|

Budou léky? Bude na platy lékařů? Budou potrestáni viníci nezákonných covidových restrikcí? Situace ve zdravotnictví s doktorem Miroslavem Havrdou.


Minulý týden proběhl výstřel z aurory. Konečně se na mainstreamové TV Prima mluvilo naplno o selhání době covidu, kdy procházela česká společnost mnoha nezákonnými represemi. Lékař Miroslav Havrda seděl ve studiu a naproti němu byl šéf české „pseudo“ vakcinologické společnosti Roman Prymula. proč pseudo? Protože tento soukromý spolek lidí navázaných na výrobce vakcín přímo ovlivňoval, lhal a dezinformoval české občany tak, aby farmaceutické společnosti prodaly co nejvíce neotestovaných genetických terapií s matoucím názvem mRNA vakcíny. Dnes už přichází ze všech světových stran informace o tom, kolik životů a poškození zdraví mají tyto genetické a toxické koktejly na svědomí, ale přesto stále nedochází k potrestání viníků. Kdy skončí všichni ti Prymulové, Maďarové, Hořejší, Kubkové, Helové, Hostomští před řádným soudem? Dojde k pocovidové reflexi?

Dalším tématem je situace ve zdravotnictví. Lékaři ve státních zařízeních dělají za nízké mzdy a díky nedostatkům pracovních sil musí sloužit i neuvěřitelné přesčasy. Jaký dopad má tato situace na kvalitu zdravotní péče? A co si mudr. Havrda myslí o výmyslu šéfa české lékařské komory Kubka, že by měli lékaři dostat doživotní výsluhy jako armáda?

Posledním tématem které rezonuje českou společností jsou léky, kterých je akutní nedostatek (zejména penicilinu). Budou a za kolik?

Nenechte si ujít tento rozhovor.

Red-PA


Podobné příspěvky

2 Komentáře

  1. Už dlouho jsem nebyl na vlakovém nádraží a zvuk tohoto videa mi tu nostalgii hlášení nádražního rozhlasu připomnělo 🙂

  2. + přihodím sem další fakta, je jich už tolik, že to nejde ani stíhat, ale není to vlastně nic, co by jsme od začátku nevěděli, aneb jak řekl pan Turánek – V této zemi je zájem umlčet odborníky .. odkaz na jeho nový video rozhovor:

    odysee.com/@rdh:c/rdh-082-prof-rndr-jaroslav-turanek-dsc-v-teto-zemi-je-zajem-umlcet-odborniky:0?src=embed&t=2300.025998

    Kocourkov je oproti té současné racionální společnost. Vakcína se nemá roztrousit po celém těle. Při velkém množství nanočástic ve vakcínách rostou nežádoucí účinky a také zde hraje roli zánětlivost S-proteinu. Norma plazmidu ve vakcínách je pod 10 nanogramů a v některých šaržích se našlo až několik mikrogramů. Rychlé úmrtí po vakcíně může být způsobeno kontaminanty. Největší problémy této země jsou cenzura a bezskrupulózní obhajování něčeho, co už se obhájit nedá. Všechno si rozhodne veřejnost zda chce nebo nechce být nadále klamána. Lidi se nechali vmanipulovat do hry, ve které si buď zvolí komunistického podnikatele nebo komunistického lampasáka, jakoby nebyla jiná volba. Žijeme v období totalitní moci, která má trochu jiné metody. Zadání pětikoalice je dostat tento stát na kolena a poté ho rozprodat zahraničním společnostem za směšné ceny. Žádný mesiáš nás nespasí, ale my sami se musíme stát tím mesiášem, který tuto společnost postaví na nohy.

    A DODÁM K TOMU – tři jihokorejské univerzity (s odkazem na údaje z databáze zdravotního pojištění) zjistily, že „plně očkovaní“ jsou na tom zdravotně hůře než (čistí a geneticky nezmutovaní) neočkovaní jedinci a potvrdily (to co dávno víme), že ko*kovid „očkování ničí lidské zdraví: Autoimunita, hučení v uších (tinnitus), záněty pohybového aparátu a další a další problémy.. viz:

    threadreaderapp.com/thread/1735928289800196139.html

    „Všechny vakcíny byly identifikovány jako významné rizikové faktory pro každou zánětlivou muskuloskeletální poruchu,“ uzavřeli výzkumníci. „Tato studie zjistila, že jedinci, kteří obdrželi jakoukoli vakcínu, měli vyšší pravděpodobnost, že u nich budou diagnostikovány zánětlivé muskuloskeletální poruchy, než ti, kteří vakcínu nedostali.“

    + WEF tvrdí, že na „dekarbonizaci“ naší planety je potřeba 3,5 bilionu dolarů ročně… což je asi slovo pro depopulaci, aneb kdo ty zmet*ky konečně zastaví?!

    + Jo a EU odhlasovala povolení otevřeného přístupu k soukromým zdravotním údajům bez souhlasu pacienta, kdy při nedávném hlasování většina eu poslanců hlasovala pro to, aby vláda měla přístup k soukromým lékařským záznamům bez souhlasu pacienta..

    + Satanský papěž z Vatikánu rozhodl, že katoličtí kněží mohou žehnat párům stejného pohlaví a LGBTQ…

Komentáře jsou uzavřeny.