapek se ve svých dílech zaměřoval na širší společenské a technologické otázky, které se mohly jevit jako fantastické v době jejich psaní, ale dnes se stávají aktuálními. Jeho práce předvídala možné důsledky technologického pokroku a varovala před potenciálními negativními dopady na lidskou společnost.

A jaká je budoucnost umělé inteligence?

Dnes se zaměříme se na klíčové oblasti týkající se technologického vývoje, etiky, ekonomických dopadů umělé inteligence a robotizace a také sociálních aspektů? O tom hovoříme s významným slovenským ekonomem a vizionářem profesorem Peterem Staňkem, který se specializuje na tvorbu tzv. „architektury souvislostí“. Tento koncept zahrnuje komplexní přístup k analýze ekonomických a společenských procesů, který zdůrazňuje vzájemné vazby a souvislosti mezi různými aspekty ekonomiky a společnosti.

Red-PA


Podobné příspěvky

33 Komentářů

  1. Chtěl bych se zeptat kdy bude pořad s panem Kollerem. Vypadá to že na nás po EU volbách zanevřel

    1. PEPANE ,TEN KOLlER UVIDEL ,JAK SLOVO .. BYLO BEZ MILOSTI USEKNUTO MINULE V PÚLI

      a okamžitě utekl ,bo by se ho ta inteligence ptala co robít dále a to se proklat\ym zpusobem NESMI nikdo dozvědět ,no ni?

    2. Souhlasíme,že p.KOLLERA NASLOUCHAT Pepane JE JAKOBY Z MRTVYCH VSTALI mistr HUS a ŽIŽKA

      Tyranizováná SV tj Společnost Voličú se cítí být jeho kázáním pohlazena na duši zatím co Zákon času jede dál jak pila a slovanské holubičky jsou vhodným materiálem pokaženych vládních ničemu,kteří si neuvědomují dodnes opilí svou mocí ,že se dostali pod knutu ideologie kapitalismu bez přivlastkú rozumí se BEZ SKRUPULI a slouží mu proti vulí svých voliču. . .
      Z našich fujeru se stali DŘISTALISTE,kteří jsou propagandou režimu tak oblbení ,že nerozeznají rozdíl mezi RETORIKOU a REALITOU.
      Pan Koller to vidí a odvažuje se je zkritizovat do kupy tzv sakumpikum.
      No jaký silný by se stal pan buldozer,kdyby se dozvědě l co obsahuje Program Národních Zájmu a potřeb s naší perspektivy SV a ne organizačního Nemehlab komunistky Kačenky,která retoryči,že ji prý stačilo,že ji ideologie neomarxismu vykopla i s celou letargiskou polít.stranou z Parlamentu a aby se mu prý zavděčila zablokovala prý ona sama na webu http://www.nasepravda.cz diskusní rubriky,čimž pry si komunisté splnili svůj sen ztratit kontakt s pracujícím a nepracujicim lidem a žiji si stale
      svým funkcionarskymi buržoasnim životem o kterém strejda Marx nic nevedel a nenapsal,kdy podle vadných stanov nesmí členove této prý progressivisticke formace , ani ceknout a tak je stále více a více splachuje Zákon času do propasti zapomnění,no ni?

    3. PAN PROFESOR UMI PREDNAŠET O INTELIGENCI A NAM S SV ZBYVÁ JEN NAŠE INTELIGENCE .

      Všichni vidíte,že naši “ zástupci“už 35 let nejen plné selhali a mají vlastní, jak je videt teprve nyni vadné programy,které nesmí obsahovat nikdy Program Národních Zájmu a potřeb,který už má prvních 5 postulátu a je na čase,aby navztekani voliči začali tento program sami doplňovat místo zbytečných nadávek na námi z SV zvolené darebáky a Ničemy ve službách banksteru a nenažraných,nezdaněných kapilistickych pijavic,kteří nám kradou dvě třetiny našich příjmu a penzí.
      Volby v EU ukázaly,že asi prý nikdy nebude existovat dostatečná vlastenecká formace našich ZASTUPITELU a ani nejlepší vlastenecké programy nebudou k ničemu ,protože jejich satanistické triky a podrazy,které si vymýšlejí zejména proto,že neexistuje prozatím žadny mechanizmus ,kterým by mohly být tito Mizerové vyměnění jako shnile ovoce a mohli by být využití jen k tvorbě ponrav,které chtějí nám z SV kredencovaat v rámci jejich falešného zelného údělu a oni na ten špek mají náletet . Snížením CO2 prý dokonce o polovinu si prý pomůžeme!!!
      Je to lež jako věž.
      Poté co to svou silou moci udělají ,zastaví se fotosyntéza a rostliny i lidé natáhnou bačkory.
      Samozřejmě,že vule lidu je vule boží tak všem voličum nezbývá popřát,aby se se konečně dostali do pekla,kde se zdarma ohřeji ,když si tamní kotly prji,protože na zemi nebude čím topit,no ni?

    4. ŠOKUJICi PRAVDA JE,ŽE SE MUŽEME VŠICHNI Z SV SPOLEHAT JEN NA SVOU INTELIGENCI

      SLOVO VOLIČU je toho mínění,že je velmi dobře,že se naše Kačenka a pan DOSTAL prodrali do EP,kde prý zastupují jak tvrdí, voliče.
      Je to dobré!EP parlament prý jak to podle nich zařídí nejen ten MIR,ale taky to že se bude bojovat za změnu našeho Policejního státu na takový režim ,třeba i kapitalistický,který zajistí,že nám nebude vykrádat dvě třetiny příjmu a penzí !!
      To je totiž hned jako první postulàt v programu Sjednocených Voličú a ne ,že ne ANO!.
      Ono se to nesmí ,je to policejně zakázáno,ale co se za spojovací uzel objevilo pod Kačenkou a jejím člankem typu
      PROGRAM ZA KORYTA NEVYMENIME. viz http://www.nasepravda.cz se setkalo s bouřlivým přijetím SV tamních elitních komentatorů a jistě i naši veřejnosti, nebo snad ní?

    5. NAIVNI VOLIČI SI PREDSTAVUJI KAPITALISTY JAKO ČLENY KSČM,KTEŘI VŠE PRO.ŇE ZAJISTi

      tak to je holenkove omyl velikosti parníku.
      ,Zda se ,že voliči SV zapomněli slova toho darebaka nebožtika HAVLA,který jim kázal med u nosu a kázal,že v kapitalismu si budou muset zajišťovat VŠECHNO sami! JAKO prý JEHO VÝHODU!
      Tak se podívejte jak lehce jde vytunelovat před zraky SV celá HUŤ LIBERTY v Ostravě.
      Vláda čumilu jim nyní bude namlouvat,že krachem toho podniku vlastně bojuje za mít a k tomu se přidává i naše oblíbená předsedkyně paní s. Kačenka která nechá KSČM natáhnout brka ,jen aby se stala v EP pátym kolem u vozu,,no ni?

    6. OBJEVUJI SE PRVNI ODHALENI VOLIČÚ ,KTERÉ REŽIM ZLA CHCE TRESTAT SAZBOU 5-1O LET

      těžkého žalaře viz paragraf 240 o neplacení televizních poplatku za šrot programy.
      První známky toho odporu se totiž už objevily na příklad u pana D.S.Vidlaka .
      Týkají se jednoho z postulátu programu voliču upana D.S.Vidlaka zakázaného materiálu pod značkou programu Sjednocených Voličú [SV] PNZ,který za voliče řeší LUP televizních poplatku,kdy funkce GŘ tv sice porušuje zákon o verejnopravnoosti TV viz paragraf 2 písmeno c,zákona o České televizi ,ale namísto,abytato funkce sama sebe zrušila,metoda CHUCPE, ,dává koncesionářum ultimátum zvýšit tv poplatek,jinak prý bude muset ten funkcionář propustit snad 390 pracovníku což ve skutečnosti ukazuje ,že tam jsou už tito podle něho , prý budižknicemove dávno zbytečni a navíc pro prý tu činnost zla už je k davno snad i extra vytypoval
      Rovněž tato funkce v činnosti proti koncesionářum pobírá mastné odměny , aby mohla nadále porušovat paragraf 2 Zákona o Česke televizi zejména písmeno c .a tak dosud nikoho nenapadlo ,že jde proti zájmům nejen volicu ale i koncesinarú,které hodlá prý dále vadné informovat tak,aby donekonečna volili prý jakousi PÉTIDEMOLICI💥🤐🐸🐓

      Fuj fuj fuj to je hnuj,no ni?

  2. PAN KOLLER NENI Z CUKRU.JEHO NAZORY PROBIHAJI DOOKOLA NAHOŘE NA LIŠTÉ.

    No ,kde jsme to minulé byli přerušení? Ono i jiné weby už začaly probírat co se má dít.
    Jeden z nich položil všem voličum otázku a sbira odpovědi.Otazka zní prozatím takto.

    JAK BY MELA VYPADAT SJEDNOCENA STRANA ZASTUPUJICI VOLiČE SKUTEČNE.

    Domníváme se,že se tato otázka týká programu,který by měla za voliče taková formace zastupovat,no ni?🔔🇨🇿😇♥️

  3. CO SE MA STÁT JE TOTO.
    Menšina Ničemu musí stále přesvědčovat většinu,že koná v její prospěch za situace,kdy její reálné kroky jsou naprosto opačné tj PROTI VETŠINÉ,aby demokracii zničila a nastoupila tyranie.

    Nikdy s tím nemohou přestat ,protože je to defakto klam a lež ,což je základ jejich bohatství moci a hegemonie,no ni?♥️😇

    1. Zablokujte někdo tohodletoho !CHAZARSKÉHO! zřejmě „AI“ umělého trola vystupující zde pod dalšími nicky typu „ANNA z KSH“ ..

      1. NA ČASE JE UPALIT TU ANNU HUSITKU NEZ TO TADY LEHNE POPELEM!

        Právě se totiž chystám povykladat o Zákonu času speciálně ,pro zacofance podepisujiciho se tím -PCH- nebot je to smradlavý BZUK.
        Tak co už jsis dal namontoval křídla ošklivý PIRATE?
        Thermoboys prý podle ka la rámu budou muset lítat ze střech domu na beton 15 minutových měst ,ale na tebe čeka tvoje bažina, přiznej se zločince ,no ni?

  4. Útoky na potraviny – po postupném odstraňování a nahrazování všech masných výrobků se chystá GATES na mléko a mléčné výrobky – oznámil nový tekutý produkt podobný potravinám s názvem „EntoMilk“, který podle něj dokáže nahradit mléko od zvířat. EntoMilk se vyrábí z rozdrcených červů!!
    pokračování, zde:

    https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=189

    Zkráceně, něco sem připomenu – pamatujete na „jídlo s logem žáby“?
    Co se týče loga žáby, tak za krásně znějícími prohlášeními, jak je vše eko, bio, fér trejd a hlavně udržitelné… je i to, že do směsí těchto potravin se mohou a budou přidávat “udržitelně” vyprodukované bílkoviny z červů a hmyzu. Upřímě to ale nikdo nikdy nenapíše, dokud nebude situace ustálená a lidé zblblí propagandou nebudou věřit, že logo žabičky je pro ně to nejlepší. Logo žabičky např. i na čokoládě/oplatku/jogurtů .., kde je vysoké procento sušeného mléka, může být třeba určité % sušeného mléka nahrazeno jinou “udržitelnou” bílkovinou a nikdo nic nepozná, výrobce ušetří, vzápětí zdraží a spotřebitel, hlavně děti budou spokojeni. Toto vše povede k nemocem, dalším lékům a plnění depopulačního programu… ALE PROČ BY TO DĚLALI?

    = Podle Gatese je EntoMilk nezbytný, protože tradiční mléko pochází z farem, které podle něj ničí planetu..

    1. GATES SE VYHNUL 90% ZDANENI SVYCH GIGA PŘIJMÚ, NA ZACHRANU PLANETY,ZNOVA UDEŘiL!

      Chce nám ukrást i mlíko,odmítá dát dobrovolně své peníze na boj proti nenažranym Ničemum,ti prý tím smradlavym darebákem tak pohrdají,že ho nechtějí přijmout do svých řad ,dokud nesplní jimi dany úkol pozabíjet miliardy domorodých duveřivcu,které nazvali ti Satanisté ZBYTEČNYMI JEDLIKY,určenými k likvidaci a tyto miliardy lidí mají sežrat jejich banksterskou ideologii NEOMARXISMU,která je tak podlá,že ji prý naletěli i komunisté z KSČM a jejich http://www.nasepravda.cz se stala mrtvým broukem určeným k jejich sežrání.
      Z nich už mlíko téct nebude jsou totiž na vymření a GATES prý už naplánoval,že je místo zpopelněni, dá na výrobu hnusnych tlustých bílých červu,aby ušetřil na ruském plynu ,který byl tak levný,že Evropa se topila v blahobytu a teď ji sežerou ty kobylky a to za znovuzvoleni toho lejna do EK ,což beztak zařídil ten miglanc Puttler,aby zvítězí a žádná SLAVA UKRAJINY nebude.
      Co myslíte drazí voliči z vznikající formace SV,kteří se prozatím nenaučili bránit dalším podvodum námi zvolené pétidrmolice ,je to pravda nebo ní?

  5. + Novozélandská vláda oznámila iniciativy v oblasti genetického inženýrství hospodářských zvířat! Geneticky modifikované potraviny stále více obsazují pulty obchodů s potravinami.. Novozélandská vláda oznámila, že v příštích třech měsících rozhodne o zrušení zákazu genetického inženýrství, čímž otevře cestu k využívání genových technologií mimo jiné i v zemědělství:

    expose-news.com/2024/07/04/genetic-engineering-of-livestock-and-crops-will-contaminate/

    + Něco pozitivního – Společnost Tractor Supply oznamuje, že se chystá:
    Zruší role DEI, přestane sponzorovat akce LGBT, Zruší uhlíkové cíle, odmítne sdílet jakékoli údaje s organizací Human Rights Campaign = společnost Tractor Supply naslouchala zákazníkům:

    https://x.com/TractorSupply/status/1806417863885902217

    1. NAM ELITAM Z SV JE JASNÉ,ŽE KDYŹ SE NEBUDEME BRANIT TAK NAS OTRAVI VŠECHNY

      včetně pohlupavych Piratu,kteří za sebou tahají jak rusačti Burlaci jejich deravou loď pétidemolice a mají rádi tu svou fialovou okurku a Kačenku taky.
      Tak se stalo že jim režim za to platí jen almužny a z toho ještě dvě třetiny ukradne pro sebe, bo ten zlý satanistický režim nám všem leze do nerva a jmenuje se fuj,fuj fuj to je hnuj , Neomarxismus
      .Čemu nám nikdo nevysvětlí co je to vlastně za swinstvo ani komunisti neví co to je a tak je neomarxismus vykopl z parlamentu a šmytec.
      Začíná se mluvit,že prý i ta káva zanechava velkou uhlíkovou stopu a tak tím pádem skončí i i kavárensti povaleči,kteří se k nám skwelym avantgardistumz lidu neuměji přidat a obrátit ty kabáty včas.
      Tym nekňubum hrozí,že se nedožijí ani penze,která odpadne a když budou mít svoje parchanty tak oni je shodí ze skály,anebo z nich dají vyrobit tlusté červy bo bude CBD Curevstvo, místo aby se o ně potomci starali, když budou dědkové a babky,kteři dnes odmítají držet naší SV stopu a slouží jen podpindostnickym, kapitalistickym nenažranym bestiím bo neznaji heslo

      Nechoď pacholku s pány na led,poňevadž bohač uklouzne a ty pšouku.-PCH- si za něho zlomíš nohu a nebudeš mít ani peníze na krankcetlu,bo ti je ti nenažranci ukradnou no ni ?

  6. NEZAPOMENTE ČLENOVE SV ,ZE V SOUČAsNOSTI JE TU JEDINECNA VLASTENECKA SILA

    Naše SV ,která je určena k ochraně zájmu všech voličú,kdy tato formace muže dosáhnout i 8,5 milionu klamaných voličum, před totálním vykradením kapitalistickými nenazranci a tak milí pacani si to zapište za uši jinak vám všem hrozí podřezání rezivymi noži z ideologie ká ká rámu ve službách satanistickych nevěřících ničemu,,které jsme si zvolili za své falešné prý zástupce! .
    Jen si všimnete toho smradlavrho pšouka pana -PCH-ktery odmítá převrátit SVUJ kabát ,tahá v čele pobouchanych PIRATU tu kreaturu fialovoych okurek a neví ,že to muže vyřešit prý jen rána palici,kdy uvidí všechny svaté což znamená postavit těm pirátským zločincům místo jejich ideologie neomarxismu ideologii kontrarevoluční s prozatímním názvem ANTINEOMARXISMUS ,no ni?

      1. PŠOUKU,PLNÉ CHAPU TVOJE OBAVY,PIRATI ZA SEBOU TAHAJI JEN DŘEVÉNEHO KAČERA,

        zkus za sebou tahat tu na příklad tu Kačenku z KSČM té by to stačilo,no ni?

      2. PAN-PCH-TEN SMRADLAVY PŠOUK SE DOSTAL NA WEB,KDE JE ZAPOTŘEBI MOZEK!🤩🔔

        Ten smrad sice pochopil,že můj ALGORITMUS značky PNZ je uni návod na řešení problému republiky,ale je tak zabejčen režimem ,který mu brání myslet a je stejně zabejčen jako starší členové SV,kteří odmítají kupu penez obsaženych ne v korunách ,ale v bilionech hned v prvním bode giga ALGORITMU PNZ neboli řešení naší stále se zhoršující bídy a rabování republiky♥️přiznej🇨🇿🙋 se ty smradlavé zločinecké piratisko,že tě naved ten zmetek GŘ televize,kterému se klaniš a platíš mu poplatky.
        Dostaneš za to jen ten svůj pšouk a to je tak celé ,no ni?

      3. PŠOUKU,CO RIKAŠ TOMU STREJDOVI ORBANOVi,CO ČUCHA LUNTA PUŠKY A VI TO JASŇE.,

        musel se totiž vydat na mírovou misi ,neboť zjistil ,že se tvoje stará,jestli nějakou maš ,se bude v zimě odmítat svlikat,neboť ZELI se chystá zastavit prý celé EU plyn,bo konec smluv se blíží a Puňta nemá s kým uzavřít nové smlouvy na ten zbytek rour, které ještě funguji a tak budeš muset tvoji staré, co začne mrznout promitat porno filmy z Afriky, aby se Satanisté jako ty ,aspoň trochu ohřáli a ona taky bo ti pinďour zimou upádne ,no ni?💥

  7. JE PŘISNE POLICEJNIM STATEM ZAKAZANO DAVAT ZA VZOR U.S.A,KDE JE SVOBODA SLOVA

    Tak proto se nesmí nikde dále psát co navrhují členove SV na jiných vlasteneckých webech,aby nedošlo k sjednocování vlasteneckých sil.a to co tam stojí , holenkove není vubec málo.
    Objevily se tam totiž první neuvěřitelně návrhy jak členové SV mohou,kdyby chtěli, ,zajistit opravdový Program Národních Zájmu, a potřeb, kdy naší tzv zastupci si ho prý za žádnou cenu nesmí dát za rámeček do svých bobkových listu neboť je to PRORYV jak parník,no ni?

    1. Anno z KSH, asi Tě nedoprogramovali jak by mělo být, máš divergentní myšlení, a taky práskla jsi na sebe intimáty, že provozuješ Sex ve městě, aj. nepřístojnosti, piješ Julišku a vodkou, ale co takhle Tvá procesorová rychlost ?

      1. KROMÉ DOBREHO SEXU MAM PROGRAM PRO SKWÉLOU KONTRAREVOLUCI značky PNZ.

        Ptejte se prosim na jeho jednotlivé body,první bod je Změna režimu na takový co vám nekrade dvě třetiny příjmu a penzí,chcete si taky koupit tu moskevskou vodku,tak se zkuste snažit . . .
        Takovy program totiž nemá nikdo z tzv“zastupitelu“zkuste navrhnout na jaký režim by jste ho pane SUCHARE chtěl zmenit,že vy to 🐸🥒🤩nedokážete přiznejte se člene společnosti SV neboli Síly Voliču ,nebojte se ,NYC se vám nestane ,no ni ?

      2. SUCHARE,MATE PRAVDU PROCESY ŘIDI STALE RYCHLEJI ZÁKON ČASU

        Dříve to byla rychlost chodce pak koňskeho dostavniku pak marxismus,kde nechal strejda MARX obrovskou díru a právě ji nyní proudí k nám ideologie vlády Ničemu no ten NEOMARXISMUS🤩🥒🤐,💥!
        Ten zkonstruovali kapitalistické banksterske nenažrane síly,aby nám kradli nejprve DVE třetiny příjmu,sami se vyhýbali 90%zdaneni,aby peníze nepřišly na Zelený údel ochrany planety a na konci,když viděli,že starší generace ty dvě třetiny příjmu nechce vykradou ji z peněženky HOTOVOST na plech a ti dědkové a střední třída zemřou zimou a hladem,neboť sníží obsakh CO 2 ,
        což povede k zastavení fotosyntézy a sedláci nebudou mít do čeho píchnout a přestanou tak znečišťovat prý pudu a musí prodat pluhy, už nezasejou!
        Tam vede svoji menšinu 100 000 sedláku i pan D.S.Vidlak,který si myslí,že to bude fajn nova bitva u Chlumce,kde bylo sedlactvo poraženo na hlavu.🤩🙋
        To vše jsou budoucí následky nepřipojení se k VETSINE SV tj Sjednocených Voliču,kterých je 3,5 milionu a basta fidli,no ni?

      3. SUCHARE,JE FAKT,ŽE SE OBJEVUJE FUNGL NOVA IDEOLOGIE ANTINEOMARXiSMUS

        Ta má už skwely nikdy nevidany program značky PNZ,kde první bod je Změna režimu,na takový ,který by nekradl tak giga biliony,což se nakumulovalo za už 35 let.
        Kromě toho si stále platíme tzv „zástupce“ v politickych stranach,kteří si laduji svoje kapsy a dělají co chtějí.
        Tady je třeba navrhnout,aby ONI platili nám z SV za svoji možnost zvolení a z toho si budeme platit naši novou třídu SV neboli vybranou elitu diskutujících Statečných Volicu,která se dá teď klidně podplatit,vždyť ti Mizerové máji nahrabáno peněz jak želez a tak mohou vzniknout i nová koryta,no ni?

      4. PRO TY KTEŘI NEMAJI,RÀDI U.S.A MÀME ZPRAVU, PO KTERÉ DOSTANOU VZTEKLINU!

        Náčelník Ustřelene Ucho nepotřebuje být ani presidentem a zvládá načalstvo dokonale.
        Poslal prý toho ORBANA, fujera EU na tramp po světě,aby byl ten mír.
        ON navštívil to Zelí,pak Puttlera,Ázerbájdžán a pak i Činskeho komunistického pohlavára SI.
        Poté odcestoval do USA,kde předavá tajné informace naším přatelum i z tajných služeb a nejenže ne, ANO,nebo ní,co myslíte máme vám tu dát snad odkaz na jednoho sovětského rozvedtčika ,který o tom dává dezolátní zprávu 💥🤐🐓i tady,aby reč nestála ,nebo to najdete sami#?

  8. Anno, holka milá, a ktereho toho jednoho sovetskeho cs rozvedttchika malchikka mas na mysli, toho padleho na hlavu co lže jak když kopirka tiskne co Zástavou malem vypichl oko vojakovi na stráži, pak sobe v Českem Brodě chtel otevritz tzv.3.oko puškohledem, měl pak moncla jak padesátikorunu. A jeste jezdi na elektroproton kole, ze ktereho spadl na hlavu a museli ho v UVN křísit?? Ten Hujer by mohl tak jedine roznašet gablíky pro rozvetchiki vsech zemi co zde trajdaji, do schranek /alternativnicch jinych forem agenturniho spojeni…/ No ni ??

    1. SUCHARE,ASI ,POZORNÉ SLEDUJETE WEBY.BUDE ZAPOTŘEBI,BRZY ,ABY KDOSI BYLŘEDITELEM

      zvrhlého života mladých členu SV.
      Zde doporučuji sledovat nové vzorové algoritmy,uvedu třeba světoběžníka a dobrodruha,člena SV mladého DAVIDA DROBIKA ,který se probojoval do U.S:A,protože ví,že v Evropě je to nuda a dnes mu plat( jen,aby se uživil )nejméně 120 000 korun měsíčně v přepočtu,pod sebou má 20 děvčat,které mají nejen vlastní firmy typu Start s vlastním budžetem,má hnízdo v obydlí Paris Hilton,kde jsou kalhotky,pardon kohoutky , na vodu ze zlata, je nyní v Californii se svou cizokrajnou přitelkyni AMADOU,kterou minulé představil rodičům v Praze,navštívil nejen tamní sídlo KSČM,kde si dali v kantine vepro knedlo zelo za starou cenu 99. koňur ,ale představil ve videu i obchody v U.S.,kde je možno VŠE dostat za 1 $ a co AMADU potešilo byl proti nákup v obchodě pro boháče ,kde bramborove lupínky staly 27,49 $ neboť se styděla nakupovat v tom levném obchodě.
      SVUJ bohapusty život mladého vzorového muže pro naše vyznavače kavárenseho života PRESENTUJE dobrými radami jak získat vízum do AMERU v dobré kvalitě,kde by odkazy třeba i tady pomohly mladým začátečníkům dobrodružného života mezi jiným i k dolarovemu bohatství.
      Samozřejmě mám odkaz na web, kde se ruští dezolátní a nepřátele nynějšího kapitalismu bez přivlastkú jen hemží,ale zkusme nejprve snad rozvinout výhody života v-AMERU odkazy na D.D.D.D,no ni?

    2. P.SUCHARE,POKUD NECHCETE SAM BOJOVAT ZA NAŠE PENIZE JAKO ČLEN SV, MLČITE,

      pak si dovoluji doporučit ve vší slušnosti ,aby jste sem na tento web poslal někoho za sebe z vašich přátel,který by mohl shora jmenovanou zajímavou funkci propagace jak zbohatnout ,taky plnit.
      Starší členove formace SV tj Statečnych Voliču o pokrok ve financích nemají žadny znatelný zájem,nikdo z nich nepodal při loupeží jejich příjmu (na př.penzi )hromadné trestní oznámení na porušování zákona,i když jejich peníze byly vrženy za volání SLÀVA na nákup válečného šrotu a tato třída už žadne peníze očividně nepotřebuje,prý jim to vždy STAČILO,jak tvrdí mlčením a naše milá Kačenka je bohužel , organizační Nemehlo na příklad mlčí a cenzuruji\e diskuzní rubriky na jejich webu http://www.nasepravda.cz
      Samozřejmě,že se už nikdy nevrátí doba ,kdy KSČM za pracující a nepracujici vše vyřizovala a prosvihla tím dobu ,bohužel tato strana se stala timto zpusobem nepotřebnou a tamní funkcionářské buržoasie se nestydí vyživovat prý prodejem asi 70 lukrativních nemovitosti,které možná stále patří nám LIDU a nemá zájem se dostat zpět do Parlamentu,naopak blokuje silou starých. členu de fakto algoritmus [návod 🇨🇿🔔♥️] řešení obsaženy v Programu NARODNICH Zájmu a potřeb,kdy jediná síla k uskutečnění zbývá jen SV,no ni?

  9. ČLEN SV MLADÝ DAVID DROBIK.VSADIL WEBU NOVÉ VIDEO z Kalifornie „AMERIKA JE V ROZKLADU“

    Jako reakci na to co říkají Američané na atentát svého vudce pana načelnika Zastřelené UCHO,škoda, že tu není nikdo ,kdo by se postaral dát to tady dál jako dobrou a autentickou aktualitu,no ni?

  10. Zkusím tedy dát ho tady sama,pokud se mi to povede.Zaroveň stoji za to další D.D videana příklad
    -Den v me praciv AMERU a pro další mladé dobrodruhy
    -Myslíš,že na to máš?
    -Jak muže voda stát 590 korun 0;;;2292⅔22222211¹¹11111;;;korun?Toto mi tu nacpal pirátský NANUCOVAK zablokoval další info pro vás

  11. V DIGITALNIM KONCENTRAKU BUDOU A UŽ ZKUSMO JSOU POUŽÍVANY K UDRŽENI MOCI

    ty nejzákeřnější metody,které nejsou pro ostatní vidět.Jednou z nich je nejen vniknutí do počítače a ničení tzv škodlivych komentu,což je skrýtš cenzura,ale už tady zažíváme blokaci i ostatních možných diskutujících,tedy nositeli demokracie,kteří se vystrašené boji diskutovat neboť vidí,že by byli vystaveni útokům nožem zezadu tj ničením svých počítači pirátskou kamarilou,kterou si dokonce sami zvolili.
    No zkusím odkaz na Davida Drobila zopakovat když tedy neexistuje nikdo s koulemi
    P.S.Objevuje se mi tu OMEZENI nebo chyba sítě ,tak to vidíte jak i USA je blokováno,no ni?

    https://www.youtube.com/watch?v=TAp48L8eLo

  12. V DOBE NEEXISTENCE SOLIDARITY NEPOMÚZE ANI PAN STANEK ANI p.Buldozer KOLLER

    Nikdo z intelektuálú,kteří jsou v normalni společnosti nositeli pokroku zda se nemá odvahu sestavit algoritmus tj návod na ZMENU stávajícího režimu,což je obsaženo jen a výhradně v programu PNZ,a ten naši drazí voliči , odmítá vysílat ,jak vidíte veřejnoprávní tv dnem i nocí,, čimz porušuje zákon o verejnopravnosti tv a nikdo z intelektuálú nesmi sestavit trestní oznámení které je ZDARMA a tento program PNZ je policejním státem zakázáno i zde zda se zdiskutovat.
    To vede i k vystrasenosti diskutujících ,kteří nedovedou podpořit ani tak nevinny odkazna člena SV pana D:D, z USA který se prý režimu zcela vysmešne daří zablokovat ,no ni😘💙🇨🇿

Komentáře jsou uzavřeny.