Zeptejte se NATO-Kapala


Ve vysílání NATOkamurova rádia Beta Kladno mne jeho provozovatel NATOKapal opakovaně napadá v pořadu “Nad dopisy diváků.“ Místo věcné diskuze šíří lži a pomluvy. Stává se z toho téměř seriál, kdy opakovaně reaguji na NATOKapalovy útoky, samozřejmě k velké radosti těch, kteří mají zájem na rozeštvávání vlastenecké skupiny obyvatel. Komický je už fakt, že NATOKapal minimálně čtyřikrát uvedl, že se o mě už bavit nebude, ale stále v tom pokračuje. Důvěryhodný člověk. Jen bych připomněl, že já jsem odešel z jeho vysílání vysílání poté, co se již podruhé změnilo v nekonečnou hádku moderátora a hosta na téma hlasováni SPD o rozšíření NATO o Švédsko a Finsko. I moderátorský začátečník ví, že má řídit vystoupení, nikoli se hádat s hostem. NATOKapal to asi neví a chová se jako redaktoři v ČT, nebo ČRo. Nelze se divit, že od něj už před časem odešel VK.

Následně mne NATOKapal začal napadat osobně ve výše zmíněném pořadu. Já pouze reaguji na jeho opakované útoky. V posledním roce až dvou (z celkově šesti let spolupráce) jsem se stejně necítil v jeho vysílání dobře, neboť jsme se s NATOKapalem stále více rozcházeli v názorech. Vadilo mi hulvátské výrazivo a neustálé podlézání NATOKamurovi a SPD. Opakovaně jsem chtěl spolupráci ukončit. Navíc jsem se nemohl zbavit dojmu, že mne záměrně provokuje k výrokům, které by mohly být stíhané ze zákona. Rovněž vyprovokovaný spor o hlasování, především v druhém případě, budí dojem, že se jedná o pokus o záměrné umlčení zlého Kollera, který dlouhodobě kritizuje především Babiše. Nějak jim to nevychází, ale NATOKapal se snaží ze všech sil, určitě zcela nezištně.

Je třeba připomenout, že celá prezidentská kandidatura NATOBašty byl politický konstrukt z dílny Zemana a Babiše ve spolupráci s NATOkamurou, s nímž si Zeman si s ním tyká(!), NATOKapalem a dalšími mediálními slouhy, případně hlupáky. Úkolem je podpora Babišovy snahy o získání absolutní kontroly nad naší zemí, samozřejmě ve prospěch cizáků. Naše republika slouží dlouhodobě jako laboratoř globálních lichvářů na téma, kolik si toho občané nechají líbit bez odporu, například aktuálně výše cen energií. Dále například Obamovský test, kolik evidentních cizinců může zastávat vedoucí role v české politice. Ukrajinec (podle NATOKapala aktuálně Rusín, což je totéž, dříve byl u téhož NATOKapala ukrajinský Žid), zázračný Japonec, který vznikl spojením Korejce a Moravanky, Džamila, Feri a další. Podívejte se po okolních zemích. Mohl by se premiérem v Polsku, na Slovensku, v Maďarsku, Slovinsku, Srbsku, Chorvatsku nebo v Pobaltí stát Ukrajinec, nebo samozvaný Japonec?  Důsledkem uvedené i další politiky bude vyvlastnění domácího průmyslu, živností i soukromého majetku a jejich rozprodej cizákům, přesně podle představ Klause Schwaba, Sorose a spol. Cílem je ekonomická likvidace většiny obyvatel Evropy a po ní i fyzická, pro zbytek globální koncentrák značky Nový světový řád. Bez velké nadsázky to můžeme označit jako Eurocaust. Poslouží k tomu růst cen, především potravin a energií, nedostupnost bydlení, potratový průmysl a různé formy tažení proti dětem a klasickým rodinám s dětmi, zhoršující se úroveň školství, vakcinační teror s miliardovými zisky, zhoršující se dostupnost zdravotní péče, plošné snižování důchodů, zelená sebevražda spojená s agresivním klimatismem, likvidace stabilních zdrojů elektřiny, vysoká inflace, likvidace domácího průmyslu a zemědělství, zadlužování ve prospěch války NATO proti Rusku na Ukrajině, případně na rekonstrukci Ukrajiny, růst daní, vysoké zdanění nemovitostí, emisní povolenky i pro rodinné domy, podpora politických neziskovek, daně cizích firem placené v cizině, nezdaněné daňové ráje. Pro většinu obyvatel Evropy v kostce chudoba, zima, hlad, epidemie, a především permanentní strach z čehokoli, šířený masmédii, mediální lži, politické korektnost, zamlčování a potlačování pravdivých informací, všeobecné sobectví a sprostota případně další lichvářské kejkle. Vše ve prospěch americké lichvářské Rady pro zahraniční vztahy, skutečné vlády USA.

