|

Seberou nám zbraně? Motiv útočníka? Co ten jeho Telegram? Selhala policie? Martin Koller chce znát odpovědi.


Martin Koller přináší další otázky k masakru na filozofické fakultě, které nejsou zodpovězeny. Je tento incident operací pod falešnou vlajkou? Budou nás chtít odzbrojit? V Americe je takových incidentů desítky, proč je tu snaha napojit motiv na Rusko? Jde o další nestoudnosti ministra vnitra Víta Rakušana a jeho pohůnků?

Red-PA


Podobné příspěvky

12 Komentářů

  1. DEMISE ROPUŠANA A POLICIE !!

    A ANO, já si od začátku si myslím, že se jedná o jakousi „psyops“ dezinfo, nebo pod „false flag“
    VZPOMEŇTE NA PORUBU!

    Prague Psyop?
    bitchute.com/video/SrZ7ynZbQexq/
    =Další (hned po Porubě) PsyOps á la USA, přišlo do Čech=

    !!A nemůžu si pomoci, ale ani toto nedává smysl!!
    .. 15:11 – podezřelé osoby na střeše FF UK ul. Jana Palacha.. ´.15:16 – Alka 731 – ze střechy spadlo tělo…
    A ani toto z ofic.prohlášení: pachatel odhodil zbraň a pak spáchal sebevraždu. A to jako JAK?!
    A k tomu prej přímo v přímém přenosu (nevím kde, ale určitě to dohledat půjde) hlásali studenti dva střelce, ne jednoho, MUŽE A ŽENU!

    Dobře, teď jinak: VZPOMEŇTE NA PORUBU! + Dodám sem toto, publikováno 8.12. v hovinkach:
    „Čtyři roky od střelby v ostravské nemocnici střeží bezpečí pacientů umělá inteligence“
    novinky.cz/clanek/domaci-ctyri-roky-od-strelby-v-ostravske-nemocnici-strezi-bezpeci-pacientu-umela-inteligence-40453614

    (V nemocnici jsou stovky kamer, část z nich disponuje i záznamem. Všechny informace se sbíhají v integrovaném centrálním dispečinku, který nemocnice otevřela v minulém roce. Letošní zásadní novinkou je pak inteligentní softwarová nadstavba, která disponuje takovými možnostmi, o kterých by si nemocnice ještě před několika lety mohla nechat jen zdát. Informace z některých kamer, které jsou rozmístěny na chodbách nebo v čekárnách, analyzuje počítačový software, jenž dokáže vyhodnotit potenciální riziko spojené nejen s chováním lidí, ale třeba i se zjišťováním tělesných veličin. „Změří například tělesnou teplotu, zvýšený pulz, ale i chaotické pohyby. Inteligentní kamerový systém tak pozná, jestli je člověk nervózní,“ …. Dokáže tak poznat potenciální riziko už v zárodku…)

    Co že to šváb (wef) v knize Shaping the Future of the Fourth Revolution napsal?
    – Čelíme výzvě neustále vylepšovat schopnosti vymáhání práva a spravedlnosti a v blízké budoucnosti budeme svědky „nasazování techniky ke zjištění pravděpodobnosti zločineckých aktivit ke zhodnocení pocitu viny a přečtení vzpomínek člověka přímo z jeho mozku“, resp. „…bude využíván detailní scan mozku za účelem zhodnocení bezpečnostního rizika dané osoby“
    = Technologické vybavení, které vidíme v ostravské nemocnici, jako by vypadlo přímo ze švábovi (wef) agendy!

    Více zajímavého počtení naleznete zde – PF 2024: Do posledního roku covidové pětiletky s připomínkou ostravského EVENTu 201 aneb Krizový nácvik na pandemii:
    koronaprevrat.webnode.cz/l/pf-2024-do-posledniho-roku-covidove-petiletky-s-pripominkou-ostravskeho-eventu-201-aneb-krizovy-nacvik-na-pandemii/
    (Byla střelba v ostravské nemocnici z prosince 2019 false-flag operací za účelem preventivního programování obyvatelstva na režim lockdownového stanného práva o tři měsíce později?….)

    =A uvědomte si jednu důležitou věc: 99% toho, co o píší „média“ (hovinky, čt, cnn atp.), není pravda! ZA MĚ JE TO JAKÝSI PSYOP/FALSE FLAG.. Takhle to je.=

  2. Přesně i já si tohle myslím, napsala jsem koment pod jeden příspěvek směrem k vládě, toto není normální a kdo to nevidí, by si měl rozsvítit

    1. Každý s kým jsem mluvila si to myslí taky a nevěří na verzi ze zpráv, vládě a to je co říct.

  3. Neverim mediim, ktera lhalav covidu i pred tim. Cele je to ve stylu vystrasit a zkasirovat. Taky mam par otazek, ale pochybuji, ze dostanu odpoved.

    Dobre se tomu venuje Jakl u Hajka na http://www.protiproud.info

    Kde je zmineno osm kroku od semknuti politiku pres znaceni vraha jako celkem hodneho kluka, pak se kluk nedozije soudu, pak se mu prisijou dalsi zahady, klidne i vrazda Kennedyho, pak se z nej udela agent cizi mocnosti, ktere asi? Pak se vymysli protiopatreni, ktere nic neresi, dalsi Patriot act, takze si odsozhlasime dalsi omezeni svobod a zakazem si legalni zbrane. Ktere Fiala vzapeti zabavi a odesle na ukrajinu.

    Takze vitejte v pousti nasi reality. Uvidime, jak se to vyvine ale iluze si nedelam.

  4. 1. Upřímná soustrast se NEPŘEJE, pánové.
    2. Verzi, že bude chtít MV zneužít střelbu k omezení zbraní u obyvatel věřím. Ale neznám odpověď, jakou roli v tom hrál Kozák. Vědomou? Potom bych mohla připustit akci pod false flag. To by ovšem musel být někým (pravděpodobně z BIS?) pořádně psychicky rozložený, aby byl ochoten k takovému zvěrstvu přistoupit. Pokud hrál roli nevědomou, znamená to, že MV a policie zneužijí vyšinutého střelce dodatečně. Ale- CHYBÍ MI MOTIV. Pokud ten nebude známý, tak nemá cenu o něčem uvažovat.
    3. Ruská stopa. Ano, jak Rakušan, tak Vondrášek si ohřáli politickou polívčičku a na TK se svezli po Rusku s odkazem na Telegram. Ovšem, pokud by je někdo bral vážně, musel by se ptát, CO POLICIE DĚLALA TY DVA TÝDNY? Oni opravdu fízlují všechno a každého. Tím, že by připustili pravost záznamu v T., připustili by trestuhodnou nečinnost BIS a PČR.
    4. Ano, chyby a časové prodlení od oznámení, že ozbrojený muž se chystá k nějakému činu (sebevražda, vražda?) byly velké. Za 2 a čtvrt hodiny se v dnešní době dá varovat a udělat opatření k ochraně obyvatelstva. Když už teda máme ty mobily. Podivné je, že jednu budovu policajti chránili, budovu vedení fakulty ne. Podle svědkyně i vedení fakulty vědělo hodinu předem, že se něco chystá. Přesto vedení rezignovalo na jakákoli opatření.

  5. 5. Nejpodivnější na chování policie a MV bylo, jak okamžitě po smrti střelce přisoudili vraždy v Klánovicích Kozákovi. Údajně na základě expertízy. To byla rychlost.
    6. Úplně jste pominuli, že celou dobu Rakušan jen vyhrožoval těm, kdo budou šířit dezinformace a vybízel k mlčení kolem střelce. Ačkoli u jiných případů properou u pachatele všechno, jeho rodinu, pracoviště, bydliště. Tady se jednalo o vraha- teroristu z akademického prostředí a i presstituti drží basu s MV a PČR a mlží a cenzurují. Výraz terorista používám úmyslně, i nešťastného Čermáka označili jako teroristu. Kdyby nešlo o 5 a půl roku života v kriminále, bylo by to k smíchu.
    7. Když nic nepohne Rakušana k demisi, a já myslím, že nepohne, je to bezcharakterní člověk, tak doufám, že pozůstalí, až se proberou z šoku, žalu a bolesti nad ztrátou blízkých, budou se ptát sami.

  6. Hlavnim ukolem je deseni obcanske spolecnosti.
    Navic takzvany zasah je naprosto amatersky.
    Nekolik davek z kalachu pres dvere vhodnou munici by s frajerama ze zasahovky udelalo svoje o odpalenem rpg ani nemluve.
    Tak by se totiz choval skutecne nebezpecny pachatel, o nastraznych zarizenich ani nemluve.
    No ale i na to jednoho dne dojde, kdy policie zjisti, ze proti ni stoji nekdo kdo je totalne zaskoci silou i profesionalni promyslenosti sveho odporu.
    Na fakulte strilel jeden pomateny amater a jak to dopadlo vime, policie ho nechala pozabijet ctrnact lidi a jeste mu nahanala pri vyklizeni budovy dalsi lidi do zorneho pole palby coz zni naprosto neuveritelne.
    Takze si predstavme az to vezme do ruky nekdo, kdo to bude opravdu umet..

  7. Žádný dezolát, žádný Putinův agent, ani podporovatel SPD, ale střelcem byl premiant školy, na které z nepochopitelných důvodů visí vlajka státu, který dnes velebí a oslavuje Banderovce, jenž po II. sv. válce vraždili i české a slovenské občany..

    A tito studenti z této školy teď sepisují petice a chtějí postavit legální držení zbraní v ČR mimo zákon kvůli tomu, že jednomu z jejich bývalých spolustudentů ruplo v kouli..

    https://aeronet.news/americky-turista-natocil-sokujici-video-jak-policie-v-praze-evakuovala-studenty-na-palachovo-namesti-pred-budovu-ff-uk-a-to-primo-do-palebneho-pole-davida-kozaka-ten-zahajil-palbu/

    -Americký turista natočil šokující video, jak policie v Praze evakuovala studenty na Palachovo náměstí před budovu FF UK, a to přímo do palebného pole Davida Kozáka! Ten zahájil palbu na shromážděné studenty a kulka prolétla okolo hlavy Američana! Pak už jen zaznělo anglicky: “Ježíši Kriste! Do prdele!” a studenti začali utíkat! Policista vysvětlil, co bylo špatně

  8. Shrňme to.

    1. 1. 2024
    Záhada vrahova dopisu: Kus papíru nechal v domě, který chtěl vyhodit do povětří. Pokud je pravda, že v domě byl nástražný systém a puštěný plyn, byla by šance ten dopis najít? Jaký potom smysl má takový dopis psát? Někdo nemá smysl pro logiku. Méně je někdy více. Někdo se tady moc snaží za každou cenu mu to přiklepnout. Info např. zde:
    expres.cz/zpravy/strelba-filozoficka-fakulta-dopis.A231228_111346_dx-zpravy_stes

    16. 12. 2023
    V souvislosti s včerejší vraždou dvou lidí v Klánovicích podnikla v noci policie razii na jedné z ubytoven ve Slavětínské ulici (v Praze – Klánovicích!). Hledala zde potenciálního pachatele včerejší vraždy. Podle informací Aktu.cz se dosud nenalezla zbraň, kterou neznámý pachatel zastřelil muže a nezletilé dítě. Podle exkluzivních informací Aktu.cz jsou obětmi Češi – muž a dvouměsíční miminko. !Policie hledala vraha z Klánovic na ubytovně v Praze. Razie byla zaměřená proti cizincům! V noci proběhla razie.
    Info např. zde:
    aktu.news/a-40
    +
    denikledec.cz/policie-hledala-vraha-z-klanovic-na-ubytovne-v-praze-v-noci-probehla-razie/

    Ubytovna MI COOP, Slavětínská 82, Praha 9 – Klánovice:
    custodium.cz/wp-content/uploads/2020/11/klanovice-slavetinska-82_i.jpg

    = Maminka je Češka, zastřelený otec byl Slovák. Pravdou je, že policie nejprve hledala cizince i s identikitem, ale národnost neuvedla.

    A neříkali, že Kozák nosil pouzdro na kytaru? Zamotávají se do svých lží víc a víc.. Foto Kozákova arzenálu:
    i0.1616.ro/media/2/2701/33639/21443495/2/david-kozak-arsenal-tw.png

    A ještě jednou: takhle zpackané „divadlo“ je na demisi ropušana. Nemluvě o Dozimetru. A cajtech..

    +

    inadhled.live/images/articles/int1_0.jpg
    = …, kdo se s ní nenarodí, ani vysokoškolským diplomem ji nezíská. Na sociálních sítích se objevují občas příspěvky progresivních mládežníků studujících vysoké školy, případně už i absolventů s ukončeným vzděláním. Jejich myšlenky a projevy však vypovídají nejen o nezralosti a nedostatku vědomostí, ale také o určité zvrácenosti plynoucí z nízké kvality mělké výuky a mizerné morálky. Posun uznávaných hodnot k materialismu, byť proti němu navenek bojují, je zjevný. Chtějí se mít nadstandardně hned bez ohledu na to, co si dosud zasloužili, vadí jim, že starší generace má majetek a chce si ho spravovat. Nebo je možné slyšet jinak volání po rušení důchodů a seniorů a zároveň od stejných lidí vnímat touhu po zrušení jejich soukromého vlastnictví a sdílení například vozidel, bydlení či po jistém minimálním příjmu? Není to trochu protiřečení?

    inadhled.live/uvaha-dne/inteligence-je-vrozena-/

Komentáře jsou uzavřeny.