|

Jaká východiska nabízí Koller? Kdo je spoluodpovědný za povodně? Víkendové zasedání NATO v Praze…


Martin Koller přichází s informacemi, které se některým politikům líbit nebudou. Kteří z nich jsou spoluodpovědní za letošní katastrofální povodně?

Bylo výjezdní zasedání generálů v Praze jen loutkovým divadlem? Kde se skutečně rozhoduje? Koller prý podle některých jen kritizuje, ale řešení nenabízí a jiní zase prohlašují, že je dobře, že jim Koller „čistí žrádlo“. Kým je placen? Pro koho dělá a proč to dělá? Jak to tedy je?

Šel by Martin Koller do střetu s těmi, které kritizuje? Na tyto otázky dostanete v dnešním vysílání odpověď.

Red-PA


Podobné příspěvky

Jeden komentář

  1. ANI NEJLEPŠÍ VALEČNIK ,ČLEN SV PAN KOLLER NESMI DAT ALGORITMUS – NAVOD NA ZMÉNU

    Vadný režim tyranistu by ho mohl totiž hned umlčet.
    Prozatim doporučil SVUJ vzor ,nejít k volbám a když jít ,tak nedat ani jeden hlas pétidemolici vedené neomarxistickymi Piráty ,kteří za sebou tahají tu prolhanou fialovou okurku a KDU, neznabohy,
    Rovněž hledání opravdových zástupcu voličú už začalo.Po panu Kollerovi lidé žadaji aby podal dukazy proč na př kdysi tato strana pracujících stala stranou funkcionařú,kteří si žijí prý jako buržujove a peníze prý mají zajištěny z prodeje „svých“,asi 70 lukrativních nemovitosti,které možná patří stále nám LIDU.
    Aby toho nebylo málo sjednotili se průkazné pod vlajkou bobříka mlčení a i když si SV vymohlo otevření zavřených diskuzních rubrik pod jejich plakativnimi članky na webu http://www.nasepravda.cz na výzvy k diskusi odpovídají VŠICHNI tito funkcionáři naprostým vymlčovanim a to prý jim to po vzoru stávající vlády se kterou se nedá mluvit STAČILO.
    Co bude potom je už nezajímá,hlavně aby se korataři zase jen vyměnili. . . . .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *