VÝZVA ministru Rakušanovi k opravdové SVOBODNÉ debatě BEZ CENZURY.


Vážený pane ministře Víte Rakušane, 

dokažte prosím nám občanům, že Vaše debaty „bez cenzury“ jsou upřímné a že chcete skutečně pravdivě debatovat se všemi občany České Republiky.

Po Vašem vystoupení v Karviné totiž občanům připadlo, že si spíše děláte a teď mi promiňte ten výraz, „falešné“ PR na lidech, kteří nejsou politicky zdatní, protože celý život pracuji v jiných oborech a jejich doménou jsou jiné dovednosti, než politické proslovy u pultíku ve sněmovně. Tito lidé mají dnes opravdu problém se uživit a to díky mnoha krokům Vaší vlády, které jsou silně devastující pro naši ekonomiku a mezinárodní vztahy. Dokažte nám prosím, že se mýlíme a že jste ochoten jít do rovnocenné debaty s mimoparlamentními politiky na alternativním médiu.

Pane Rakušane, mohu Vám slíbit, že pro Vás ve studiu Paralelne.cz uspořádáme opravdu svobodnou debatu, která bude debatou rovného s rovným, to znamená Vy s názorovými oponenty. Samozřejmostí je, že budete mít možnost natáčet celou debatu i Vašimi kameramany, abyste měl jistotu, že vše bude odvysíláno no tak, jak bylo natočeno.

Věřím, že pozvání přijmete, a tím potvrdíte, že Vaše debaty bez cenzury nejsou jen pouhým předvolebním trikem, jak udělat z nespokojených lidí hlupáky, a že nezklamete občany, kteří chtějí vidět Váš opravdu upřímný rozhovor s Vašimi politickými oponenty, tak jak je tomu zvykem ve vyspělé demokratické společnosti.

Rukavice je vhozena, zvedněte ji?

Děkuji předem za Vaší zpětnou vazbu.

S úctou Jiří Havel – Paralelně.cz


Podobné příspěvky

8 Komentářů

  1. Rak ušan, ten politický srá*č ..rád bych si s tím vemenem taky chtěl popovídat! Lidi těch nikým nezvolených debi*lů mají plné zuby!! Političtí srá*či!
    VEŠKERÁ POLITIKA JE POUZE DIVADLO, VŠECHNY STÁTY JSOU JEN DIVADLEM!!!

    1. Taky ten zmr*d zavírá štvance za katr! Čechovi za slovní výhrůžku okrajincům 15 měsíců natvrdo, za blbé kecy dnes u jdete sedět, pokud jste Čech, ale za pokus vraždy jste zbaveni trestního stíhání, pokud jste Ukrajinec!! Strčtě si tu okrajinu do prde*le, i tu vaši polici placenou z našich daní, rak ušan je srá*č!! To nepíšu o té psyops operaci v práglu, s tím kozákem, to si strčte úplně do prde*le.. A ani nemluvím o občanském bonzu/donášení, neustálé štvaní lidí proti sobě, plnou hubu ohledně jakýchsi „dezinformací“ a přitom dezinfo tady jen roznáší jen ti političtí srá*či!!! Všichni tam jsou jen polirčtí srá*či, kteří jedou dle sionistickýh a západmníních notiček, bez nich by se ani nevsra*li na hajzl*u! Sory jako, ale tohle co tam předvádí VŠICHNI DO JEDNOHO je prostě přes čáru. A vsadím se, že ten zmr*d nebude mít koule na to veřejně vystoupit např. na paralelne ani jinde..
      a TU JEHO Politiku z šatny… ušák by si ji měl strčit, vy víte kam! Já vám dám korespondenční „volby“, leda tak nasr*at!!

      Přijďte za mnou na debaty a Bez cenzury mi řekněte, co si myslíte. Přijmu jakoukoli kritiku.
      = Určím si místo a ty přijdeš, prachy od nás lidí na to máš dostatek, srá*i, co říkáš?! A vy, policejní hovinka, nezapominejte, komu sloužíte, jestli těm srá*čům, nebo lidem, jste placeni z našich daní!!

      PS: A doufám, že už dojde i na kolaps těch sra*ček („vlády“) v Praze, ve které se už objevují první trhliny a praskliny. A okrajinu si vemte s sebou!!

      PPS: právě teď nám projela městem kolona zemědělců, nestihl jsem s vlajkou 2x2m za nimi vyběhnout, škody 🙁

    2. A to jsem zapoměl zmínit dozimetr! Té špíny na toho srá*če (aspol.) je přehršel!!
      Marně jsem hledal informaci o návštěvě ministra „nitra“ v karvinské pivnici. Zřejmě podružná událost. Ani jsem to předtím nevěděl, škoda.. Ten zmetek (+sráči aspol.) financuje také miliardami a miliardami z českých veřejných rozpočtů zločinného pomajdánského režimu vraždícího již přes 10 let donbaské děti, ženy i starce záměrným bombardováním civilní infrastruktury atp.
      Já jim dám SLÁMU U KRAVÍNA! max. tak HEMEROIDŮM SLÁVA!!!

      1. Myslím, že mu jde mimo jiné i o to, naštvat a pochytat co nejvíce lidí, aby ty ostatní zastrašil. Ale jak se říká, kdo jinému jámu kopá….

  2. Bezcenzurák to má dobře promyšlené, jak na ty svoje ovečky zapůsobit. Ostatní jen naštve a to on taky rád. Do rovnocenné debaty nepůjde, toho se bojí. Ale Boží mlýny fungují, někdy pomalu, někdy rychle, a žádný strom neroste do nebe.

  3. Totalitni komunismus a stastne zitrky socialismu 2.0 padnou taky. Jen ta prichozi uz nesmi byt sametovohavlovska jinak tu bude zase brzo nejaky „New Brave World“ 3.0

  4. Jen aby ta najatá “opoziční” klaka v hospodách nakonec nelitovala, že tam lezla. Kdyby se ta akademická diskuse zvrtla, může to dopadnout jakkoli.

    https://i.imgur.com/Q0LRUTD.png

    To jen ukazuje,jak zbabělý jsme panárod,…tyran cestuje po kolonii a směje se do očí těm,které o všechno okrad a připravuje je o pracovní příležitosti i budoucnost.
    I v banánové republice někde v Africe by dávno dostal kulku mezi oči a odcestoval domů v černém igelitovém pytli,který jej ,jak ukázal sám,tak vzrušuje.
    Ale vraťme se do porobené a rozkradené kolonie čechie,kde i ten největší maxizmrd si dovolí chodit beztrestně mezi obětmi s úsměvem na rtech.

    https://i.imgur.com/tXN3wlr.png

    Analýza politické marketingové kampaně Ropušana od Bobošíkové !!!
    Rakušanovy cesty: Občané, pozor! Nenechme se nachytat!

  5. To neni ministr to je hovado! A hovada musime co? Hovada musime ignorovat!!

Komentáře jsou uzavřeny.