|

Premiér Petr Fiala poskytl rozhovor Paralelně! Upřímně a narovinu. Jeho úspěchy i obavy. Prý potřebuje čas na čtení.


George Orwell skvěle popsal principy manipulace! Soustavným převracením významu slov se nakonec společnost utvrdí v tom, že Lež je Pravda, Nevědomost je Síla, Svoboda je Otroctví a že Válka je Mír.
Docela drsné, ale pravdivé.
Absolutní kontrola nad informacemi a hlavami občanů naštěstí zatím neexistuje, a to i přesto, že si mozky necháváme přepisovat ochotně a dobrovolně. Proto je dobré trochu po freudovsku dešifrovat, co nám pan premiér říká.


Podobné příspěvky

Jeden komentář

  1. Přiznám se, že toho idio*ta, alias Fialenka, bojkotuju celoročně a úspěšně, stejně jako všechny TY politické srá*če.. Rozumějte – za rok jsem slyšel hlas od těch debi*lů, těch loutek, jen asi pět minut celkově 🙂
    Zprávy/TV/Rádio (všechen ofčí blbostní mediální server) úspěšně doma blokujeme, vypínáme když někde hrají msm „zprávy“ .. A všechny informace hledáme a čerpáme z „alternativy“, tudíž děláme doma přesně VŠE NAOPAK a nikdy jsme nebyli zdravější. A o tom to je. Dělat přesně všed naopak. Ti bl*bouni jsou tak průhlední de*bilní, až to bije do očí!! Takže jsme nikdy nenosili např. masky, odmítali jsme vše kolem toho (já přišel o dvě zaměstnání, ale své děti, ženu, maminku – tedy NEJBLIŽŠÍ rodinu jsem dokázal ochránit a to je důležité), nikdy nikdo z nás nepodstoupil žádný falešný PCR test.. FAKE kovid nám doma otevřel ještě více oči.

    ..Svět se po 11 září změnil, tu paralelu událostí „náhod“ nevidí už jen BL*BEC…

Komentáře jsou uzavřeny.