Jste LIBODEMO, nebo DEZOLÁT? Podle čeho to zjistíte, se dozvíte v tomto videu.


Hloupé a debilní nálepkování musí přestat. Vždyť je vše úplně vzhůru nohama. Být „proruský“ dnes znamená chtít mír, prosperitu naší země, ctít křesťanské hodnoty, uznávat tradiční rodinu, zachovat si naší národní identitu. A být prozápadní proamerický znamená být západním progresivním liberálním demokratem, tedy libodemo a být libodemo znamená chtít válku, rozpad našeho národního hospodářství, debilizovat své děti desítkami druhů pohlaví, znamená neuznávat křesťanské hodnoty a být například pro import islámu do ČR, ztrátu naší národní suverenity a identity.

Do které skupiny tedy patříte? Do té pro české tedy tím pádem vlastně pro ruské nebo jste libodemo?

Jo a proč se „seru“ do zemědělství, když nejsem zemědělec? Proto, že nemusím být zemědělec, abych měl zdravý selský rozum! Ten kdo ho má taky, tak jistě podpoří naše české zemědělství. Doufejme, že se zemědělci přidají k celoevropským zemědělským protestům, které se konají 4 června 2024 !


Podobné příspěvky

12 Komentářů

  1. KDE ZMIZEL LAĎA VRABEL,ŽE TU NENI V DiSKUSI,KDE BYCHOM HO MOHLI VIDET NAŽIVO.

    Pan Koller je sice naš nejlepsi valečnik to umí zkritizovat ,ale nenavrhuje co vím ,žadná praktickà řešeni.
    Naštésti je tu Program Národní ZMENY,ZACHRANY a ZAJMU tzv 3Z,který čeka na zakázanou diskusi,protože prý je jeho první postulát ZMÉNA režimu a jak to udělat.
    Pan Koller a další válečníci ví,že domorodci dostávají jen třetinové mzdy oproti sousedům kteří válku prohráli,ale nápravu prý NIKDO nechce ty biliony za 35 jejich vlády si mají kapitalisté nechat . . .
    Tak jsem se obrátila na http://www.nasepravda.cz co na to říka, kdysi oblíbená ,dnes však padající strana podle mě jen kecajicich funkcionarskych buržoustu,kteří ji stahli na dno a tam se mnozí z nich snaží prokopat ještě níže,zda tam neexistuje ještě jedno patro,no ni?

    1. Dobry den,
      mohu se zeptat, kam zmizel poslední příspěvek o piramide geopolitiky o GP?
      A kde si ho mohu najít a pustit?
      Děkuji Franta

  2. PANE HAVEL DOUFAME TADY ASI VŠICHNI,ŽE CHAPETE POTREBU ŘEŠENI,
    opakovat v člancich jen jak naší vládní diversanti poškozuji své voliče,což je očividně jejich cíl nepomuže nikomu z domorodcu na cestě do statutu banánové republiky 6 prioritami řizeni davu které jsem navíc tadyuuuuu uauni neviuuudeuuauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuúuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuúuuuuuuuuuúuúúúuúuuuúuúuuuuuuuuuuuuuúuuúuú uuuujuuuuuuuuu prý to že je nutné si sice naš elíní tj Programem Národní Záchrany jako je pan Satan si to na rovinu a tak je vláda v diskusi neobjevil to že prý patří stále NAM se o práci levnou zelenou a to uuuujuuuuuuuuuuuu.uuuu
    Uuuuuuuuooooooouuuuúuuuuúbuuuuu uuuúuuuuuuuuu

  3. V DIGITALNIM KONCENTRAKU ZAŽIJI VOLIČI LIBTARDU A LIBTARDI SAMI KOMOLENI KOMENTU

    tak jak vidíte nahoře a to námi voliči zaplacenými pirátskými bandami,které vám budou vnikat i do bezstarostnych úsměvu a pomocí CBDC zažijete opravdu,ale opravdu peklo,což jak doufám, včas voliči z pochopí.
    Už nestačí se bavit tím, že tu vyjdou članky o úspěsnem režimu zla a jeho činech v ovládání doposud bezstarostného davu,který si má snad komicky vytipovat zda je libtard ,nebo ne

    JSOU TO TOTIŽ VZDY VRAZI, PROTOŽE ZABIJEJI PRAVDU !NO NI?

  4. V DIGITALNIM KONCENTRAKU ZAŽIJI VOLIČI LIBTARDU A LIBTARDI SAMI KOMOLENI KOMENTU

    tak jak vidíte nahoře a to námi voliči zaplacenými pirátskými bandami,které vám budou vnikat i do bezstarostnych úsměvu a pomocí CBDC zažijete opravdu,ale opravdu peklo,což jak doufám, včas voliči z pochopí.
    Už nestačí se bavit tím, že tu vyjdou članky o úspěsnem režimu zla a jeho činech v ovládání doposud bezstarostného davu,který si má snad komicky vytipovat zda je libtard ,nebo ne

    JSOU TO TOTIŽ VZDY VRAZI, PROTOŽE ZABIJEJI PRAVDU !
    P.S.Takove komentáře jsou už dnes blokovány a nešlo to odeslat vrátili to zpet darebaci z vlády totiž rozestavuji všude laděné uderky,které budou brzy fungovat na 100%cenzuru a když budou i zde lidoví komentátoři nadávat, tak to nepomuže a bude to jen hudba pro uši zla a kakofonie úspěchu námi voliči zvolených ničemu.No ní?

    1. ANNA z KSH: číst to nejde, po přečtění jedné „věty“ jsem musel přestat. Zasr*at takhle diskusi, to chce talent..

      1. CZkotasi,čemu nerozumíte zkuste napsat a vypsat přesně.
        Venku na vami podobné , jinak budou čekat libtardi a GŘ televize vás bude ohlupovat,aby jste tu napsal všeobecné,že ničemu nerozumíte a ani se nedovedete zeptat KONKRETNE no ni?
        A co máte dále rozbíječi diskuse ,která chybí 35 let priznejte se zločinče!?

        1. KDO JE KDO SE POZNÁ VOLBAMI.BUDETE LI VOLIT PÉTIDEMOLIČNI SUBJEKTY CHCETE VALKU

          Pak se už dostanete do kýženeho stavu ještě štrašlivejsiho režimu než tu máme dnes a po vašem okradení bankstery písmeny zla CBDC zažijete zabíjení ideologii Neomarxismu,kdy únor 48 byl jen procházka růžovým sadem a válečný stav vás VSECHNY,přatele i nepřátele SV tj Společnosti Voliču vyléčí až v hrobě,kde pohnojite Ukr.černozem a to tam s radostí zažijí především libtardi,neboť je to jejich sen pod heslem

          VALKA JE MIR ,no ni?

  5. CZ kotasi,NEMOHU ZA TO,ŽE JSEM TALENT tj DŽENI A VY NENAViDiTE STAVAJICI REŽIM,

    za to,že vám dal nedostatečne vzdělání na tzv první prioritě manipulace s davem že 6 a nyní si můžete jen stéžovat,že ničemu nerozumíte bo vaše vzdělání je havarované.
    Prý dnešní absolventi škol dokonce neumí ani malou nešto velkou násobilka a spoléhají se, že jim to v komentářích na internetu kdosi vysvětl a tak nebude potřeba žadnych škol,což prý je idea libtardu.
    No pacane dokonce hrozí,že káva bude jako nositel giga CO2,škodlivin zakázána a CBDC vám na swiňu vybere peněženku na plech.
    No dělá mi starosti,kde se budou scházet kavarensti povaleči,aby si střelenym zeleným údělem dali kulku do vlastní hnáty?
    PS doporučuji vám sundat ty slepecké černe bryle,anebo dokoupit k nim i bílou hulku.No ni?

    1. Proboha, číst to po vás nejde, prosím, už nic nepište, zasíráte tady akorát prostor matlaninama! Co se týče mě, tak např. přispívám vcelku pravidelně na ZF diskusní fórum, zde (stejný nick):
      https://forum.zdraveforum.cz/index.php
      + různě po alternativě, vždy stejný nick a avatar. První si o mě něco zjistěte, než budete „psát“ něco, co nejde v první řadě vůbec číst, protože, splantat takhle češtinu, to chce velký talent, no nii?!
      Co vy jste za robota-translatora-chazara, to mi hlava nebere..

      1. CZkotasi,klidně jsi jděte ,kam chcete dělat cenzora věřte mi ,,nikdo tady nepotřebuje,aby jste tu dělal šefa libtardu .
        Vaše zdravé fórum je o ničem a já vám jen ukazuji cestu z TEMNA na sluníčko pravdy a píší vždy jak mi zobák narostl.
        Nemam potřebu zjisťovat jaký jste ničema,přestoze se sam priznavate,že nic neumíte než útočit* ad hominem*stejně jako politici z pohlupavavé vlády a to je tak celé.
        Už jste si bourači diskuse o PNZ koupil bílou hulku k těm svým černým brejlim?
        Asi ne, protože stále nepíšete k věci ,ale vychvalujete to svoje pavi pero a já vám za to vubec nemůžu, že vám vaše možná dokonce prý prázdná hlava už nic nebere .No ní?

Komentáře jsou uzavřeny.