Rozhovor Petra Vacka a Jiřího Havla – pohled prvního místopředsedy PRO a pohled občana se selským rozumem. Kam směřuje PRO?


Po nedávné glose Paralelně rozebírající výrok prvního místopředsedy strany PRO Patra Vacka z tiskové konference k plánované demonstraci strany PRO na Václavském náměstí, že z východu k nám přišla jen bída, utrpení a ponížení se zvedla celospolečenská diskuze o směřování strany PRO. Protože je základem svobodné společnosti dialog, sešel se na platformě Inovace Republiky Petr Vacek s Jiřím Havlem, aby o svých rozdílných pohledech na směřování země vedli polemiku.

Odkaz na nezkrácený rozhovor najdete zde:

Red-PA


Podobné příspěvky

16 Komentářů

  1. Pán Vacek je „trochu“ zmatenej,on si myslí ,že se tam dostane a řekne u pultíku (poslouchat ho bude stejně asi 15-20 poslanců) svoje moudra,už jen z toho jak se tváří a sedí , je vidět o co mu jde, o prachy a doživotní rentu…hotovo. Tento člověk je falešný od hlavy po paty.

  2. Tento rozhovor byl velmi zajímavý. Pan Vacek byl upřímný, až to zamrazilo. Je konzistentní ve svých ná-
    zorech. Já jsem byla na straně pana Havla, s jeho názory souhlasím. Je smutné, že bohužel pan JUDr. Rajchl mluví úplně jinak, ale jak se říká, po ovoci poznáte je. Musí znát názory svého zástupce, takže může klidně dál vládnout ten Fiala s pětikolkou, protože tohle také nestojí za nic.

  3. Mě se chce z názorů pana Vacka silně zvracet. Degraduje stranu PRO. Pan Havel mluví velmi jasně. Co chce Vacek opravovat. Každý ví že je EU nereformovatelá stejně jako NATO

  4. Bohužel, musím konstatovat, že mne zástupce strany PRO zklamal, a tudíž se manifestace v Praze poprvé nezúčastním. Rovněž mé názory jsou konzistentní a USA považuji za zplozence pekla. Nemohu se ztotožnit s představou reformování nereformovatelného, čímž mám na mysli EU a NATO. Jsem zástupce dožívající generace, a tak mi JUDr. Vacek připomíná většinu mých spolužáků, kteří zdůvodňovali svůj vstup do KSČ tím, že jsou tam proto, aby tuto jedinou vládní stranu rozkládali zevnitř. No comment, většina takových členů KSČ dnes zastává presidentské, nejvyšší soudní, prokurátorské a vládní funkce. Jdu blejt, velebnosti…

  5. Po tomto rozhovoru je pro mě strana PRO absolutně nevolitelná. Panu JUDr. Vackovi a spol. jde pouze o koryta. Z těchto „vlastenců“ mi je na zvracení. Souhlasím naprosto s panem Havlem, že je možná jenom změna systému a současný západní je už neopravitelný.

  6. Zdravím Vás a děkuji za vytrvalost a konzistentní názory v této nelehké době. Tato země postrádá již delší dobu kádry, ukotvení, je unášena směrem na západ, který už je nyní divokým východem. Čeká nás hodně trpělivosti a práce, a to s populací která je z cca 70% proočkována, zfašizována, zapomíná na svou minulost a kořeny, klaní se tzv. ,,západním elitám“

    Přeji Vám hodně úspěchů.

  7. Výborný rozhovor, naprosto souhlasím s panem Havlem, názory pana Vacka nesdílím, ale má na ně pochopitelně nárok.

  8. Pan Rajchl neměl šťastnou ruku při výběru místopředsedů. Na demonstraci zítra jsme se chtěli dostavit ve třech lidech, ale nepojede nikdo. Nemá to absolutně smysl bohužel.

  9. Jen to pan Vacek potvrdil – PRO není pro nás,řadové občany – je to jen výtah ke korytům PRO pár předem domluvených vyvolených.

  10. Dobrý den,
    je krásné vidět, že lidé dokáží prohlédnout podvodníky v kratších a kratších intervalech. Sbohem strano PRO!

  11. Dobrý den, ve všem souhlasím s panem Havlem. Na pana Vacka mám svůj názor od té doby, kdy v pořadu ABJ Jany Bobošíkové označil srp a kladivo za nacistické symboly. Děkuji za práci a trpělivost všem upřímným vlastencům. Jana

  12. Moc děkuji za zprostředkovaný rozhovor..
    Strana PRO nevolitelná, tak že pro mě se nic nemění.. 🙂 Prý pozor na změnu systému.. 😀
    Všem krásný den..

  13. Dobry den, musim rict, ze pan Havel je dosti urputny a nenechava pana Vacka, ale ani moderatora mluvit.. Vlastne je ani neposloucha poradne a nesnazi se pochopit, co rikaji.. V tomto byste se mel pane Havle vyrazne zlepsit. Pusobite potom v diskuzi opravdu az protivne, coz je skoda. A to pritom s Vasim nazorem na NATO a EU naprosto souhlasim. Nemel byste vsak takto mnohotematicky/chaoticky, dlouze a az agresivne vystupovat v diskuzi.
    Moc Vam fandim, ale v tomto se prosim zlepsete.
    Zaroven mam pocit, ze jste moc nepochopil, jak to strana PRO obecne mysli. Ja je neobhajuji, tedy volit je nebudu, ale vidim, ze jejich umysly nejsou nijak spatne a zle, jak se Vy, nejspise domnivate.. Pouze jsou v nekterych vecech lehce naivni, ale oni by pak rychle prozreli, kdyz by prislo na vec.. Urcite by nekolaborovali, jak soucasna vlada..
    Preji Vam krasny den.
    PS: Vlastenecka scena potrebuje jednotu v konani, ne hadky a rozkol, jak si to maluje petikolka.. A jestli povazujete urcite lidi za pseudovlastence a agenty globalnich lichvaru, vyuzijte je sami pro sve ucely.. vyuzijte jejich „vlastenecke“ prace, pro pad vlady / systemu.. mezitim posbirejte kompro.. a az je vyuzijete, tak ve vhodnou chvili je s dukazy usvedcte, aby se nedostali k moci… budte chytri.. volanim: „chytte zlodeje! teda on jeste nic neukradl, ale urcite se na to chysta!“ moc lidi nepresvedcite.. chce to lepsi strategii..

  14. Dobrý deň, máte úplnú pravdu, pán Havel. Choďte si za svojím. Ja som žila 11 rokov v Holandsku, do 2013. A už vtedy som videla, že obyčajní holanďani mali únie plné zuby a nepomohli si. Rodičia, ktorí si nemohli dovoliť dat svoje deti na súkromné školy, nechávali svoje dcéry denne vystavené riziku, že na nich budú ich tmavší spolužiaci po chodbách vykrikovať nepubikovatelné slová. Také to ohmatávanie na kúpaliskách som tam registrovala už vtedy.
    Z iného súdka: V televízii v správach som počula debatu holandských politikov,že sa rozčuľovali, že za výmenu fosílnych palív z Argentíny, mali od nich brať 10 ročné zamrazené hovädzie. Doslova povedal jeden, že prečo by to mali brať oni(EU sa im to snažila vnútiť) pošlite to na východ (viem koho mysel). A potom tu tie škandály, že sa v školských jedálňach nešlo staré mäso…asi len smietko z mnoha prípadov.
    Takisto, doteraz tu nemáme občiansko právnych advokátov, dostupných všetkým a zadarmo. Človek sa tam mohol na nich obrátiť vo sporoch so susedmi, neoprávnenou pokutou,proste menšie záležitosti.
    O nelegálnom obchode s orgánmi som tam videla spústu dokumentov, ten z Ukrajiny odvysielaný na ČT už dávno predtým, aj orgánov z Afriky do záp. Európy, robil to jeden brit.
    Mám toho veľa, bolo by to nadlho. Hovorím nedajte sa a choďte si za svojím. Moc vám fandím.

  15. Přesně tak to je, pane Havel.
    + Mimo téma – Vodítka pro odstranění GRAFENOXIDU (a dalších nebezpečných složek „vakcíny“ COVID) z těla:
    https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=172

    PS: Pokud se někdo již dříve nechal „očkovat“ a případně i „posílit“ proti (hoaxu) COVID-19, gratuluji vám – nedosáhli jste vůbec ničeho!

Komentáře jsou uzavřeny.