|

S Martinem Kollerem o volbách do senátu, současné politické situaci a opoziční scéně


Blíží se nám senátní volby a to jsme ještě nestačili zhodnotit ty do Evropského parlamentu. Najdeme na kandidátkách i vlastenecké kandidáty, nebo je to jen přehlídka recyklovaných politiků a řitních alpinistů Andreje Babiše? Je nám senát vůbec k něčemu?

Red-PA


Podobné příspěvky

2 Komentáře

  1. ČLEN SV VALEČNIK pAN BULDOZER KOLLER SHRNUL NA HROMADU SUTI NAŠE ZASTUPCE

    a po vykonané práci se možná domnívá,že to STAČILO.SV
    Síla Voličú mu klidně pomůže tu kupu ješte zbombardovatkdyz se to naučí ,ale co bude potom to není jen zkusit výměnu plechovych panáku v šizbudé, jak to deklaruje za STACILOna pro.pan pan Skalický,to chce myslitele buditele jako je pan profesor s případným jménem IVO BUDIL a ten se jako odvážný representant intelektuální třídy odvážil vyjet z garáže a chce změnu celého režimu.
    Co je prozatím neznàme pod jakým doslova universálním programem a ten si budou muset zapsat za ušiska VŠECHNY politické formace,co jich jenom je ,aby monumentálně zvítězily ve volbách a hotovo.
    Takový program už v prvním návrhu 5 svatých postulátu existuje a každý člen SV tj Společnosti Voliču k nim muže dodat,pokud to dovede sformulovat další postuláty
    Elita lidových komentatorů tento program zkrátka PNZ dala před NOS panu D.S. Vidlakovi známému pismakovi separatistovi,který si myslí,že vede svých 100 000 sedláckých diváku do další historické bitvy u CHLUMCE a v DUSLEDKU NEEXISTENCE SOLIDARITY byla Anička ,která ho u něho předvedla zlikvidována upálení a la strejda HUS.
    Jsme tedy zvědaví za pan HAVEL splní svůj slib,že PNZ u něho MUŽEME aktivně v diskusi probrat a pak se uvidí. . . ..
    AzKSH

  2. VYSVETLENI,
    AzKSH je považována za SV inteligenci ,ale není to pravda,je to jen mluvčí SV. Jak všichni vidíte dělá všude chyby.Je proto ve skutečnosti stejně blbá jako všichni tady,kteří namísto,aby se bránili tomu režimu kapitalismu bez přivlastkú, neboli skrupulí, vytvořili dav čumilu čekají,že to za ně zajistí prý v EU pan D.S.Vidlak s Kačenkou a piráty ,ten teď dostal nabídku režimu jako podržtaska v EU a tam utopí SVUJ talent písmáka a šmytec.
    Kačenka tam dále bude dělat páté kolo u vozu a Velka strana KSČM chřadne a hyne,ne jak to byl cvrkot za Tondy Rachoty a stavěly se ocelárny pro výrobu oceli pro tisíce tanku ,které pak bojovaly za mír. . .
    Nemůžeme ani ty chyby v momentech opravovat,koment prostě přtom zmizí a tak to raději pouštíme s chybami.
    To pak vypadá no hrúza,jakoby to bylo zakódované.
    Když něčemu rozumět nebudete,drazí lidoví komentàtori ,nebojte se ptát v diskusi to se budete muset naučit ,nebo taky ne. . .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *