Fialova vláda otevírá dveře migraci. Rakušan podepíše v Bruselu povinné migrační kvóty


Představitelé vládní pětikoalice Miloš Vystrčil (ODS) a Markéta Pekarová Adamová (TOP 09), na konci ledna navštívili ústředí Evropské unie v Bruselu a minulý týden údajně potvrdil předsedkyni Evropské komise Ursule von der Leyenové předseda české vlády Petr Fiala, že ČR je ochotna přijmut povinné migrační kvóty . Stejný slib učinil údajně i slovenský premiér Eduard Heger. Pro obě země tak bude platit nový pakt o povinné solidaritě s migranty navržený Francií.

Setkání předsedů sněmovny a senátu Markéty Pekarové Adamové a Miloše Vystrčila v bruselské centrále s předsedkyní Evropské komise Ursulou von der Leyenovou

Minulý týden to oznámil francouzský ministr vnitra Gérald Darmanin po jednání v Bruselu. Povinná solidarita s migranty podle francouzského návrhu je průlomem oproti minulým dokumentům, kdy se ruší dobrovolnost, kterou si na Bruselu vyvzdorovali země V4 v době, kdy českou vládu vedl premiér Andrej Babiš a slovenskou premiér Robert Fico, kteří společně s premiéry Polska a Maďarska Mateuszem Morawieckim a Viktorem Orbánem dokázali držet jednotný postoj, který Brusel nedokázal zlomit.

Po vítězství sorosovských koalic v Bratislavě a v Praze Česká republika spolu se Slovenskem tento postoj opustila a podle posledních zpráv se obě vlády rozhodly podpořit francouzský návrh o povinné solidaritě při přijímání migrantů. Tento nový mechanismus navržený Francií, by měl nahradit systém povinných kvót pro přijímání migrantů. Dohoda je prozatím pouze ústní a měla by být písemně stvrzena 3. března na Radě ministrů vnitra v Bruselu. Za ČR by měl tuto kapitulaci před migračním nátlakem EU podepsat ministr vnitra Vít Rakušan. Návrh na povinnou solidaritu, není nic jiného než převlečené povinné kvóty.   

Vít Rakušan se svým vzorem podporujícím migraci

U ministra vnitra Víta Rakušana není tento krok nijak překvapující, neboť STAN stejně jako TOP 09 dlouhodobě prosazuje spolu s Piráty a lidovci přijímání migrantů na našem území. ODS není v této věci zcela jednotná.  

Připojení se k tomuto migračnímu paktu bude pro ČR znamenat, že od léta letošního roku bude naše země povinna odebírat 2 – 3 procenta z celkového počtu převážně muslimských migrantů z Afriky a Asie. To by pro ČR znamenalo přijmout ročně až 50 000 migrantů. Druhou možností je, že si ČR bude muset převzít určité množství migrantů do tzv. „virtuální péče“, což znamená, že by naše země musela platit náklady na každého takového migranta zemi, ve které se usadí. Tato částka, která zahrnuje obživu a bydlení by se za 1 měsíc pohybovala kolem 1 700 euro na jednoho migranta to je zhruba 42 000 Kč  na měsíc, které bychom platili za jednoho migranta státu, kde by byl umístěn. Každých 10 000 migrantů bude stát náš stát kolem půl miliardy korun měsíčně.

Autor migračního paktu francouzský ministr vnitra Gérald Darmanin

Zvláštní zájem mají Německo a Francie na migrantech, kteří patří mezi stíhané kriminálníky, kteří se již dopustili v Evropě trestných činů a měli být dávno podle německých zákonů vyhoštěni, ale vzhledem k moci neziskovek, které migranty chrání před vyhoštěním, například demonstracemi, které brání policii tyto kriminálníky vyhostit, se vyhošťování těchto zločinců prakticky zastavilo. Nyní tedy vymysleli Němci s Francouzi a vedením EU plán, jak se finančních nákladů za tyto zločince zbavit a přehrát to na další země včetně ČR.

Ivan Bartoš jako ministr Filaovy vlády začíná své migrační vize postupně naplňovat

Pokud se nepodaří za tři roky migranta z Německa či Francie vyhostit, budou mít země, které si ho virtuálně platí, povinnost převzít ho na své území. Západní země se tak začnou za tři roky zbavovat problémových kriminálníků a teroristů a vyexpedují je při svolení Fialovy vlády do naší země.

(Red – PA)  


Podobné příspěvky

12 Komentářů

  1. Zvedněte lidem minimální mzdu na úroveň celorepublikového průměru a na migranty zapomeňte, zde je důležité myslet na naše lidi, aby nám bylo dobře zatím je nám stále zle

  2. Jestli si dobře vzpomínám, tak migranty si pozvala do EU paní Merkelová, tak ať si je vezme do své „virtuální péče“… Proč se je snaží jak Německo tak Francie přehrát na jiná území? To nemají dost vlastních zákonů, které by jim umožnili migranty do svých zemí nepustit či je vyhostit ? Postrádají snad národní vlády obyčejný pud sebezáchovy? Nebo je to politická hra a s životy migrantů se tu kupčí?

    1. ale přece přesně o to tady jde, dostat je i na jiná uzemi. To je přece cil

  3. Nejde o nic jiného než genocidu púvodního evropského obyvatelstva všemi možnými prostředky a jeho nahrazení migranty. Jde o likvidaci Západní civilizace. Země co má 16% muslimů už nemá cestu zpět. Demograficky je to konec. To se týká Francie. Antipapež v tom všem má prsty, je to „milosrdenství.“ Proto taky fungují lidovci jako kolaboranti.

  4. Nad tím už zůstává rozum stát. Bezmoc nad jednáním vlády a hlavně těch, které jsem nevolil, bere vítr z plachet. Copak tam není nikdo s myslícím mozkem v hlavě?

  5. Milí moji, kdo z nás má měsíční příjem na jednoho člena domácnosti cca 42.000,-Kč??? No, já vás mnoho neznám. A to pracujeme od dokončení škol, já osobně téměř 40 let, pravidelně odvádíme daně, vychováváme děti a chtěli jsme po státu co nejméně. Mr. Darmanin se nám směje přímo do očí. A naše vláda se k němu ochotně přidává. Není někde chyba??? Koho naše vláda zastupuje? Že by naše lidi? Nesmíme dopustit přísun kriminálníků do naší země!!! Nezbavíme se jich pak nikdy! Do jaké doby se rodí naše vnoučata? Kam se poděl zdravý selský rozum???

  6. Tak naše drahá vládo!!! Ještě chvíli takhle pokračuj a vysloužíš si od svého lidu další defenestraci!!!

  7. AŽ SE UCHO UTRHNE.
    Nechce se mi věřit, že češi ztratili zcela pud sebezáchovy. Nasládlý, věčně díky svým lžím zpocený soudruh ODS Fiala, zatáhl česko do války na Ukrajině.
    Copak jsou všichni padlí na hlavu, že nechápou, co se od doby samostatnosti Ukrajiny v té zemi dělo?
    Země rozkradená, prolezlá korupcí, kde korupce začíná hned na celnici, pokračuje k první policejní stanici, obecním, městským úřadem počínaje a parlamentem, vládou konče.
    A do té žumpy česko cpe miliardy?
    A ni korunu.
    Je mi odporný, vyděračský každý projev pana velvyslance a o tragickém komediantovi v čele Ukrajiny, který je jen loutkou, je zbytečné se rozepisovat.
    32 OOO mrtvých rusů, zavražděných na východě Ukrajiny, i českými dělostřeleckými granáty a dalšími kvéry, za posledních 8 let, o tom soudruzi v české vládě mlčí. Ostudy.
    Následek, kterou je současná válka, má logicky svou příčinu.
    Rusům se nedivím, že se brání snaze, aby jim NATO vlezlo až do Kremlu. Takové pozadí je za celou tou akcí, Ukrajina. Rozvrat Evropy, rozvrat Ruska, závislost na drahém plynu a ropě z USA, rozpad Ruska a rozkradení jeho surovin.
    Že tomu všemu slouží Fialova vláda a že češi drží hubu, za tím je kovidová průba, jak se dá obyvatelstvo ve vyvolaném strachu z epidemie, ovládat. Tak se pokračuje masáží, že Rusko chce r. 68 v Praze a že se v Ukrajině bojuje za Prahu.
    Výsledek vidíme.
    Ceny plynu, nafty, benzínu, děs.
    Německá burza, která nám prodává námi vyrobenou elektřinu, pětinásobně dráž.
    To nevymyslíš.
    A nasládlý soudruh Fiala jen rozkládá rukama a žvaní o jednotě EU a NATO.
    Obojí jen ožebračuje obyvatele česka, jsme Fialou zataženi do války a už prohlubující se bídy.
    Čekám, kdy češi zvednou ohnutý hřbet a řeknou, DOST !!!!!
    Dost CENZUŘE, dost přilévání oleje do válečného ohně,
    DOST ožebračování českého národa !!!!!
    ……………DOST !!!!!!……………………..

Komentáře jsou uzavřeny.