|

HLAS ULICE – Co ví česká veřejnost o pojmu Green Deal a jeho dopadu na život?


HLAS ULICE – nový pořad Paralelně, který mapuje povědomí české veřejnosti o zásadních otázkách veřejného života. Co ví lidé o Green Dealu? A jak se jich tento unijní plán osobně dotkne? Ví vůbec o tom, že budou od roku 2026 a 2027 platit emisní povolenky domácnosti a malé firmy a také ti, kteří používají automobil pro osobní dopravu? Tyto a některá další s Green Dealem spojená témata jsme mapovali v českých městech.

Red-PA


Podobné příspěvky

14 Komentářů

  1. Lidé budou ještě koukat co to ten greendeal je : budou koukat a brečet .
    eu je spolek šílencú !
    Můžete sem napsat rovnicu fotosyntézy ? A řekněte mi někdo proč je to CO2 špatné když je spolu s vodou nevyhnutné k rostu veškeré flory na planetě ?

    1. 6 CO2 + 12 H2O + 2830 kJ + chlorofyl ––> C6H12O6 + 6 H20 + 6O2

      CO2 je nutný k růstu rostlin, zachování zelené přírody !

      kysličník uhličitý + voda+ teplo+zelené barvivo = cukr + voda + kyslík

  2. CILEM NAŠÍ NIČEMNE VLADY Gryndylu JE SNIZIT MINI OBSAH CO2 ve vzduchu O POLOVINU

    Podle jejich smlouvy se Satanisty vedené multimiliardarem GATESEM a darebákem ŠWABEM pak přestane fungovat fotosyntéza, rostliny umřou a hned potom i lidé, čímž dojde k jimi plánované depopulaci tj pozabíjeni 6 miliard lidí,kteří prý musí včetně vás Svatý za dědinou umřít,aby se prý celá planeta očistila od lidí ,kteří ji svou přítomností znečisťujou.
    Předtím budou tito lidé určení k likvidaci okradení novými jim vládou dnešního Policejního státu nadřízenými odpustky zvane pokrytecký uhlíkové daně a nyní se prý v EU navrhuje zákon,který umožní soupis všeho vašeho majetku ,včetně vašich zlatých prstenku pod záminkou zjišťování zda náhodou váš majetek jste nezískali z Ruska a tedy podléhá sankcím což je prý jejich krycí název pro vaše okradení.
    To budou následky vyhýbání a tolerance nestanovit zdanění těchto nenažranych miliardáru při absenci pořádných daní nejméně 99,%,na celý jejich majetek ,aby přispěli ONI nám na náš boj za čistotu planety nejlépe od nich jako zmetkú.
    Co myslíte je to pravda ,vyplatí se to ,nebo ne a proč?

    1. Děkuji pěkně. Myslel jsem si to samé .
      Myslím ale že jim to bouchne do xichtu . Akce – reakce .
      Třeba taková rovníková Afrika.
      Jó máme se co učit , ale stačilo by navázat na defenestrační tradici .
      Už je toho moc .

    2. TU VIDITE SV VZOR STATEČNEHO VOLIČE PANA SUCHARA,který demonstruje SILU SV i

      a to ne ledajakou SILU ,ale sílu naší SV elitní inteligence,kterou režim blbcu chce zahnat do pekla vládní ideologie neomarxismu těch darebàku ,kteří se považují pod hlavičkou vlády za tzv NOVE komunisty a není dne,kdy náse členstvo SV ma naletet na bludy Neomarxismu pod heslem

      NEBUDETE NIC VLASTNIT A BUDETE ŠTASTNI!!!!

      FUJ F U J ,FUJ ideologie neomarxismu je hnuj,no ni?

      1. Krásné jste to napsal.

        Já se ptám : proč ti z řadú sppdní kasty , co nás chtěj depopulovat ,
        se neeutanazují ?

        Víte , ty „vakcíny“ fungujou .
        Je tu degeneraci vidět.

        Tolik nenormálních lidí !

    1. Pepane,pan KOLLER čeká ,že každý člen SV ma prý zkusit naformulovat do programu voliču PNZ,

      SVUJ návrh svého programového bodu pokud to voliči dovedou k 5 kusum už existujícího základu naformulovat (svoji představu budoucnosti,),aby to mohl celkové ON zhodnotit,anebo tím padákem přejet.
      Pokud si myslíte,že pan KOLER náš prima Buldozer patří do programu PNZ navrhne Anička dušička z KSH AA teamu SV programový bod numero SEX,kde muže stát třeba KOLLERE ty nás velký kluku pojdte to tu zbuldozerovat ať je více slyšet HLAS ULICE ,no ni🔔🇨🇿🙋💥?

  3. Pokud nejsou z dotazovaných lidí vybraní pouze ti nejhorší, tak je to doslova děsivé, jak jsou lidé hloupí a neinformovaní. Díky za toto video, už chápu proč lidé akceptují současný režim, prostě si vůbec neuvědomují jeho hrůznost.

    Z toho plyne, že je potřeba lidi mnohem lépe informovat, ovšem jde o to jak. Toto je role veřejnoprávní televize, ale ta dělá pravý opak – nově hlavní úlohou ČT není objektivně informovat, ale bojovat proti dezinformacím…

  4. V reportáži chybí zmíňka o tom, že se někdy v této době projednává, jestli se to už neschválilo, že

    všichni budou platit za to, že soused má solár, aby se rozložily náklady na posílení infrastruktury

    Takže nejen, že ti chudí zaplatí dotacemi půlku ceny těch panelů, oni budou platit i za to, že je někdo provozuje. To je naprosto zvrácené.

    A Green deal není téma na diskuzi, celé je to stejně jako globální oteplování a spousta dalších věcí, co se tlačí západ, naprostý nesmysl a mám za to, že prosazování této agendy je velmi závažným trestným činem.

  5. Co se týká elektromobilů mělo by se říci co to znamená když v Německu ruší jaderné elektrárny a u nás chceme rušit uhelné elektrárny. Udělal jsem si jednoduchý výpočet co obnáší nabíjení 1000000 elektromobilů najednou.
    Nabíjení 1 elektromobilu 20 kW = 20 000 W
    1 000 000 elektromobilů 20 000 000 kW = 20 000 000 000 W
    Temelín 2000 MW = 2 000 000 000 W
    Dle tohoto výpočtu vychází, že je nutno postavit 10 Temelínských elektráren nemluvě o nových rozvodech to znamená, že elektromobilita je v současné době nesmysl.

    1. Ono je to jednoduché: nikdy se ani náznakem nepočítalo s tím, že by se automobilita přesunula 1:1 z fosilních paliv na elektro.. Green deal je pouze nástroj pro nastolení moderního digitálního nevolnictví a genocidu. Nic jiného v tom není. A ano, po cestě si pár zmrdů namastí kapsy ještě více..

  6. V průběhu let jsem se odstřihl od všech debilních lidí, takže po shlédnutí tohoto videa mě jímá hrůza. Tolik tupců.. Bože.. Asi fakt žiju v sociální bublině. Nebo je to těma pražákama a okolím (Kladno), že tam máte samé dyliny..?
    Nevím, ale tady v Ostravě nejsou tak vypatlaní ani ti cigáni, co pro nás dělají výkopy.

    1. SOUHLAS, jsem na tom stejně a Ostravu znám, stejně celkově MSK není tak tupej mi přijde, ale od Brna a dál, škoda slov..

Komentáře jsou uzavřeny.