Zažila válku na Donbasu a odmítá lži politiků. Bude Nela Lísková za svou pravdu „upálena“?


Nela Lisková je pronárodní politickou aktivistkou a ředitelkou institutu Ochrana práv občanů. Zažila válku v Donbasu a odmítá lži politiků a mainstreamu, nejen o faktech války na Ukrajině. Za své politické publikace a zveřejněné názory čelí ze strany protinárodních politiků mnoha trestním oznámením. Od roku 2018 podstupuje několik politických procesů, které iniciují váleční štváči, podporovatelé užívání omamných látek, aktuálně také strůjci nepovedené digitalizace Piráti a velký příznivec ukronacistů a sudetského landsmanšaftu , bývalý ministr kultury Herman za KDU-ČSL. Tito lidé jsou sami hodní žaloby, ale právě zneužívají svou politickou moc pro likvidaci politických oponentů.

Red-Pa


Podobné příspěvky

7 Komentářů

  1. Díval jsem se na tohle video na youtube, a jakmile se stočila debata na migranty, náhle video zhaslo, a objevilo se oznámení, že uživatel eliminován tohle video stahnul. Já si myslím něco jiného, protože tam padlo jedno jméno neoblíbeného politika. Děkuji za hosta, rád jsem četl články paní Nely Lískové v Parlamentnich listech. ♥️🍀🌹🇨🇿

  2. V komentáři se objevilo slovíčko které jsem tam nenapsal „eliminován“. !!! 😡😡😡

    1. Cenzura psychopatů se projevuje úplně všude. Musíme se o ní informovat ( říkat to, psát to na rovinu ), aby se ostatní mohli zařídit, a byli méně cenzurováni.

  3. Okrajina je od začátku fraška a divadlo..

    „Dokonce i okrajinská státní agentura na podporu cestovního ruchu spustila webovou stránku, která podporuje turisty z domova i ze světa k návštěvě tzv. “bezpečných” měst na okrajině, kde je normální život a cizinci v nich mohou utrácet své peníze bez obav z války. Hádejte, jaké město, kromě jiných, je v nabídce? Za pouhých 224 EUR si můžete koupit prohlídku Kyjeva s průvodcem po místních památkách. A pokud by vám to bylo málo, tak za dalších 119 EUR vás průvodce vezme okolo celého Kyjeva po památkách v blízkém okolí Kyjeva atp.
    https://visitukraine.today/tours/search?interest=city-tours
    A to sem netahám ani to, že si okrajinci jezdí sem a tam skoro neustále. V nabídce je vedle Kyjeva prakticky celá okrajina na západním břehu Dněpru, včetně Oděsy. Letecké poplachy nad Kyjevem jsou jedinou připomínkou vzdálené války na Donbasu!
    A nedávno dokonce slovenský Deník N vyzýval Slováky, aby jeli na dovolenou na okrajinu a tím jí ekonomicky pomohli. Takže, je v Kyjevě válka, nebo není?! 😀
    Ruská armáda za celou dobu SVO nevstoupila do Kyjeva, ale přesto se už dva roky v českých médiích tvrdí, že v Kyjevě je jakási válka, která tam nikdy doopravdy nedorazila a funguje tam stále normální život, probíhají tam ligové zápasy, lidé normálně chodí po ulicích, nikde nejsou žádné známky střelby, výbuchů, explozí, boje v ulicích, minometná palba, nikde nic nehoří. A to je celý „západ“ okrajiny!! A tyhle banderovské zmetky tady živíme my z našich peněz!

    Česká učitelka byla již podruhé osvobozena za informace o životu v Kyjevě, ale státní zástupce se znovu odvolal.. V Kyjevě žádná válka není, zmrazil i Fico nedávno novináře, zatímco český soud v Praze znovu osvobodil českou učitelku za výroky, že v Kyjevě válka není!!

    Pražský soud ale ve středu trval na svém a znovu učitelku osvobodil, přičemž státní zástupce se znovu odvolal. Proč? Protože rozkaz zjevně zněl jasně: Bednářová musí být odsouzena jako odstrašující případ pro další případné “dezoláty” a protivládní živly. A soudkyně to jaksi blokuje 🙂

    Přesto však je učitelka Martina Bednářová tahaná po soudech a neustále ji novináři zasypávají dezinformacemi o tom, že v Kyjevě je válka, což je demagogie a propaganda:
    https://www.youtube.com/watch?v=FzNHvnE7NRU&t
    (Kyiv Ukraine at night. Walking tour december 2023)

    A ví to samozřejmě i soudkyně Klára Jantošová, která i podruhé učitelku Bednářovou osvobodila, protože soudkyně ví, že učitelka se dopustila jediné věci – dětem řekla fakta! A to je ve Fialově režimu zločin, těžší zločin, než je pokus o vraždu [7] českého zákazníka taxíku, kterého do hlavy skopala dvojice ukrajinských gaunerů. Ti byli obvinění zbaveni a dostali zkušební dobu, zatímco učitelka je za svůj výrok tahaná po soudech. Takže, jaká je realita? Když Robert Fico na tiskovce popře, že by v Kyjevě byla válka, tak je to názor politika. Když to řekne v ČR učitelka, chtějí ji za názor zavřít a tahají ji po soudech.“

    Alespoň ten Texas se postaví za sebe a řekne “Ne!”.
    Ale evropští “vůdci” se nezastávají ničeho jiného než sebezničení…

    Civilních obětí je přes 13 tisíc, z toho přes 140 dětí – mají v Doněcku centrální hrobeček “Alej andělů”, kdyby jste se chtěli někdy kouknout. Celkově to je zhruba jako 13x Lidice.

    A máme pořád věřit, že Rusové si stříleli na hlavu z houfnic a Grad 122mm raketometů sami? Z velkorážných mimometů 120mm? Zastřelovali si mladý holky v panelákách, který si skočily na balkon zakouřit nebo zalít kytky nebo pověsit prádlo – protože zrovna takové byly “cíle” hrdinů z NATO, s velkorážnými puškami s termovizními zaměřovačemi, v ráži .338 Lapua Magnum nebo .5 BMG?

    Pro to není racionální argument. Ale je, v zásadě – byly to vraždy. Safari na Rusáky a Rusandy, zcela fašistické a otevřeně nacistické. A to se prokazatelně dělo 8 let!

    A “kritiky” Ukrajiny chtějí posílat nejmíň na šibenici, no aspoň do kriminálu. Takový fašounský režim, páchající zločiny jak na běžícím pásu.. Který vypnul (NEdávno) všechna opoziční média, zavraždil desítky novinářů, zakázal opoziční strany, vyvraždil stovky lidí v Oděse – upálili je, hezčí holky předtím znásilnili a uškrtili včetně minimálně jedné těhotné před porodem – a pak 8 let bombardují města a vesnice z houfnic a raketometů.

    Ukrošský režim je natolik hrůzná fašistická zločinecká perverze, že ruský útok je invaze andělů. Je absurdní, že to někdo může posuzovat z absolutně prolhaných médií. To vás nezarazí ani to fašistické protiruské řvaní? Horší to nebylo ani za Hitlera proti “špinavým židům”.

    A profláklý web “manipulatori.cz” prolhance Cempera, agenta kdovíčeho.. Či prezident Ukrajiny Porošenko, který se v proslovu ke školákům na zahájení školního roku raduje, že “ruské” děti (ve skutečnosti ukrajinské, mluvící rusky jako 90% jiných ukrajinských, ale narodili se na Donbase) místo chození do školy chcípou zimou ve sklepech a krytech, protože Ukroši je bombardují – tím se “Prezident Ukrajiny” veřejně chlubil. Politici a mediální hvězdy 8+ let mluví o “ruských švábech k vyhubení”, dobrý vtip jsou hamburgery z mletých ruských dětí (povedená divadelní scénka), dorty ve tvaru “ruských nemluvňat”… Naprosto veřejně v televizi, rozhlase, tisku.

    Kdyby nebylo Rusů v 1945, hodně by se z nás nenarodilo. Že je něco ruské, neznamená, že je to debilní. Zdá se někomu např. ruská Mendělejova tabulka prvků debilní? Nebo ruská Ciolkovského rovnice? Nebo Čajkovského muzika? Nebo jaderné reaktory v českých jaderkách a jejich palivo? Nebo samotná ruština?”

    1. Souhlasím s každým slovem. I u nás se už za Babiše rozjela protiruská štvanice. Je jasné, že vše už bylo předem naplánováno. V Ostravě a Slovensku jezdily po nádržích vlaky plné vojenské techniky, asi z Německa. Ještě před zahájením ruské SVO. Západ se pokusil opět po 70 letech zničit Rusko. Nakonec zničil sám sebe. Poslední dobou se do války nějak moc angažují Němci. Že by potřebovali znovu nakopat prdel ruskou kanadou?

Komentáře jsou uzavřeny.