Bulhaři vyslali globálním elitám jasný vzkaz: Začalo konečné odpočítávání covidové diktatury!


O snaze globálních elit nastolit po celém západním světě diktátorské režimy už nemůže být pochyb. Covid se stal záminkou k ukradení našich práv a svobod, záminkou k nastolení tvrdé totality na celém západním světě. Tuto skutečnost si uvědomuje stále více lidí a bouří se.

Kanadské konvoje svobody se staly obávanou zbraní proti globalistům. V pondělí 7. února 2022 dorazily i do Sofie. Protest nebyl organizovaný, rovněž chyběly informace ve sdělovacích prostředcích, přesto se v ulicích hlavního města Bulharska shromáždilo velké množství lidí.

Akce pokračovala i na náměstí před budovou Národního shromáždění. V odpoledních hodinách se toto náměstí rozeznělo hitem „The Final Countdown“ skupiny Europe.

 „The Final Countdown“ (v překladu „Konečné odpočítávání“) není pouze legendární hit z roku 1986. Skrývá v sobě velký symbol. Je to jasný vzkaz globálním elitám, že začalo konečné odpočítávání jejich tyranie.

Je vidět, že kromě globalistů tomuto vzkazu rozumí mnoho lidí. Tento hit, hraný na sofijském náměstí, je totiž hojně sdílený na sociálních sítích zemí západního světa, včetně té naší. Text této nadčasové písně v angličtině i v češtině, je zde.

Konvoje svobody pokračují ve své cestě. Navzdory mohutnému odporu globalistické vlády Emanuela Macrona projíždějí ulicemi Paříže. V pondělí se chystají do Bruselu.

(Red – PA)


Podobné příspěvky