|

Advokát Luděk Růžička – Mobilizace do posledního evropského Ukrajince. Proces s Nelou Liskovou byla soudní fraška jak z padesátých let!


Advokát Luděk Růžička o aktuálních událostech. Proč se na něj jako na právníka obrací občané Ukrajiny? Nestačí že je Ukrajina zdecimovaná země? Bude v ní kolektivní západ realizovat své zájmy do posledního Ukrajince?

Nela Lisková stála opět před soudem. Proces jako z padesátých let minulého století. Totální zlovůle soudní moci! Dnes chtějí do vězení dostat Nelu Liskovou, zítra to můžete být i vy.

Jak vidí Luděk Růžička nadcházející volby? Bude vůbec koho kroužkovat?

Red-PA


Podobné příspěvky

7 Komentářů

  1. ČTU NAHOŘE VYZVU v odkazech PRÝ K SVOBODNE DiSKUSI S MINISTREM A VIDIM BLUD.

    S těmito lidmi nelze o ničem diskutovat,jsou to** DŘISTALISTE**a okecaji všechno lhaním a zneužitím usurpovane moci.vadnych zákonu,jejichž tvorba bude dále pokračovat.
    Pane Havel dejte si říci a to včas,že jediným východiskem v současné nijak potésujici situaci je diskuse samé SV tj Společnosti Voliču , kolem postulatu Programu Národní Záchrany a potřeb PNZ,ostatní je jak se stále domnívám ,jen chození okolo horké kaše a ohlupovani už tak do kouta zahnaného celého národa zdejších domorodcu.
    Jako gigantický příklad se jen podívejte na web D.S.Vidlaka,,kterému se daří udělat husarský kousek.
    Zemědělce,kterých je asi 100 000 se mu podařilo oddělit od volicu,kterých je 8 275 752 a pokračuje je stavět proti všem ostatním občanum zdánlivě se svými sedláky vedené do bitvy u Chlumce.
    Je vehementně proti cenzuře,ale dal vymazat zmínku i o vašem webu,když jsem napsala,že po vymazání nicku SLOVO Řady voliču publikují u vás a jeho tzv diskutéri tam jsou smutní že se neobjevuje toho času dozorce režimu jejich cenzor jménem prý Adolf Nuland nebo jak si vlastně řika.
    I v tomto vašem članku je bohužel jen potvrzení co už všichni voliči dost možná ví,ale nikdo se nezajímá jak ten giga Maras konkrétně řešit, no ni🔔🙋

  2. VE VOLBACH VYBIRÁ SV VYROBCE ,JEHOŽ VYROBKY VŠAK DNES NELZE REKLAMOVAT.

    Jak toto dilema řešit ukazuje myšlenka PNZ tj Program Národních Zájmu a potřeb.Nemohu za to,že jsem geniální a proto mě budou VŠUDE ,kde to půjde UPALOVAT cenzurou.
    V DUSLEDKU chybějící Solidarity budu možná poté,kdy mě upálí všude mrtvá a tak se těším,že se stanu NESMRTELNA poté co mi dal kapky pan D.S Vidlák na svém webu http://www.litterate.cz a jeho sedláci se radují,že mi kázali ZAČ JE TO LOKET.No ní?🔔🙋👹🇨🇿

  3. Dobrý den, dnes jsem shlédla Váš pořad s panem advokátem Luďkem Růžičkou o zoufalé situaci ukrajinských mužů vojáků na frontě. Plně s ním souhlasím, že je neetické porušovat mezinárodní smlouvy a ty poctivé pracující Ukrajince vracet na Ukrajinu. Pan advokát má plnou pravdu i v tom, že pokud nás naše vláda a státní orgány ženou do války, měli by sami jít příkladem. S čím ale nesouhlasím, je neinformovat se a vypouštět neověřené info o vlasteneckých osobnostech. Např. zrovna včera jsem zhlédla pořad Právní džungle pana O!ndřeje Dostála, jde většinou o právní rady v oblasti zdravotnictví. A právě včera se jeden divák dotázal pana Dostála na jeho studium a propojení s jeho studiem na americké škole. Pan Dostál odpověděl zcela vklidu, že on byl vybrán pro nejlepší prospěch a v té době byl pravicového smýšlení. V USA mu ale vysvětlili, že je hlupákem, nebot oni záviděli Československu naše úspěchy ve zdravotnictví. A vrátil se domů s jiným politickým smýšlením. A v době kdy on byl přijat na školu v USA, ještě ani Albreitová, ani Obama ve vládě ještě nebyli. Pokud by se pan Luděk Růžička blíže informoval, nevypouštěl by nepodložené informace. Což u tak statečného advokáta, který se nebojí veřejně hájit Ukrajince a kritizovat vládu je škoda. A u Vás který dáváte prostor panu Martinovi Kollerovi k jeho výblitkům na druhé, to sráží důvěryhodnost. Pan Martin Koller si svou nevymáchanou pusou dělá zbytečné problémy, což u takového znalce v jeho oboru je opravdu škoda. Nejde o to že sdělujete jiné názory, ale o to, že škodíte valstenecké scéně. A to ve chvíli, kdy se jedná o naši budoucnost, zda ještě nějakou budeme mít, či ne.

