Proti totalitnímu pandemickému zákonu demonstrují před sněmovnou stovky rozhořčených občanů


Stovky lidí demonstrují dnes 25. ledna od 9 hodiny ráno před poslaneckou sněmovnou proti novele pandemického zákona, kterou mají dnes na návrh Fialovy vlády projednávat poslanci. Demonstraci, která bude pokračovat od 14 hodin projevy na Malostranském náměstí svolalo hnutí na obranu práv a svobod, reprezentované zhruba dvacítkou stran, spolků a iniciativ vystupujících společně proti covidové totalitě.

Přímý přenos můžete sledovat na Změně Matrixu zde

Novela pandemického zákona by v případě schválení dávala vládě pravomoc používat tento totalitní nástroj na neomezenou dobu. Teoreticky by tedy covidisté reprezentovaní Fialovou vládou mohli naši zemi z preventivních důvodů uzavřít do lockdownových restrikcí třeba na deset let. Proti novele se vyjádřila řada renomovaných právníků a poslanci SPD hodlají dnes ve sněmovně použít všech nástrojů, aby projednávání této totalitní normy zabránili.

Odhodlaní občané před sněmovnou

Díky této novele by mohlo ministerstvo zdravotnictví velmi efektivně omezovat podnikání, aniž by musela vláda vyhlašovat nouzový stav. Schválením novely by tak byla vyhlášena válka všem svobodným lidem a podnikatelům, kteří se odmítli podřídit státní zvůli a odmítli své provozovny zavřít či segregovat občany na očkované a neočkované. Po schválení této orwelovské novely, bude moci stát těmto statečným podnikatelům uložit likvidační pokutu až do 3 miliónů korun. Desetitisícové pokuty budou hrozit i občanům, kteří se odmítnout podřídit restrikcím a nosit v MHD a dalších vyhrazených prostorech roušky či budou jinak porušovat vládní diskriminační nařízení.

Demonstranti před sněmovnou

Návrhem této normy zakotvující na věčné časy covidový apartheid v naší zemi Fialova vláda překročila Rubikon a vyhlásila válku velké části vlastního obyvatelstva. Pokud bude na návrhu trvat a prosadí ho bez veřejné diskuse proti vůli občanů silou, může počítat s tvrdým odporem stále sílícího hnutí odporu.

Proti pandemickému zákona vznikla rovněž petice kterou k dnešnímu dni podepsali už desetitisíce občanů.

(Red – PA)


Podobné příspěvky