|

Martin Koller – volební speciál, aneb koho byste (ne)chtěli volit do EU parlamentu!


Jaké jsou volební odhady vojenského analytika Martina Kollera? Bude vítězem Babiš, Konečná, Rajchl, Zaorálek, Vondra, Nerudová, Kolaja, Paroubek, Turek… či Mach a Šebestová?

Pštrosi mají relativně malý mozek ve srovnání s velikostí svého těla. I když velikost mozku není vždy přesným ukazatelem jejich inteligence, pštrosi vykazují chování, které je často opakující se a vypadá dost neinteligentně.

Nechovejte se jako pštrosi a místo strkání hlavy do písku si raději přiznejte, že nemáme téměř koho volit.

Red-PA


Podobné příspěvky

20 Komentářů

  1. BUM,BUM BUM TŘESE SE DUM, NAŠ NEJLEPSI VALEČNIK ČLEN FORMACE SV PROMLUVIL

    Kdyby k tomu dodal i ON solidarnim zpusobem Program Národních Zájmu,Změny a Záchrany potřeb volicu neboli PNZ tak si tady možná všichni zatančime starosvětský americký tanec BUGI,BUGI ,no ni?

    1. Hurej,hurej DISKUSE NASKOČILA.NO VIDITE,ŽE TO JDE.TAK DAM SAMA NÉCO DO PRANICE.

      Kačence jsem do http://www.nasepravda.cz vpálila několik komentu přímo pod ní v članku MIR A DUSTOJNY ZIVOT do rubriky aktualne a tady je text.

      V diskusi vidí všichni voliči,že elitní lidoví komentátoři zahájili všude kde to ještě jde pátrání proč KSČM spadla na dno. . .
      Prozatím je tu domněnka,že funkcionáři strany nepochopili dobu,kdy se ocitli ve výkonové společnosti zlych SATANISTU a spoléhají stále na minula století,konkrétně na strejdu MARXE,který však je mezi voliči skoro zapomenut a co kázal je zda se leží už v prachu dějin . .
      Dokonce i pan Puttler vymyšlí Nový svět doposud neznámé ideologie MSK ,kdy prý používá myšlenek kapitalismu a vypadá to,že našel zalíbení v AMERU a chce tem nepřizpůsobivym kapitalistim vyprašit jejich zablešené kožichy a na tom vydělat miliardy,stejně jako oni,no ni ?💥🙋🤩🇨🇿

      Tak co vy na to šťastni paralelníci je to pravda a proč ne?

  2. PODPORIM TOHO NASEHO BULDOZERA KOLLERA PRUSEROVYM TVRZENIM O GIGA PODVODU

    Kdy celà SV(Společnost Volicu ) je tahaná za nos a skáče opakovaně na špek.To není vtip.
    Ptali se EU poslancú kolik si myslí,že je koncentrace CO2 ve vzduchu a ti houfně odpovídali,že je to 5 až 25 %.
    Ve skutečnosti je to 0,038% tedy více než 100x menší.Pokud by tato koncentrace byla idiotismem gryndylu sražená na polovinu,přestala by fungovat fotosyntéza .
    Zmínila jsem se o plánu pana Gatese zabít v průběhu 365 dní 4 miliardy lidí tzv ZBYTEČNYCH JEDLIKU a přivlastnit si jejich sociální peníze ,které NENAŽRANI BANKSTEŘI považuji za své a chtějí je ukrást.
    No vymysleli si CBDC tj Centrální Bankovní Digitální Curevstvo a ten největší zločinec,který vymýšlí jak vybít co nejvíce lidí nemocemi se chce tím zalíbit jako bílý
    K
    U
    Ň
    svému klubu Satanistu a NIKDY s tím nepřestane, dokud bohacum nebude zdaněno jmění 99%a za ty peníze si oni sami nakoupí hory tankového šrotu,které je už dnes surovinou v peci toho miglance Puttlera,no ni?

  3. A jestliže jsme byli v roce 1989 pět let za západem, dnes si tuto otázku vůbec nemusíme pokládat. Dneska jsme součástí západu, ale jako poskoci.

  4. DRAZI KNEDLICI,NENAUČITE LI SI ZA SVUJ HLAS ,PŘI PŘI VOLBACH NÉCO CHTIT JAKO ZAPAĎACI ,

    budou vás ty kapitalisticka čunata neboli zlé banksterske vepřové hlavy obírat více a více až budete mít micinky a pindiky úplně bez bez textilu a proslujete jako Česko pro tebe všecko a tak se stanete ,největší pláži nahatych a v zimě vám pak to nařadi umrzne a chlapikum upadne ,no ni?

  5. Dílem přínosné analýzy, dílem (nechci urazit) Idealizované představy o nutnosti okamžitě opustit EU a NATO. Tento akt by přinesl řady ekonomických problémů, které by srazily ČR na kolena, to chcete? Dohledejte si analýzy prof. Budila, dr. Rajchla, doc.Švihlíkové a začněte více brát v úvahu právní a ekonomické analýzy a důsledky, dopady na ČR. Tyto pak vtělte do postojů osob, které kritizujete.
    Suma vašich vyslovených domněnek ke konkrétním osobám, veřejně vysloveným jsou na hranici pomluvy, toto si zřejmě v zápalu nadšení neuvědomujete, a jsou de facto zábavným pro neznalé, informačním šumem o ničem. No ni ?

  6. Volby, politika .. = globální situace, celý svět a politika je pouze divadlo! Všechny státy jsou jen divadlem!! Volit jedině stranu, která má v programu VÝSTUP Z EU A NATO (myslím že např. Aliance národních sil – za vystoupení ČR z EU a z NATO + ZA NEZÁVISLOST ČR + proti přijetí eura)

    + Připomenu sem např. Trumpa a jeho „zadržení a obvinění“, Trumpa, který je sionisty vlastněný parchant, který podporuje genocidu páchanou Izraelem, který je zodpovědný za operaci kovid a dodnes neshledává nic špatného na smrtících injekcích!!
    A víte co? nikde koho volit! Stejně jako v banánistánu ČR – viz aktuální „opozice“ Babiš s jeho ANO, jen vzpomeňte na to co nám prováděl, není tomu tak dávno, kdy se zakazalo pracovat, chodit do školy, dusit/přizabíjet děti, lidi nošením náhubků, kovid hra, injekce..

    – Všichni jsou vlastnění a zkorumpovaní, jsou součástí celého systému a nelze je volit! Tento sytém musí být nejprve zničen! To je globální situace, celý svět a politika je pouze divadlo a tato síla infiltrovala všechno!
    Volby NIKDY nic nezmění, vlastně nikdy nezměnily! Všechno je to podvod. Když chtějí dosadit do funkce pedofila, dementního blba, ano, myslím bideta, tak to udělali. Tenhle satanský systém se všemi svými psychopaty si v podstatě může dělat, co chce, aniž by se miliardy lidí vzbouřilo!!!

    A EU/NATO/OSN/WHO .. je ZLO které plodí další a větší ZLO !!
    – Např. nedávno Ursula von der Leyen vyzývala (a vyzývá) k zavedení nových „vakcín“ na „ochranu“ mozku a „demokracie“ a pokud bude znovu zvolena, slibuje, že bude potírat „špatné myšlení“ pomocí „vakcín“, které „chrání“ mysl lidí a „demokracii“. Pomocí tzv. štítu demokracie! viz:

    rt.com/news/598243-leyen-eu-democracy-shield/

    A tato dokonale zlá psychopatka Ursula von der Leyenová by měla být odstraněna. Už samotná její myšlenka, nemluvě o tom, že ji navrhla, ukazuje hloubku její zlé povahy.. A tihle psychopati, jak jsem zmínil, jsou globální problém, musí se nejprve svrhnout světový současný systém, všude, zučít od znova…

    1. Trump doporucoval Americanum nechat se ockovat jako Babis. Sami se ockovat nenechali a kdyz tak jen placebem. Oba jsou stejni uskocni hadi.

    2. Sleduji vás nějakou dobu, asi tři roky hodně mi pomohli i jak se bránit proti policii v době kovidové s rouškami, ohledně vitamínů a doplňků a bylin co jíst a tak dále, vážím si toho, díky moc co pro lidi děláte!

  7. Dobry den, pane Havel,
    vyřiďte panu Kollerovi, pokud není zde vlastenecky subjekt, tak pojďme ho založit. Tak pojďme s panem Kollerem, s vámi a lidmi co kolem vás přemýšlí stejně založit plně vlasteneckou stranu!!! Já jsem plne připraven.
    Myslim si, že by bylo hodně lidí kteří by se přidali.
    1. Co vy na to?
    F. C

    1. Franto.panHavel vám asi neodpoví .Já,ale mám daleko lepší nápad,který se když se budete ptát mužete postupně dozvědět.No ní🙋♥️?

  8. Hurej,hurej DISKUSE NASKOČILA.NO VIDITE,ŽE TO JDE.TAK DAM SAMA NÉCO DO PRANICE.

    Kačence jsem do http://www.nasepravda.cz vpálila několik komentu přímo pod ní v članku MIR A DUSTOJNY ZIVOT do rubriky aktualne a tady je text.

    V diskusi vidí všichni voliči,že elitní lidoví komentátoři zahájili všude kde to ještě jde pátrání proč KSČM spadla na dno. . .
    Prozatím je tu domněnka,že funkcionáři strany nepochopili dobu,kdy se ocitli ve výkonové společnosti zlych SATANISTU a spoléhají stále na minula století,konkrétně na strejdu MARXE,který však je mezi voliči skoro zapomenut a co kázal je zda se leží už v prachu dějin . .
    Dokonce i pan Puttler vymyšlí Nový svět doposud neznámé ideologie MSK ,kdy prý používá myšlenek kapitalismu a vypadá to,že našel zalíbení v AMERU a chce tem nepřizpůsobivym kapitalistim vyprašit jejich zablešené kožichy a na tom vydělat miliardy,stejně jako oni,no ni ?💥🙋🤩🇨🇿

    Tak co vy na to šťastni paralelníci je to pravda a proč ne?

