|

Ne „alternativní“ média, ale svobodná a nezávislá! Tibor Eliot Rostas – šéfredaktor Zem a Vek o míru, roli médií, EU volbách a situaci na Slovensku.


Tibor je již více než 10 let na misi, jejímž cílem je změna systému. Jeho časopis Zem a Vek otevírá čtenářům oči. Jaké má plány, jak vnímá alternativní média, EU volby, slovenskou politickou scénu a budoucnost naších národů? Odpovědi najdete v rozhovoru.

Red-Pa


Podobné příspěvky

4 Komentáře

  1. TOUŽÍ SE PO ZMĚŇE DREVNIHO KAPITALISMU BEZ PRIVLASTKÚ ROZUMÉJTE BEZ SKRUPULI

    který republice implantoval president ODS a dodnes se za to že prý zakázal dát do prvního članku Ústavy takový druh kapitalismu,který je snad všude jinde jen nemv u nás a všichni se tam těší vysokými platy na příklad se tam hledá pokladní do Lidlu a bídný kapitalista nabízí 14 eur na hodinu a ona nic nedělá jen šoupe tovar na páse..
    Takovému pokroku u nás musí zabraňovat žlute odbory na příkaz Aspen institutu a odboráři jsou bez sebe radosti ,že ho mohou opakovaně zvolit i když možná ,že je to zcela jistě ,bude stát dvě třetiny platu
    A co tomu říká Kačenka od komunistu,ta nejen že nevyžebrala v EU peníze na vytunelovánou huť Klemy Kottfalda ,ale řídí KSČM vadnými stanovami do pekla a navíc zarazila už tak zubozeným komunistum i diskuzní rubriky pod jejich članky na stránickem webu http://www.nasepravda.cz bo by si členove prý stežovali, že je nechce dovést zpět do Parlamentu a to mají tím pàdem přísně zakázáno!
    Tak mi drazí voliči, zkuste v diskuzi aspoň tady konkrétně sepsat,pokud to umíte své zbožné přání ,jaký režim by pásoval VAM silám SV tj Společnosti Volicu, konkrétně a ne jenom o tom kecat a nic z toho.No ní?👣💥🇨🇿🤐

  2. POZOR,POZOR,
    Stalo se něco naprosto nečekaného.
    Pani s.Konecna otevřela dříve zablokované diskuzní rubriky pod članky KSČM jejich webu a tak jsem tam vypálila hned první konkrétní komentař.
    SLAVA PNZ a hotovo.
    Je to pod Činskym presidentem a jeho světovými 5 body,což má ve stejném počtu i návrh PNZ programu SV , prozatím a jeho výhoda je,že každý volič pokud to dovede zformulovat a chce ,muže dodat další čerstve postuláty v návrhu nejlépe dobře a ne,že ne ANO!

  3. Malá oprava sdělení ,že byly otevřeny diskuzní rubriky pod VŠEMI članky webu .Neni tomu tak.

    Pod důležitým člankem ŽADNE KOMPROMISY S VLADOU prý separovana redakce http://www.nasepravda.cz vychytralým***zpusobem diskuzní rubriku zakázala nebo co se tam děje.
    Hanba se nese dále,neboť podle názoru SLOVA Řady voliču ,nestačí otevřít diskuzní rubriku pod paní s.Konecnou,která asi nemá čas na jakoukoli odpověď,když se tam diskuzní příspěvek objeví a možná ani SV tj Společnost Voliču nepotřebuje nebo co nebo jak?No ní?

  4. MAM PODEZŘENI,ŽE PAN HAVEL NEVI,ŽE JEHO WEB MA PREDEVSIM SLOUZIT SJEDNOCOVANI

    voliču a jejich nejen myšlenek ,ale i aktivistu.
    Co se vlastně stalo s jeho bývalým partnerem panem L.VRABLEM,že teď bojuje osamělé za mír za posměchu vládních darebaku a prý z toho nic nebude bo satanisté jsou sílné obrnění a nepomohou ani pancéřové pésti?
    Prý potřebuje podporu celé SV tj Společnosti Voliču a zejména její program PNZ .vmontovat do svého slabého programu a rozdiskutovat to,bo je to fakt SILA💥🇨🇿🔔
    Co tak,kdyby mu pan HAVEL náš přední válečník zaslal e-mail,že tu na něho čeka elita skvělé RADY VOLIČU(827569752 pékne nastolených holubiček) a jako jediná mu muže pomocí v boji za mír a volá ho mezi nás tady,kde se dozví co opravdoví voliči chtějí v doposud nevídaném republikovém programu a tak muže vyhrát monumentálním zpusobem volby A HOTOVO ,no ni?

Komentáře jsou uzavřeny.