|

Může být Rusko schopno zaútočit na Pobaltí? Je střelec z fakulty David K. Českým Brejvikem? Martin Koller na otázky diváků.


Média nás v poslední době denně straší válkou s Ruskou federací. Je tato válka vůbec reálná? Jestli ano, tak jedině ze strany USA/Polska díky provokaci, či útoku pod falešnou vlajkou.

Martin Koller přináší analýzu bojových možností obou stran a fakta, která ukazují na snahu USA zatáhnout Rusko do války s EU a tím proti sobě fakticky postavit Evropské obyvatele. Šli byste vraždit a nechali byste se obětovat pro cizí zájmy? Jestli ano, jste stejnými psychopaty jako naše vláda, která nás vede přímo do vyhroceného střetu s jadernou velmocí.

Začátek rozhovoru s předním vojenským analytikem Martinem Kollerem jsme věnovali také kauze střelby na FFÚK. Byl David K. Českým Breivikem? Dozvíme se jeho motiv k hrůznému činu, který se stal 21.12.2023?


To vše najdete v rozhovoru pro www.paralelne.cz

Red-PA


Podobné příspěvky

7 Komentářů

  1. přesně vystiženo, možná, že se ještě něco objeví zajímavého, proč to vše? ale v zásadě si myslím to samé

  2. Já bych k důvodům pana Kollera, proč Rusko nezačne válku, případně proč po porážce Ukrajiny nepůjde dál do Evropy, doplnil 2 další důvody:
    1) Když Sovětský svaz v 4/1945 dobýval Berlín, jediného města tehdy velikosti dnešního Kijeva, použil k tomu cca 2,5 mil. vojáků, 6,5 tis. tanků, 7,5 tis. letadel a cca 40 tis. děl. Jaké síly by tedy musel mít k dispozici v boji proti několika státům současně.
    2) Když Rudá armáda osvobozovala z východu postupně země Evropy, tak byla až na výjimky obyvatelstvem těchto zemí vítána. Dnes by ruské armádě zůstávalo za zády v týlu většinou nepřátelsky naladěné obyvatelstvo. Takže by v každé vesnici nebo městě musela ponechat kontingent min. několika desítek či stovek vojáků pro udržení pořádku. Takže na slovensko – ukrajinské hranici by ruské armádě zůstalo patrně již 0 vojáků. Proto tvrzení našich politiků, že po Ukrajině bychom přišli na řadu my, považuji za naprostý blábol nevzdělanců, produktů našeho školství za posledních 30 let.

    1. Myslím že v otazce nasraneho obyvatelstva v tylu ruske armady se pletete. Videt je to predevsim v Maďarsku , nyni na Slovensku a treba i u nas tedy dle oblibenosti vladnich činitelů a jejich činnosti pro obyvatelstvo.

      1. To P.H.: Co se týče Vámi jmenovaných států, tak máte částečně pravdu. Já jsem ale mluvil především o Ukrajině a cestě Ruské armády touto zemí na západní hranice Ukrajiny. A u jejích obyvatel je to nepřátelství téměř stoprocentní. Měl jsem zato, že můj příspěvek je jasný.

  3. Dobrý den, nevím jak mám pana Kollera a jeho prognózy brát? Několik týdnů před SVO Ruska na Ukrajině tvrdil, že Rusko Ukrajinu nenapadne…

Komentáře jsou uzavřeny.