|

Ani HLAS těm, kteří chtějí setrvat v EU, NATO a WHO! Tyto instituce jsou naše největší hrozby.


Martin Koller reaguje na dotazy posluchačů, kteří se ptají koho volit v následujících volbách. Jaké jsou naše největší hrozby a na jaké kroky je potřeba tlačit, abychom přežili.

Red-PA


Podobné příspěvky

7 Komentářů

  1. Jaká škoda, že ač v mnohém máte pravdu, ve výsledku rozbíjíte alternativu nerealistickými vizemi. Martin necht se drží svého vojenského kopyta, a Jirko, pokud budete pokračovat v tomto stylu, upadnete v zapomnění. Z EU a nato nelze odejít stylem bouchnutí dveřmi, je to tak těžké pochopit ?

    1. Myslím, že kolegům nejde o věčnou slávu. Jsme v situaci, kdy jenom naše NE nás dělí od válečného konfliktu. Ekonomický je to totéž. Pokud odejdeme, tak nás přežije víc.

  2. Dobrý den, jak můžeme vystoupit z uvedených organizací, když sami říkáte, že NENÍ KOHO VOLIT!! Děláte si snad legraci? Vladimir

  3. Info plk. Kollerovi: v 90.letech jsme marně bojovali za udělení generálské hodnosti plk.Ing.JUDr.Milanu Píkovi, synu popraveného gen.Heliodora Píky, sionisty Reicinem&spol.21.6.1949. Plk.Milan Píka sloužil v RAF během WW2. Po r. 1948 prožíval šikany jako všichni Západ´áci VKR, Stb (zde sloužil aktivně a s horoucím srdcem otec a děd dnešního PePy 107 na Hradě) až do 1989, jeho žijící matce p. Píkové v Teplicích nad Bečvou zapálili v r.1968 dům, kde málem uhořela.
    Společně s gen.F.Faitlem, gen.Káchou jsme žádali o podporu z Velvyslanectví Velké Britanie, odkud nás odbyli(?…!) s tím, že jde o otázku pro naši vládu. Francouzský vojenský atašé přislíbil pomoc. Povýšení se nekonalo. Až v r. 2011 byl 89 letý plk. Milan Píka povýšen do generálské hodnosti Slovenskou republikou, v r. 2018 zemřel.
    Za šokující v těchto a širších souvislostech považujeme zjištění, že soudruh Pávek, alias Pepa 107 letos v květnu povýšil do generálské hodnosti de facto nevojáka, uvedeno bylo „povýšen v důchodu“, …jinými slovy, aby pobíral generálskou důchodovou rentu, nějakého rektora Policejní Akademie v Praze, mladého kluka, snad politika ODS, působícího v minulosti na MVČR. Podrobnosti lze zajisté dohledat, pro nás, známé rodiny Píkovy jsou tato zjištění na zvracení…

  4. Pane Kollere,za mě máte ve všem 100% pravdu,ale pokud nemá ve volbách propadnout náš hlas,
    zvolit někoho musíme,všichni dobře víme,že jediná strana,která splňuje kriteria vlastenectví
    o kterých jste mluvil,tj. vystoupení z EU,NATO a WHO, je SPD,o které jediné jste se ve své řeči
    nezmiňoval,vím,že nemáte rád Okamuru,ale osobně bych byl velmi rád,kdybyste všechny
    nepodvolené směřoval právě k této straně,která by vytvořila volební koalici se všemi vlasteneckými
    mimoparlamentními subjekty,reálně by tohle uskupení mohlo mít ve volbách do PS možná 20%,
    a to by již Babiš nemohl ignorovat,pokud by se nechtěl opětovně spojovat s ODS,Váš hlas má
    váhu,takže překonejte něco ze svého egoismu a podpořte dobrou věc,všichni Vám za to budeme
    vděční a tímto Vám předem děkujeme.

  5. Zdravim p Kollera. Diky za Vasi praci. (i p Havla amozrejme) Nedopadne to tady dobre. Myslim ze je to nejaky prirodnimi zakony rizeny proces…kdy nas priroda, protoze je nas moc ..chce „depopulovat“ a zacina pozvolna…snizuje inteligenci , vytvari poskozene jedince neschopne reporodukce atd. Vybavuje se mi scena z rozhlasove hry Ja Claudius (V Preiss)..kde mlady Claudius mluvi jako mladik s filosofem v knihovne a ten rika: Aby se spolecenske pomery zlepsily, musi se nejdrive jeste o hodne zhorsit (v pribehu zacina vlada Caliguly..) I presto je na miste byt optimistou. A zacit od vnitrniho kruhu. Pripravovat se a resit to na urovni rodiny, deti atd. Politiky vyskolene kleptomany z Aspen institutu jednotlivec nezmeni – neovlivni, ale to aby deti treba pochpily nebezpeci muslimkych imigrantu atd. ovlivnit jako rodice muzete. Mit doma filtr na vodu, zasoby potravin, prkynko z plotu s hrebikem (zbran) ..to vse ovlivnit uz ale muzeme. Tedy hlavu vzhuru.

Komentáře jsou uzavřeny.