Musíme si připomenout, že za zločinné ceny elektřiny a plynu ve prospěch Němců, různých místních kšeftařů a zahraničních lichvářů nese zodpovědnost Babišův ministr Havlíček. A položme si další otázky. Kdo kupříkladu přivedl Jourovou dvakrát do Bruselu? Kdo tam přivedl Charanzovou a Dlabajovou, které opakovaně hlasovaly proti zájmům naší republiky a řečnily ve prospěch války na Ukrajině? Vzpomínám na společné fotky Jourové s Babišem kolem komunikací. Fiala pouze převzal štafetu a rozšiřuje destrukci a rozprodej státu tak, aby se mohl Babiš vrátit jako spasitel. Přitom právě Babiš, jako nejkompetentnější z prezidentských kandidátů s nejvyššími kontakty za oceánem, i v Bruselu a Berlíně, představuje pro budoucnost naší země největší nebezpečí od roku 1945. A to má být vlastenec, spasitel a český prezident, který ani neumí česky? Volba sociálního demokrata tisíce tváří a nepěkné minulosti NATOBašty byla a je volba pro Babiše, Nový světový řád a otročení cizákům.

NATOKapal uvádí, někdy opakovaně, řadu prokazatelných lží, takže si je v následujícím textu rozebereme, aby mohl reagovat.

NATOKapal tvrdí, že jsem říkal v jeho pořadech, že SPD je jediná vlastenecká strana, takže jsem v současnosti otočil, zradil, prodal se.

Především jsem nikdy nebyl členem SPD (NATOKamura mne tam nikdy nechtěl), takže nemohu zrazovat. Pokud si kdokoli poslechne pořady se mnou nazpět, tak zjistí, že jsem opakovaně uváděl, že SPD je jediná parlamentní vlastenecká strana, protože politických stran, hnutí a spolků, které jsou vlastenecké, nebo se za vlastenecké vydávají, je plno. Případně jsem uváděl, že SPD je jediná parlamentní strana s vlasteneckým programem. Bohužel, program a činy se mnohdy liší. Hlasováním na podporu rozšíření NATO o Švédsko a Finsko. Svým prezidentským kandidátem, socialistickým humanitárním bombarďákem NATOBaštou, který za svojí socialistické i SPD politické kariéry opakovaně podpořil NATO, se SPD vyřadila z vlasteneckých politických stran. Pokud se někdo změnil, zradil a prodal, je to vedení SPD, až na několik výjimek. Nelze se divit, že v SPD dochází s stálé výměně členů a voličů. Přicházejí jako vlastenci a brzy zjišťují, že se jedná o podvodný pašalík NATOKamury. Kanální stranu, která má soustředit a likvidovat v nepřehledné stoce opozici ve prospěch jeho sponzorů a partajní nomenklatury, mnohdy dosazované zvenčí, například „blonďák“ Nerušil. Dokladem je, mimo jiné, odchod generála Blaška.

Podle NATOKapala jsem odcházel od armády roku 1989 jako plukovník VKR (Vojenská kontrarozvědka).

Realita je taková, že jsem odcházel, a to na vlastní žádost roku 1993 z Vojenského historického ústavu-Muzea letectví a kosmonautiky v hodnosti podplukovníka a s leteckým ČVO (číslo vojenské odbornosti, původně jsem měl ČVO Výzbrojní služby). Povýšen jsem byl krátce před odchodem. Mohu to doložit propouštěcími doklady a vojenskou knížkou. Pokud by NATOKapal sháněl svědky, může se poptat u plk. Ing. Vladimíra Remka vv., případně mohu doporučit další svědky, pracující tehdy na VHÚ (Vojenský historický ústav). Kdyby NATOKapal, nositel modré knížky, tudíž nevoják (stejně jako Babiš, Zeman, NATOKamura a možná i NATOBašta) znal systém povyšování, tak by mu došlo, že na hodnost plukovníka v roce 1993 bych musel být dvakrát mimořádně povýšen.

Podle NATOKapala a jeho „odborných“ poradců jsem byl kádrový komunista už od vysoké školy. Jinak bych prý nemohl pracovat pro VKR.

Realita je taková, že do KSČ jsem byl přijímán ve 32 letech, což mohu doložit průkazem člena SSM a KSČ. Jako člen SSM jsem nemohl být členem KSČ, přičemž přijetím do KSČ členství v SSM automaticky končilo. Věřím, že i NATOKapal dokáže sečíst 1955 + 32, čímž mu vyjde rok mého přijetí do KSČ. Vysokou školu technického směru jsem končil roku 1979, což mohu doložit indexem a diplomem. Veřejným odmítnutím nabídky vstupu do KSČ v roce 1977 jsem si naopak vytvořil kádrovou „stopku“, takže jsem až do roku 1990 zůstával na základních funkcích, a to bez ohledu na výborná odborná hodnocení. To mohu doložit kopií svého kádrového spisu. (Svaz Vojenská obroda mne proto roku 1990 navrhoval na rehabilitaci, což se však týkalo jen osob postižených za období 1968/69) Druhým problémem, který se odvíjel od odmítnutí, se stala následná práce pro VKR. Pro zajímavost bych uvedl, že u vojáků z povolání se v předlistopadovém období předpokládalo, že budou přijati do KSČ nejpozději ve věku 30 let. Já jsem i tuto pomyslnou normu překročil, byl jsem členem SSM a platil korunové známky jako voják základní služby. Když to komusi došlo, dostal jsem na vybranou okamžitě požádat o přijetí do KSČ, nebo být vyhozen s posudkem antikomunisty. Průkaz SSM i s těmi známkami mám rovněž.

Podle NATOKapala jsem byl příslušníkem StB (Státní bezpečnost), přičemž o mě prohlašuje, že jsem „estébák.“

Realita je taková, že jsem spolupracoval s VKR. Mohu to doložit, protože mám kompletní kopii svojí složky VKR. S StB jsem nikdy nespolupracoval, VKR a StB pracovaly paralelně, byť VKR spadala pod StB. I náplň činnosti se do určité míry lišila, viz. níže. NATOKapal odvíjí svoje tvrzení od kampaně, která byla proti mně vedena roku 2015 a 2016, protože jsem se vyjadřoval k afroislámské invazi a občanské válce na Ukrajině v rozporu s oficiálními názory v ČT, ČRo a na Seznamu. Akci zahájil novinář Pavel Baroch (předlistopadový protekční svazák z neméně kádrové komunistické rodiny), mediální lhář (psal, že předlistopadová mise v Libyi byla prolezlá estébáky, přičemž tam byl na 400 lidí v několika dislokacích celkem jeden důstojník VKR). Útok zahájil na popud politruků a absolventů sovětských politických škol pracujících na MO (Ministerstvo obrany). Jako první přišel s tím, že VKR byla podřízena StB, takže jsem vlastně pracoval pro StB. Odkud se asi znal soudruh Baroch se soudruhem, například se soudruhem Procházkou z MO? Z celostátních svazáckých konferencí, mám fotku v jedné knize. Pokud bychom využili stejnou účelovou logiku jako Baroch a NATOKapal, došli bychom ke zjištění, že StB byla součástí MV (Ministerstvo vnitra), takže bych mohl patrně rozdávat pokuty řidičům v uniformě VB (Veřejná bezpečnost), nebo být rovnou ministrem vnitra s krycím jménem Štrougal, či Obzina. Ministerstva obrany a vnitra byla podřízena jednomu odboru ÚVKSČ, takže jsem tam mohl rovnou působit pod pseudonymy Mamula, či Husák.

Dále NATOKapal přednesl jakýsi přehled dokumentů, kde jsem byl uveden, aniž by ujasnil, proč se tam vyskytuji. Vzhledem k tomu, že mám kompletní složku, jedná se pravděpodobně o dodatečné falzifikáty na objednávku. Údajně mu je dodali jacísi pátrači, nejmenovaní informátoři, případně to asi jedna paní povídala. Veškerá dokumentace StB/VKR je soustředěna v ÚSTRu (Ústav pro studium totalitních režimů). Měla by být uložena v tamním archivu. Kupodivu už Baroch nabízel roku 2015 prokazatelně na internetu části mého spisu na prodej. Je to stejné porušení zákona, jako v případě NATOKapala, případně doklad nepořádku na ÚSTRu. Realita je spíš taková, že falzifikáty mu dodali příslušníci BIS, kteří mohou s materiály na ÚSTRu pracovat a nemají mne v lásce z více důvodů. Pokud jsou po ruce vzory, vyrobí schopný grafik falzifikát velmi rychle a stárnutí papíru i razítek se dá realizovat rovněž rychle. Možná jsou někde v internetovém archivu už dlouhodobě s cílem prezentovat mne v co nejhorším světle. Předpokládám, že NATOKapal nemá originály, pouze neprůkazné digitální kopie, protože v opačném případě by měl být stíhán pro porušení zákona a soud by požadoval jména dodavatelů-zlodějů, kteří by byli stíháni rovněž. Každopádně má NATOKapal zajímavé kamarády, možná i zaměstnavatele.

Jen pro zajímavost bych dodal, že StB je popisována jako tlupa vrahounů a vytloukačů zubů v rozporu s realitou. Následně jsem zjišťoval, jaká byla situace v sedmdesátých a osmdesátých letech. Takové tam byly podle dosažitelných informací pouze dvě skupiny. StB se zabývala především ekonomickými a bezpečnostními informacemi, včetně rozvědky v zahraničí. Realizoval se tam například vývoj plynových masek a celkově ochrana obyvatelstva za války. Byli tam specialisté stavaři, spojaři, pyrotechnici, technologové atd. V rámci VKR se musely přísně dodržovat platné zákony, například se nesměly dělat provokace. Prokurátor by něco takového netrpěl. Srovnejme si to s dnešní EU demokracií a praxí současné PČR. Díky lustračnímu zákonu jsem nemohl v posledních třiceti letech vykonávat vedoucí pozici ve státní správě. Byla mi tím způsobena škoda odhadem 2,5 milionu korun, aniž by se prokázalo, že jsem někoho poškodil. Ve stejné době se v této zemi rozkradly biliony korun, většina občanů směřuje do žebroty a kdeco patří cizákům. Nicméně je třeba neustále omílat lustrační zákon a zlé estébáky (padesát jich pracuje v USA jako tým pro americkou vládu a další pomohli postavit BIS), aby si občané neuvědomili katastrofu, v níž žijí, nenaštvali se a nepostavili na odpor. Na tomto odvádění pozornosti se podílí i NATOKapal, který o sobě tvrdí, že je vlastenec.

NATOKapal tvrdí, že jsem napsal 250 udání.

Realita je taková, že se jednalo o 170 hlášení, což mohu doložit kopií svojí složky. Naprostá většina z nich se týkala kriminální činnosti. Vychází to na 17 hlášení za rok, přičemž na většinu řešených případů se psalo více hlášení. Najednou se těch 250smrskne na několik případů za rok. Na rozdíl od StB v civilu, VKR nahrazovala v rámci armády (ČSLA) vojenskou policii, která byla zrušena roku 1948 a znovu ustanovena roku 1993. Hlavní náplní hlášení byly krádeže, rozkrádání, šikanování a okrádání vojáků.

NATOKapal tvrdí, že jsem byl udavač.

Realita je taková, že jsem podával registrovaná hlášení, v naprosté většině o kriminální činnosti. Službu jako VKR má každá armáda, včetně naší současné. Udavač je naopak člověk, který tak činí z nízkých pohnutek, včetně politických. Na rozdíl ode mne za to často dostává plat, což je ostatně realitou dodnes. A to nemluvím o některých politických neziskovkách, které z udavačství a pomluv žijí. Udavačů bylo v předlistopadovém období plno, víc než registrovaných spolupracovníků, donášeli a psali udání na VB, Národní výbory, SSM, KSČ a registrováni nikde nebyli. V demokratické současnosti udavačství přímo kvete. Z lustračního zákona byli vyřazení důvěrníci (tvořili převážnou většinu registrovaných osob s vázacím aktem), soudci, prokurátoři a rozvědka. Kromě toho část složek zcela zmizela a další byly vyčištěny, takže zůstaly jen desky. Na tom se podílel ve prospěch hlavounů z ČSSD disident NATOBašta, vzor morálky, zatímco ve prospěch lidovců a disidentů pracujících pro zahraničí čistili svazky Sacher a Ruml. Tudíž, z celkového počtu registrovaných osob pracujících před více, než třiceti lety pro STB a VKR  je pronásledováno lustračním zákonem zhruba kolem 10%. Už to dělá z takzvaného lustračního zákona účelovou špinavost, které neslouží k ochraně státu, ale k vydírání a teroru. Nejvíc a nejhlasitěji do těch, kteří zůstali v seznamech kopou ti, kteří o tehdejší době nic nevědí, nebo se sami aktivně udávali, protože jsou vydíratelní. Kdo z posluchačů NATOKapala, který se chlubí svým předlistopadovým odbojářstvím, by dal ruku do ohně za to, že také nebyl udavač? A co takový NATOBašta, který byl odsouzen za levičáctví, nikoli odboj. Nersebral v rámci čištění svazků socialistů a svůj? Můžeme si z tohoto hlediska připomenout, že řada disidentů byla zároveň agenty StB. Kompletní přehledy spolupracovníků jsou v USA a v Rusku, takže mohou sloužit k účinnému vydírání. Nicméně, například v Německu šli všichni spolupracovníci STASI před komisi, které posuzovala, kdo někoho poškodil. Většina odešla s čistým štítem, nebo jen minimálním postihem. V našem neprávním státě není něco takového možné. Již v roce 2015 jsem vyzval všechny, aby přivedli aspoň jednoho člověka, které jsem poškodil z politických důvodů. Zatím nikoho nenašli. Stále omílají hlášení s vtipem o Brežněvovi, což jsem opakovaně v médiích vysvětlovat ve svém vlajkovém pořadu Casus Belli na Slovensku a rovněž v NATOKamurově rádiu Beta Kladno. Nicméně, NATOKapal si to účelově nepamatuje. Absolvoval jsem prověrkové řízení na NBÚ (Národní bezpečnostní úřad), kde se řešily pouze dvě hlášení, jedno z nich to výše uvedené. V obou případech se ukázalo, že jsem, a to ve spolupráci s nadřízeným příslušníkem VKR(!) uvedeným „obětem“ svého udavačství cíleně pomohl. V jednom případě k přemístění na Slovensko a ve druhém záchranou před prokurátorem. K tomu bych dodal, že jsem pomohl ještě dalším dvěma kolegům a dále k emigraci do SRN dvěma kolegyním. Pokud vím, všichni jsou naživu. Jen pro zajímavost bych uvedl, že jsem byl prvním důstojníkem na straně Občanského fóra. Svědkové Ladislav Lis a Radovan Procházka jsou již po smrti, ale generál Karel Pezl vv. je ještě naživu. V období 1989-1990 jsem riskoval víc, než celý NATOKapal, který se vytahuje odbojářským hrdinstvím, protože jsem byl na rozdíl od něj voják s povolání, takže „sazby“ by byly vyšší.

Mimo uvedená hlášení se v rámci VKR řešily odborné otázky z hlediska zbraní a pyrotechniky. Jednou jsme zasahovali proti ozbrojenému dezertérovi, který držel jako rukojmí dvě ženy v chatě v Posázaví. Naštěstí uprchl dřív, než se začalo střílet.

Podle NATOKapala jsem absolvoval dvě zahraniční mise.

Realita je taková, že jsem absolvoval jednu, a to v Kuvajtu a Iráku v období 2003-2004. Předpokládám, že je to archivováno na MZV (Ministerstvo zahraničních věcí), a dále v mém spise na MPO (Ministerstvo průmyslu a obchodu).

Podle NATOKapala jsem v Kuvajtu a Iráku pracoval pro NATO.

Realita je taková, že jsem byl jako zaměstnanec MPO vyslán MZV jako ekonomický attache (nižší diplomatická hodnost) s cílem realizovat spolupráci naší republiky při rekonstrukci Iráku. To se nakonec ukázalo jako nemožné, protože naše republika nepřispívala finančně, natož v dolarech a v hotovosti, a navíc v tom období neexistovaly v Iráku funkční banky. Proto jsem nakonec pouze dodával hlášení o bezpečnostní situaci v Iráku a jezdil kontrolovat s českými specialisty tamní podniky a infrastrukturu. V Kuvajtu jsem pracoval na českých obchodních zájmech, což se rovněž ukázalo jako problém, a to z více důvodů. V té době jsem byl navíc již deset let mimo armádu. Neměl bezpečnostní prověrku, mimo základního stupně, což mne ze spolupráce se strukturami NATO vyřazovalo automaticky. Moje činnost je zadokumentována v archivu MZV a mohou ji doložit jak pracovníci zastupitelského úřadu v Kuvajtu, tak kolegové pracující v rámci CPA v Iráku a někteří důstojníci na základně v Basře.

Podle NATOKapala jsem na údajné misi pro NATO vydělával obrovské peníze.

Realita je taková, že jsem byl placen jako attache zastupitelského úřadu v Kuvajtu, takže jsem měl ze všech nejnižší plat. Ten tvořil osekaný základní plat doma v korunách a takzvaná náhrada v dolarech, která se vypočítává podle cen a životních nákladů v zemi působení. Dají se tak ušetřit nějaké peníze, ale nikoli za rok. Při srovnání s důstojníky na základně v Basře jsem měl opět nejnižší plat. Bezpečnostní příplatky jsem nedostával, protože jsem měl oficiální pracoviště v Kuvajtu. MZV není rozhazovačné.

Podle NATOKapala jsem byl třikrát ženatý a třikrát rozvedený.

Realita je taková, že jsem byl ženatý dvakrát a rozvedený rovněž. NATOKapal by měl vědět, že existují matriky. Mluvil jsem o tom rovněž kdysi ve vysílání u NATOKapala a ještě jsem si dělal legraci, že ženskou na papíry už ani za peníze, dva rozvody stačily. I zde NATOKapal trpí ztrátou paměti, kombinovanou s chorobnou lhavostí.

NATOKapal tvrdí, že pánové Vrábel a Rajchl mi nabízeli pozici Ministra obrany, a to 3. 9. 2022 na demonstraci, kde jsem však nevystupoval.

Realita je taková, že uvedeného dne jsem byl na chalupě v jihozápadních Čechách. Doložit by to mohl například Stanislav Novotný (O čem se mlčí), který se byl na demonstraci podívat (taky nevystupoval) a já jsem mu telefonoval. Pana Vrábela jsem znal pouze po mobilu, protože jsem odmítl jeho nabídku (po mobilu) na uvedené demonstraci vystoupit. Nechtěl jsem být spojován s některými vystupujícími politiky a různými kašpary, kteří si na politiky, případně vlastence pouze hrají. Doslova jsem s nimi nechtěl dýchat jeden vzduch. Doktora Rajchla jsem v té době osobně neznal. V podstatě jsme se minuli při poradě vystupujících před druhou demonstrací. Zúčastnil se i Josef Skála, kterého jsem se nakonec ptal, kdo je kdo. Vystupování u NATOKapala a řízené NATOKapalem mu pomohlo před soud. Nicméně, vzhledem k mému pozitivnímu lustračnímu osvědčení, což je věc obecně známá už od roku 2015, by mi právník Rajchl sotva nabízel pozici ministra. Tak daleko však inteligence a logické myšlení NATOKapala evidentně nesahají. Osobně jsem se s panem Rajchlem setkal 23. 12. 2022. Je to člověk s budoucností, který výrazně přesahuje NATOkamuru i jeho poskoky z hlediska inteligence, koncepčních i formulačních schopností. Nicméně, PRO je podle mého názoru stále strana ve vývoji, přičemž není ujasněn přístup k řadě otázek. Nevylučuji možnost, že je odborně podpořím. S nápadem vytvořit jakousi stínovou vládu (nic nového) přišel Jan Skalický (aktuálně NRO) a byl všemi odmítnut. Jak by mi mohl nabízet pozici ministra pan Vrábel, to zůstává mimo moje chápání, obzvláště v situaci, kdy pánové Vrábel a Rajchl nespolupracují. Naopak, podle dosažitelných informací, pan Vrábel, stejně jako NATOKapal podporoval NATOBaštu a v současnosti podporuje Babiše.

NATOKapal se ohání údajnými informacemi od bývalého ministra Picka, že jsem byl propuštěn z MO pro rozbíjení kolektivu.

Protentokrát pominu širší informace o samotném Pickovi, který byl parodií na generála i ministra, zato dobrý přítel nevojáka Zemana. Zasloužil se například o zřízení Velitelství logistiky ve Staré Boleslavi, kde se za peníze daňových poplatníků flákají desítky lampasáků a vojenských důchodců s výsluhami, samozřejmě za královské platy. Vesměs se jedná Pickovy kamarády, přičemž jejich práci by zvládla jedna kancelář na MO. Nelze přehlédnout ani páchnoucí výběrová řízení z doby, kdy byl náčelníkem Generálního štábu. O jeho dlouhodobé pokleslé morálce by se dal natočit celý pořad, který by se musel vysílat až po jedenácté. NATOKapal se dříve ve svých pořadech o Pickovi a osobách a osobách jemu i fyzicky blízkých opakovaně vyjadřoval silně kriticky. V současnosti na to jaksi pozapomíná. Najednou jsou velkými spojenci, pomalu jedno tělo. Není nad pevný názor.

Ke konfliktní situaci na MO lze uvést ve zkratce následující. V praxi šlo o to, že jsem se od roku 2010 pokoušel prosadit v ČT pořad s názvem ATV (Armádní TV). Vzhledem k tomu, že se v případě armády jedná o státní instituci, produkovala by jej ČT vlastně ze zákona. Na Slovensku takový pořad měli, na což jsem upozorňoval. U nás ho pravděpodobně nebylo možné vyrobit bez korupce, kde by se přátelé Picka a především jeho sexuální podpory, přiživovali na ČT. Pořad ATV měly tvořit informace o armádách, jejich historii, výzbroji a především zbrojním průmyslu, což mohlo pomáhat především tomu našemu. S pomocí známých jsem připravil i jeho kladné posouzení v RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání). Byl pouze třeba dopis z MO, že je o takový pořad zájem. Ten nikdy neodešel, protože se proti tomu postavili předlistopadoví politruci s podporou Pickovy sexuální podpory, kterou zaměstnával. Kromě toho jsem se výrazně znelíbil kritikou stavu, kdy na MO, především na pracovištích v podřízenosti kanceláře ministra (pracoviště 01) rozhodovali dlouhodobě předlistopadoví politruci a ruští agenti. (osobně jsem toho názoru, byť mimo objektivní realitu, a to nejen na MO, že by u nás neměli mít vliv, natož zákulisně rozhodovat žádní cizí agenti, ať už ruští, američtí, nebo jiní) Přestože byly o situaci informovány odpovědné armádní složky, BIS i ministr, nikdo nezakročil. Nakonec se mne zbavili v rámci reorganizace a snižování stavů. Následně nabrali několik lidí. Vdaná dlouholetá sexuální podpora ženatého Picka (vydal Morální kodex pro zaměstnance MO, který s ním podepsal neméně morální Nečas) se stala po jeho nástupu na pozici ministra ředitelkou Odboru komunikace a propagace, prolezlého politruky. Vykřikovala v březnu 2013, že první díl pořadu bude za tři měsíce. Nakonec ji musel nový ministr Stropnický vyhodit pro naprostou neschopnost a opilství, bez ohledu na dobré vztahy s Pickem. Ten měl v té době dávno „mladší model“ od letectva v Praze, takže ředitelské koryto bylo jen úplatek „staršímu modelu“ za mlčení. Ilustrativní realita Picka jako zodpovědného ministra a morálního hospodáře v praxi. Moje pronásledování politruky, jejich kamarádkami, či spíše služkami, včetně jedné exsovětské soudružky (vedoucí na personálním oddělení MO) došlo tak daleko, že mne obvinili z nezákonné služební cesty do Vyškova v době, kdy jsem měl dovolenou. Pokud lze jako rozvracení kolektivu označit potírání ruských a dalších politruků a agentů, s nimi propojených zlodějin a naopak propagaci armády a obranného průmyslu v ČT, má NATOKapal plnou pravdu. Svoje tvrzení mohu doložit dokumenty a dokonce i nahrávkami. A to není zdaleka vše. Známí právníci mi opakovaně navrhují, abych na MO podal trestní oznámení.

Podle NATOKapala mne platí takzvaná pětikolka, tedy Fiala a spol.

Lze to označit za poměrně zvláštní, protože Fialu a spol. jsem nikdy nechválil a nepodporoval. Za co by mne měl platit? Stačí si poslechnout moje vystoupení u NATOKapala, a to již před rokem a déle. Měl by si je poslechnout i on sám, aby neplácal hlouposti. Pouze jsem opakovaně upozorňoval na to, že Fiala a spol. jen pokračují v politice Babišovy vlády, například ministra Havlíčka, především z hlediska cen energií. Dokladem jsou vystoupení bývalých kolegů z NRO Špěpána a Noveského. Dále jsem uváděl, že politický boj mezi Babišem a Fialou v médiích je pouze komedie, přičemž reálně v zákulisí spolupracují. Fiala má pouze udělat za Babiše špinavou práci, aby se mohl vrátit jako druhý spasitel hlupáků z vůle globálních lichvářů. První takový spasitel byl Havel. Jinde se na internetu objevil i názor, že mne platí Agrofert. Je opravdu potěšující, že NATOKapal rozšířil spektrum těch, kteří mne platí. Už jsou to údajně sionisti, Američani, Putin, Fiala i Agrofert. Je na čase, aby někdo z nich konečně s těmi úplatky začal. Ceny rostou, důchody jsou za nimi v nedohlednu. Každý nemá drzost dojit z peněz kdekoho, včetně občanů-posluchačů jako nestoudný NATOKapal, kterého podporují NATOkamura, Babiš a s nimi spřátelení zbohatlíci a lichváři.

Z NATOKapala si už dělají legraci i jeho posluchači. Nedávno mu kdosi volal do vysílání, že jsem byl vyloučen z NRO. Stačilo se podívat na TV Raptor, kterou NATOKapal pomlouvá, kde může. Na ostudném veřejném předvolebním vystoupení tří členů NRO a jednoho bafuňáře z NATOkamurovy SPD ve prospěch NATOBašty jsem před kamerou vystoupil z NRO. Případně bylo možné se podívat na stránky NRO, kde byla zveřejněna moje písemná rezignace na členství s jasným zdůvodněním-opakované porušení zakládací listiny NRO. Tak daleko schopnosti NATOKapala evidentně nesahají.

Nenávistný NATOKapal se ve svém vysílání o mě vyznačuje objektivitou ČT a Seznamu, pravdomluvností na úrovni Cempra, který psal, že jsem dlouhodobě žil v Rusku a výrazovými formami na úrovni hulváta z Řeporyjí. Jeho nepřeslechnutelná primitivní nenávist hrozí přerůst v to, že odhodí poslední slupku civilizace a začne se chovat jako divé zvíře. NATOKapal pracuje stejným způsobem jako ČT. Na jedné straně je podlézavou reklamní troubou NATOkamury a Babiše a na druhé ke zvýšení svojí důvěryhodnosti láká do svého/NATOkamurova rádia i odborníky a slušné lidi. Ti mu slouží nejen jako lákadlo na posluchače, a tudíž i peníze od nich, ale rovněž jako užiteční idioti rozřeďující a zakrývající jeho propagandu ve prospěch NATOkamury a jeho lichvářských šéfů a v současnosti i pro Babiše. Kdyby měl NATOKapal vysílat pouze svoje názory, moudra a propagandu, byl by dávno pro smích a nadstandardní životní úroveň by mu značně poklesla.

NATOKapal by se měl jasně vyjádřit ke každé z výše uvedených lží, proč ji šíří na internetu. Měl by se k tomu postavit jako chlap. Jenže jak být chlapem a zároveň i děvkou NATOkamury a Babiše? Zatím se snaží problému bleskově vyhnout tím, že ve zlomku sekundy řekne, že jsem byl na jedné misi a rychle pokračuje. Cudně se vyhýbá zdůvodnění proč a v čí prospěch lhal a lže, případně kdo ho za to platí. Největší zájem na mém znevěrohodnění, případně umlčení v médiích má Babiš, protože patřím od roku 2015 k jeho nejostřejším kritikům, ptrotože na mne spolu se Stropnickým udělali podraz. Pro důvěřivé oběti NATOKapalovy propagandy a měně chápavé čtenáře bych doplnil, že kritika Babiše neznamená podporu Fialy. Opravdu si může někdo myslet, že takový sedmilhář jako NATOKapal lže pouze o mě? Někteří posluchači NATOKapala by se měli zamyslet, proč mu posílají peníze na to, aby je krmil lžemi, pomluvami a propagandou.

Se zájmem čekám, zda se NATOKapal odváží odpovědět a jasně vysvětlit svoje lži bez primitivních útoků a nadávek.

Martin KOLLER


Podobné příspěvky

3 Komentáře

  1. Co to je za strašný pamflet? To se ani nedalo číst. Vážil jsem si vás, ale vy jste totálně zblbnul. Dokonce jste mi zprotivil skvělý pořad Casus belli, který si již nepouštim. Děláte medvědí službu pětidemolici. Zklamal jste mne.

  2. Pane Kollere. Zapoměl jste na to, že jsme vás poslouchali a sami mohli porovnávat vaše kecy s jinými dostupnými informacemi. A že jste někdy lhal, až se vám od huby prášilo, bylo jasně vidět. Od doby vaší praxe vám už pořádně ujel vlak. O současném Rusku na příklad nevíte vůbec nic. Možná ani nevíte, že už to není SSSR. Mnohdy jsem se divil panu Kapalovi, že některé ty vaše kecy nechal bez povšimnutí i když věděl, že kecáte nepravdu. A když mu konečně došla trpělivost s vámi a dal vám to najevo, utekl jste zbaběle jako ubožák. Nechte pana Kapala na pokoji. Ověřil jsem si, že jeho informace o vás jsou pravdivé a dohledatelné. Jste jen sprostý darebák.

Komentáře jsou uzavřeny.