  9. Zdravím všechny, údajně včera večer na JFK vytáhli z letadla Scotta Rittera,zatkli a vzali mu cestovní pas.

  10. BOHUŽEL VŠECNY DISKUZNI PŘISPEVKY Na http://www.nasepravda.cz byly okamžitě zastaveny a objevilo

    se u ních,že čekaji na schválení a rubriky byly 100%na 0 zcenzurovany.
    Vypadá to tak,že s nástupem nového armádního cenzora zažijí voliči už dávno známé fáze kapitalismu bez přivlastkú instalovaného voliči zvoleného presidenta ODS,který nikdy nic jiného prý neznal a nesměl instalovat.
    Tak je možné,že ani tento komentář už nemusí projít a vy zažijete VŠICHNI válečný příběh podle už ověřeného mistru

    A.INFLACE
    B.HYPERINFLACE,naudušeni byl nasazen systém banksteru CBDC,aby to neskončilo giga KRIZI
    C.VALKU,kdy se nahromaděné dluhy kapitalismu vymažou horami mrtvol.

    Tomu samozřejmě nikdo z voliču nevěří,stejně jako kdysi před dvěma válkami a žadne varování nezastaví mocipány na cestě zla a nikým nebrždeneho satanismu ,no ni?

  11. BRUTALNIM CENZUROU SE POTVRZUJI SLOVA P.KOLERA KRITIKY NA PŘEDSEDKYNI KSČM,

    Ti kdo si myslí,že se TAM najde odvaha přijmout do tzv jejich programu návrh programu SV tj voliču se mohou krutým zpusobem mýlit a mocipáni bez skrupulí necouvnou nikdy před plány války a vyhubení prý zbytečných jedliku všemi zpusoby,včetně výměny obyvatelstva a nepomuže zda se ,ani odvaha založit znovu chybějíc nyníí zlikvidovánou levici,no jak je vidět bude jakákoli podobná snaha brutálně bankstery zničena a proto se taky nenajde u nás ani ORBAN ani Fico.
    Proto taky bylo Česko zvoleno jako spolehlivě další zkušební pole pro tzv ukrajinizaci a následně vàlku ,no ni?

  12. Dobre vám to tu šlape, množstvo informácií ktoré sa krížia dohromady od tohto eštebáka, ktorý hovorí o morálke a o chvíľu na to obviňuje nepodložene každého z nejakých finančných priestupkov a trestných činov a ďalšej kriminality. To sa nedá počúvať, jedno cez druhé, za hodinu zhrnie dianie celého sveta minimálne za posledné storočie, tlačí sa všade kde môže, pchá si kapsy a vy šašovia mu ešte tlieskate a chcete s ním zakladať stranu, že Franto? 😀 Keď tu vidím túto sebranku, a počúvam tie tláchoty tak sa mi otáčajú bulvy, pán redaktor je tiež naškrobený a snaží sa tváriť ako inteligencia sama. Komentujete všetko tak sebavedomo, že by som tipla, že máte za sebou aj večerný kurz divadla. Európe vládnu bývalí fašisti? A vy ste čo, bývalý eštebák a wannabe politik, kebab si dáte sami keď nestíhate obed vy pokrytci. Ale šak past sklapne, skôr či neskôr, na tieto vaše debatky, ktoré ani nemajú úroveň a nedokážete sa vyjadrovať profesionálne, máte neobjektívny dezolátsky názor z vlastného uhlu pohľadu a tlačíte to do vypatlaných hláv voličov. Vy už ste sami z toho hliníku z minulého storočia dobre dementní však? Chemtrails, to nesmie chýbať v každom videu samozrejme. BTW váš zvuk je tak nechutne urobený, že po pol hodine mám instantnú bolesť hlavy, tieto sra*** sa nedajú ani dopočúvať, nepomáha ani zníženie zvuku, určite tam máte nastavené rušivé vlny, ktoré majú spôsobiť poškodenie mozgu a ničenie neurónov, za to vám určite platia rusi. Šandare na vás!

    #Ukrajina #Fašizmus #Vojna #Chemtrails #Hladomor #Izrael #Palestina #Soros #Pandémia #Apokalipsa #Výplach #Smrť #Peňááááááááázeeeeeeeeee chalani budu peňáze

  13. Ten muž s tím dítětem v Klánovicích, byl honěn a pronásledován více lidmi.
    Svědectví místních očitých svědků.
    Pátráme dál a je to strašný to poznání.

Komentáře jsou uzavřeny.