|

Zlato a stříbro – praktické rady dle dotazů diváků. Nejvyšší čas na záchranu úspor před krizí! Finanční KáPéZetka s Robertem Vláškem.


Přijde finanční reset?

Snaha o reset finančního systému a nastolení digitální měny se blíží. Pamětníci ví, že měnová reforma přišla vždy náhle a sebrala lidem podstatnou část uspořených peněz. může se něco podobného opakovat? Na tuto otázku máme velmi přesnou odpověď – zcela určitě!

Nevíme sice kdy přesně se rozjede měnová krize, ale všechny ukazatele směřují ke druhému kvartálu tohoto roku. Je velmi nepravděpodobné, že se ji podaří oddálit dalším tiskem nekrytých bankovek a vydáváním dluhopisů. Evropa míří do stagflačního období a vlivem deindustrializace směřujeme k největší novodobé hospodářské krizi. Do toho všeho naši politici stále opakují mantru, že se máme připravit na válku s jadernou velmocí.

Jak se připravit na ohromné změny, které přinese letošní rok?

Na všechno se připravit nelze, kromě jídla, pití a základních komodit pro případné nepředvídatelné situace existuje ještě další možnost jak se připravit. Přesunout část úspor do zlata a stříbra. Drahé kovy byly po dlouhé věky bezpečným přístavem v krizích a ani dnes tomu nebude jinak. Navíc společenství BRICS, které vychyluje ekonomické váhy směrem k východu jasně hovoří o nutnosti návratu ke zlatému standardu.

Chcete jistotu při nákupu?

Paralelně pro vás připravilo praktické rady, na co si dávat pozor, jak investovat a jaké nástroje pro platby ve zlatě můžete používat již dnes.

Odkaz na video na youtube:

Red-PA


Podobné příspěvky

Jeden komentář

  1. Jo pokud krachne systém, zlata se nenajiš ani nenapišeš. Takže jídlo a potraviny tj. Konzervy alkohol a jiné

Komentáře jsou uzavřeny.