  4. Paní Jaroslavo a ostatní.,
    NA VAŠEM MISTÉ.BYCH SE VYKAẞLALA NA UK A STRALA BYCH SE O NAS A NASE PLATY,

    Pan Koller nabízí změnu režimu a to by mohlo znamenat prý platy o DVÉ TRETINY vysši než dnes oproti těm co vaku prohráli.
    Já jsem napsala jak to udělat v návrhu Plánu Národní Záchrany PNZ dokonce JAK.
    Okamžitě mě příznivéc. režimu pan D.S Vidlák na svéem webu dál upálit cenzurou a zničil Nick SLOVO Řady voliču ,do mrtvá a zamezil jakoukoli diskusi v tomto směru.
    Prý mi nesmí nikdo rozumět neboť by se ukázalo,že zubozenemu národu za 35 let ukradli BILIONY a jak se na to dívám,jediný pan Koller by ty peníze vybil svou postavou valečnika PRO VSECHNY,kdyby věděl JAK to světem chodí.
    Ne nezbláznil a jsem se jak tvrdí pan Babiš o té Kouře až když byla v EU,prý to není pravda tvrdí alternativa,kterou brzy zkrouhnou na salát.
    Možná bychom se všichni mohli zeptat nahoře toho panaadvokáta chudých lidí, jak by to šlo on by to mohl vědět a hotovo.No ní?

  5. Jsme v době, ve které jsou u vesla loutky nevolených sionistů naprogramované podle Kalergeriho k podrobení většiny obyvatelstva (nově zlaté půlmiliardy), otroctví. Hledají do výkaznictví, pro svou kariéru a ukojení svého ega cíl, kořist. Ale co jednou začalo, také skončí. Nela Lisková bude rehabilitována a povyroste jako mučednice, vlastenka, celebrita. Politické názorové antagonistické proudy tu budou i když dojde ke změně politického klimatu. Nejvíce se názory sjednocují v několikaletém společném strádání nemilosrdnou válkou. Ale i v tom případě mnoho osob uprchne za hranice, tam strádat nebudou. Pak se vrátí a názorové neshody budou pokračovat dál. Důležitá je změna postoje strategického spojence. V tomto případě jsou to USA. Už se to u nich nachyluje, chystají se sankce pro státy, které by opustily dolar. Oddlužení USA, omezení jejich politické moci a postup v tomto Číny například, bude mít velký geopolitický dopad. USA už nebudou tolik neosvědčeným světovým četníkem. Dluhový dolar bude jako deklasované světové platidlo v důchodu.

  6. Bojova zkusenost a praxe, kterou se Rusko obohacuje, zoceluje a prumyslove rozviji je neco, co uz zapad nemuze dohnat. Finito pratele, jsme ve finale, konec je za prvnim kopcem na obzoru, uz brzy.

  7. Perspektiva dalšího vývoje našeho státu na následující desítky let je daná výsledkem války na Ukrajině
    a změnou vnitropolitických poměrů v USA a jejich ekonomickým krachem,přejme si jen,aby to
    bylo klidným procesem a ne válkou,která tentokrát způsobí zánik světa,v historii naší země
    to byl vždy jen a jen globální válečný konflikt /třicetiletá válka,1. a 2.sv.válka /,které určovaly
    další vývoj naší země a války nastolily změnu politických poměrů u nás,historie se vždy bude
    opakovat,jen s tím rozdílem rozdílem, že se tenkrát nebojovalo s devastujícími zbraněmi
    hromadného ničení,takže, v případě dnešní světové války,se bohužel naplní Sibylino proroctví,
    že Čechů zůstane po ní jen tolik,co se „vejde pod selskou formanskou plachtu“. Vysvětlujte tohle
    dnešní mladé čummobilské generaci?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *