|

Radovan Dluhý Smith – Chemtrails, geoinženýrství, 5G, jedy a nanotechnologie. Zkoumá to někdo?


Chemtrails a geoinženýrství

Jedy kam se podíváme. Podivné „kondenzační čáry“ na nebi, které pomalu klesají k zemi jsou plné stroncia, barya, hliníku a oxidů těžkých kovů. Kdy se naplno veřejně otevře toto téma? Osíváním mraků, zatemňováním slunečního svitu a dalšími technologiemi používanými bez souhlasu veřejnosti, bez veřejné debaty a zkoumání dopadů těchto experimentů na lidstvo. Zatímco nápad na zatemnění oblohy může znít jako scénář z vědecko-fantastického filmu, realita je taková, že vědci a podporovatelé jako Bill Gates berou tento přístup vážně jako možný nástroj v boji proti klimatické změně. Je důležité, aby se veřejná diskuse zaměřila na potenciální rizika a etické dilema spojené s takovými radikálními zásahy do našeho planetárního systému.

Projekt, známý jako „Stratospheric Controlled Perturbation Experiment“ (ScoPEx), vedený vědci na Harvardově univerzitě, se snaží zkoumat účinky rozptýlení částic ve stratosféře, které by měly odrážet část slunečního záření zpět do vesmíru. Tento výzkum zahrnuje proces, který se nazývá zasévání stratosféry aerosoly, aby se odrazilo sluneční světlo zpět do vesmíru. Aerosoly jsou v tomto kontextu plynové oblaky, které by měly tento účinek​​. Zásahy do klimatického systému mohou mít nepředvídatelné a potenciálně nebezpečné vedlejší účinky. Navíc takové projekty vzbuzují zásadní politické a etické otázky, jako například: Kdo rozhodne o tom, kdy a jak se geoingineering použije? Jaké jsou etické důsledky zasahování do přírodních systémů na tak velkém měřítku?

5G sítě

Světová zdravotnická organizace (WHO) a Mezinárodní agentura pro výzkum rakoviny (IARC) klasifikují radiofrekvenční elektromagnetická pole jako „možná karcinogenní pro lidi“ (skupina 2B), což je klasifikace, která se vztahuje i na 3G a 4G sítě. Jedním z hlavních argumentů proti 5G je obava o zdraví. Elektromagnetické záření vydávané 5G sítěmi může mít negativní dopady na lidské zdraví, včetně rizika rakoviny, negativních účinků na reprodukční systém, poškození DNA, a negativních vlivů na spánek a duševní zdraví. Mnozí poukazují na to, že neexistuje dostatečný a dlouhodobý výzkum, který by potvrdil bezpečnost 5G technologie, a že by se měla více studovat její potenciální rizika před širším nasazením. Dalším argumentem je možný negativní dopad na životní prostředí. 5G sítě mohou mít negativní vliv na ptáky, hmyz a další zvířata, a že mohou způsobovat poruchy v ekosystémech. 5G technologie navíc umožní větší sledování a sběr dat o uživatelích, což by mohlo vést k porušení soukromí a zvýšení dohledu ze strany vlád a korporací. 5G sítě mohou zvýšit riziko kybernetických útoků a zneužití dat, vzhledem k tomu, že 5G umožňuje připojení mnohem většího množství zařízení. O těchto a dalších tématech je rozhovor s nezávislým badatelem Radovanem Dluhým Smithem. Red-PA


Podobné příspěvky

5 Komentářů

  1. S dobře nastavenými klimatickými změnami/cykly pocházejícími z rukou Našich Stvořitelů je kvalitní život na Zemi představitelný a udržitelný bez „péče“ samozvaných ochránců života s dekarbonizo-vanými mozky, kteří celkem nedávno z „environmentálních důvodů“ zničili nesmírné plochy pralesů
    a namísto nich „investovali“ do výsadby plantáží palmy olejné kvůli produkci palmového oleje zejmé-na zdůvodu „environmentální“ produkce „zelených“ bio-paliv. Absorbční kapacita CO2 přitom prostřednictvím fotosyntézy je/byla na plochách pralesních porostů 9,5-10 krát vyšší než je dosažena na plochách plantáží s porosty palmových palem !! Tento zločin proti Světu Lidí spáchaly ty hlasitě křičící elementy WEF a OSN a jejich zelení sluhové v nehodných vládách, které dnes volají po bezuhlíkové budoucnosti Země a Světa Lidí. Tito barbaři a břídilové ve vedoucích funkcích musí být eliminováni dřívě, než vyvážené ekologické systémy živé planety Země zničí.

    1. Vzdyt uz je znicili 🙁 nic se jim nestane, nebudou přece trestat sami sebe hajzli

  2. Nedavno take na protiproudu se timto zabyvali

    https://protiproud.info/politika/7596-rozprasuji-nam-na-hlavy-jedy-a-manipuluji-pocasim-vsechny-cary-na-obloze-jsou-nebezpecne-1000-doznanych-pokusu-na-lidech-co-umi-haarp-president-johnson-kdo-ovladne-pocasi-ovladne-svet-klima-zemetreseni-sopky-umime-hlasi-pentagon-lze-se-branit.htm

    Zabyvali se tam take ze amici na Mesici zrejme vubec nebyli. Take barakama na odstrel. Kdo veri v Boha, si take prijde na sve.

    No a tohle video mi nedavno vytrelo zrak. Schvalne kdo z vas vydrzi poslouchat az do konce? Ze zacatku nic moc, prece nemame more, ale zasrane to tu mame stejne ne-li vic. Nazor si udelejte kazdy sam.
    https://m.youtube.com/watch?v=rbgMSqW3m-4&pp=ygUXTWlrcm9wbGFzdHkgbWFrcm9wbGFzdHk%3D

    Pane Havle, Vas host jiste, perfektni anglictina, perfektni vyslovnost. Mohl byste prosim ty weby, ktere zminil ve Vasem rozhovoru dat do clanku pod video. Dekuji.

    A ted mimo misu
    PS. Mohl byste, pane Havle, jeste s panem Kollerem udelat dalsi dil o „plynovych“ maskach. Zajimali by mne informace o filtrech, jak se pozna, kdy filtr vymenit za novy, kolik jich mit v zasobe na osobu? Jo a jeste pokud se jiztak nestalo, dat video o maskach do prislusne slozky Vaseho webu. V tech nekolika desitkach videi beznych se to blbe hleda.

    Na zaklade Vaseho poradu jsem se vybavil a koupil z armyshopu to nejlepsi co tam meli. Guzu 95 ve trech velikostech dokonce i s prilozenym „atombordelem“ a expirovanym vseobecnym filtrem, dokoupil jsem take prislusny filtr proti radioaktivnim casticim. No vybavil, koupil jsem to i me pritelkyni. A dokonce mam jeste jednu masku do foroty. Musim uznat, ze je to best. Chtel jsem sice tu co mate Vy, ale nebyly. Volal jsem do Zubri, cena je sice vyssi, ale snesitelna, ale bez filtru plus dlouha cekaci doba v poradniku. Takze kdyz jsem to objevil v armyshopu, nevahal jsem. Mam aspon Guzu95.

    A ted jakoby z jineho soudku
    Nevim, kde Vy bydlite, ale ja ve Sternberku a u nas zrovna namontovali nove tlampace snad na kazdy roh. Kamufluje se to jako system pro varovani obyvatel proti nenadalym udalostem. Me to spis pripomina nezbytnou soucast 15ti minutoveho mesta. No dobra, dejme tomu, ze je to to prvni. Mozna vite, mozna ne, u nas je zbrojovka. Proto vtip, kolik raket z Ruska bude stacit ke zniceni Ceske republiky? No pry 2. Praha, Brno. My ve Sternberku rikame ze ctyri. Praha Brno Sternberk Mosnov. Pokud je to pravda, tak mi asi ta maska nepomuze. Ale videl jsem dokument o Cernobylu, kde se rikalo, ze epicentrum vybuchu neni prisne kulate, takze jistou nadeji mam.

    No, dost humoru. Na zaklade montaze novych tlampacu, jsem se podival na web mesta co delat v pripade, kdyz se ozve z tlampace ton pro pozar, nebo vseobecne nebezpeci (neni dva malo Antone Pavlovici?). Na webu jsem se dopatral jsem se nebezpeci povodne, pozaru, atomoveho vybuchu. Podle navodu mesta si musite chranit dychaci cesty a pokozku improvizaci. Musite si vyrobit improvizovanou dychaci masku i atombordel. To me pobavilo. Nikde zminka, ze byste mel mit plynovou masku a atombordel svuj. Co me ale uz nepobavilo bylo to, ze si to doma musite vselijak utesnit. Ani zminka o tom, ze bychom ve meste meli nejake kryty. Samozrejme kazda velka fabrika mela, ale ty jsou dnes nefunkcni. Jediny, ktery funkcni je, je pod nemocnici, ale o nem se kdoviproc nemluvi. A kdo o nem mluvi, je konspiracni teoretik. Asi je jen pro honoraci.

    A reknu Vam, ze najit vhodne kandidaty pro paralelni svet je tezke. Nikdo nema zajem. Duchodci to nejak doklepou. Husakovy deti se honi za penezma nebo maji dluhy. Ja jsem vyjimka. Cetl jsem Kiyosakiho a Pikoru s Sichtarovou. No a mladez, bud jsou na drogach nebo na wifi, nebo shani Prajm. Doporucuju knihu p. Prichystala Prezit nebo zemrit 1a 2. Rozhovor s autorem je na protiproudu tez. Dale Cilkova Ruka noci podana, dale Smikmatorova kniha Potom a samozrejme nejlepsi kniha pro zalesaky SAS jak prezit. Dale neco o samolecitelstvi. Takze SAS jak pretit, pak pater Ferda a Lecive bylinky z bozi lekarny od Marie Treben.

    Dalsi zdroje zdraveho rozumu http://www.necenzurovanapravda.cz, protiproud.info, pravyprostor.net, casusbelli, svobodne radio, Lukavcovy rozhovory na zakonech bohatstvi, samozrejme xtv live a jejich streameri Stonjekova, Xaver, Macinka, Pikora, Turek a Holec.
    No a tip na to, kde si odpocinout je http://www.bohutinskazaba.cz a provetrat hlavu a mozna me tam i potkat.

    Pane Havle preji Vam i Vasim kolegum i ctenarum Vesele nefialove Vanoce a vse nej v Novem roce. Davam progresivistum rok. Maximalne dva.

  3. 17.12.2023 ráno v 7.30 hodin jsem při průjezdu žižkovem /praha/ uviděl, jak nás intenzivně práškuje nějaké menší letadlo. to letadlo letělo ve výšce odhaduji maximálně 1km a než mi při jízdě došlo, že spaliny v tak malé výšce vlastně nikdy nekondenzují…. tak mi letadlo zmizelo z dohledu. temně šedá čára spalin, kterou produkovalo to letadlo byla tak intenzivní, že jsem si nejprve myslel, že mu hoří motor a že podle směru letu spadne někde v oblasti pávkových hradčan….avšak co jsem zahlédl při jízdě na magistrále směrem na holešovice mi vyrazilo dech… obloha vypadala, jako když ji počmárá tříleté dítě.

Komentáře jsou uzavřeny.