|

Smlouva s Pfizerem – Vakcinační terorismus


Přijde vám zvláštní, že nová vláda která slibovala změny kterým můžeme věřit a která neustále mluví o svobodě a o svobodných a zodpovědných občanech, nás všechny tak extrémě tlačí do experimentálního očkování vakcínou o jejich rizicích z dlouhodobého hlediska prakticky nic nevíme? Dělají to vládní činitélé z vlastního přesvědčení, nebo je možné, že jsou vydíráni farmaceutickými společnostmi? Pojďme si nyní ukázat fakta. Bývalý ministr zdravotnictví Adam Vojtěch prohlásil čtrnáctého prosince na jednání sněmovny, že Česká republika musí za dodávky vakcín platit 900 milionů měsíčně a že smlouvy s farmaceutickými firmami jsou velice striktní.

A jaké tedy jsou ty striktní podmínky? Možná se ptáte, proč vláda nezveřejní smlouvy s těmito farmaceutickými firmami, když se tato situace týká peněz, které vsichni odvádíme do státního rozpočtu? Když skupina poslancu Evropského parlamentu intenzivně naléhala na Evropský parlament ve věci zveřejnění smlouvy se společností Pfizer, rumunský europoslanec Christian Terhes nakonec získal pouze začerněné listy papíru.

Proč jsou všem tyto smlouvy tajeny? Se šokujícím zjištěním přišel publicistický pořad gravitas indické zpravodajské televize Wion (world in one news) vlastněné mediální skupinou Essel Group. Z jejich reportáže by se dalo usuzovat, že důvod proč nám naše vláda nechce sdělit podmínky smlouvy se společností Pfizer je podobný, jako je tomu i u ostatních zemí. A jaké ty podmínky jsou? Věnujte chvilku pozornosti těm nejdůležitějším informacím z indických reportáží ve videou reportáži.

My občané přece máme právo vědět, kolik platíme, za co platíme a jaké podmínky nám evropská unie vyjednala. Jestli nám tyto informace česká vláda co nejrychleji nesdělí, vyvolá to ve společnosti spoustu velmi nepříjemných otázek.


Podobné příspěvky

19 Komentářů

  1. Kde leží v ČR smlouvy s Pfizer ? Mám kontakt na mistě. Inteligentní techniku k zajištění kopie. Nebo je u Judr Policara v pc ?

    1. Super, super,super. Diky. Lidi už se konečně probuďte.

  2. Líbí se mi váš styl informací. Jasně vypovídající, bez emocí, ale doložitelné z faktů, viz ty videa s překlady. Tenhle způsob informací mi vyhovuje. Sleduji tuhle situaci již skoro 2 roky. Zřejmě jste svoji aktivitu začli od r. 2022, protože do teď jsem na vás nenarazila. Děkuji.

  3. Skvělé , děkuji za přehledné info a hlavně za titulky -jsem skoro neslyšící … děkuji za vás namasté

  4. Díky za informace. Bohužel lidi sledují převážně veřejnoprávní média. Tam jenom lžou. PF 2022!

    1. Děkuji za velice skvělé a velice přehledné informace.

  5. ODStb (a TOP09, což je jen béčko ODS na zachycení odpadlých voličů) má očividně a dlouhodobě úzké napojení na americké zpravodajské služby a často hájí jejich zahraniční a obchodní zájmy. Není to tolik let, kdy byl na ministerstvu zdravotnictví jako náměstek poslanec ODS Šnajdr, který předtím působil právě ve Pfizeru.

  6. Vůbec nechápu, jak vláda takovou smlouvu mohla podepsat. Přeci poslanci i vládní poslanci než začali vykonávat mandát složili slib, že budou rozhodovat ve prospěch lidu svého národa, ne? Proč nemáme své české podniky pro výrobu vakcín? Jako tomu bylo za socialismu? Za socialismu jsme měli výborné české podniky pro české občany!

  7. Ďakujem že otvárate ľuďom oči, snáď im to naštartuje i zdravý rozum.

  8. Kdo nám pomohl v nouzi – no přeci Slované. Omluvme se Rusům a požádejme je o Sputnik V.
    Prosím vládu, my jsme vás volili !!!!

  9. Smlouvy jsou tajné. Ale podle chování je zřejma povinnost odebírat vakcíny Pfizer. A po porušení tohoto závazku nastupují sankce. Jak se prořekl Babiš, škoda při neodebrami vakcín by přesáhla bilion dolarů. Zároveň smluvně zavázané subjekty jsou též akcionáři soukromé společnosti. Přitom byli lidi podvedeni, neboť uzavření smluv nikde nebylo projednáno. Na druhé straně už jdou zde subjekty co používají ochranu před covidovou nákazou. A nemohou covidovou nákazu dostat ani nákazu šířit. Používají mrtvé viry covidu a po aplikaci dojde k likvidaci nakazy a trvalé imunitě. Ježto ve vztahu k zmíněné nevýhodné smlouvě, kdy v testu nesmělý být podávány léky na covid. Tak ani tento postup nebyl zveřejněn. Bohužel už zemřelo mnoho lidí neléčených na covid aby se to přešlo jen tak, co tedy s tím uděláte vy veřejnost nakažená virem, co by stačilo i postupem na trochu horší rýmu Omikronovou.

  10. Naprostý souhlas,musíme udělat konec nesmyslným nařízením naší vlády a EU.Výše uvedené komentáře sdílí drtivá většina mých přátel co si mailujeme.A jeden příspěvek bych měl,pamatujte si všechny konkrétní osoby co tyhle nesmysly vyžadují,propagují a uvádějí v činnost,musí být po našem boji a vízězství odhaleni a potrestáni(viz Norimberské procesy…?no néééé:-))

  11. Tak to by se mohli teď ukázat piráti když jsou ve vládě. V programu měli transparentnost. A něco co je pro veřejné zdraví se utajuje?
    Něco k celosvětové očkovací posedlosti. Britský spisovatel Ian Watson napsal:
    „Pokud vás někdo musí přesvědčovat, napomínat, tlačit, lhát, lákat na pobídky, nutit, zastrašovat, odhalovat, obviňovat, vyhrožovat, trestat a kriminalizovat… Pokud je toto všechno považováno za nezbytné k získání vašeho souhlasu – můžete si být naprosto jisti, že to, co se propaguje, není pro vaše dobro.“

    1. Mílo, to je ten nejlepší a nejmoudřejší citát, který jsem kdy četla a pasuje na současnou situaci! Nemohlo to být vyjádřeno lépe!!! Sbírám citáty a tento jsem si hned opsala. Ajka

  12. Přijde mi, že je to v naprostém souladu s cílem na využití covidového šílenství. Přerozdělování světových zdrojů, lépe řečeno zúžení jejich vlastníků. Hezký den.

Komentáře jsou uzavřeny.