|

Zlato pod palbou: Robert Vlášek reaguje na kritické otázky diváků. Bezpečný přístav nebo riziko?


Investice do zlata patří mezi nejoblíbenější způsoby, jak ochránit majetek před inflací a ekonomickými nejistotami. Přesto však tento trh není bez kontroverzí. Kritici upozorňují na vysoké marže, nestabilní ceny a otázky ohledně dlouhodobé návratnosti. V dnešním rozhovoru přinášíme opět pohled přímo od zdroje , s Robertem Vláškem, zástupcem firmy Firegold, která se specializuje na prodej investičního zlata a vyvíjí platformu pro platby ve zlatě. Robert Vlášek odpověděl na všechny tvrdé otázky, které jste dali do komentářů u posledního rozhovoru s ním.

Zajímali jste se, zda je investice do zlata skutečně bezpečná, jaké riziko hrozí při výkyvech na trhu, nebo jak se orientovat v často komplikované nabídce. Je zlato opravdu nejlepším způsobem, jak uchovat hodnotu peněz? Nebo existují lepší alternativy? Je obchodování ve zlatě bezpečné? Jak je zabezpečeno rychlé vypořádání v případě krize? Nemá Robert Vlášek „příliš dlouhý nos“? Ano i na všechny tyto dotazy se dnes najdete odpovědi.

Máte-li zájem o spoření do zlata, nákup zlata, či platby ve zlatě, pište na: gold@paralelne.cz

Všechny otázky ohledně těchto investic a platebního systému se dozvíte v tomto pořadu.

Chcete-li se zúčastnit akce Zlatá digitální revoluce, více informací naleznete zde: https://www.smsticket.cz/vstupenky/45836-zlata-digitalni-revoluce-2024-kino-dlabacov-praha

Red-PA


Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *