Fialova novela totalitního pandemického zákona míří do sněmovny 


Pětikoaliční vláda Petra Fialy, která slibovala změnu, přistoupila tento týden k nevídanému utažení šroubů připravujícímu půdu k nastolení Velkého resetu a totální kontrole společnosti připravované a propagované EU a velkými vizionáři pod vedením Klause Schwaba a jeho spolupracovníků.

Prezident Světového ekonomického fóra a otec projektu Velkého resetu Klaus Schwab

Po tlaku veřejnosti, která se na zaplněných náměstích postavila proti novele krizového zákona od totalitní normy takticky ustoupila, aby vzápětí vtělila největší restrikce do již existujícího pandemického zákona. Novela, která v případě schválení dá současné vládě do rukou legální nástroj k nastolení covidové diktatury míří ve stavu nouze k projednávání do poslanecké sněmovny už toto úterý 25. ledna. Stav nouze znamená, že bude vynecháno na návrh předsedkyně sněmovny Markéty Pekarové Adamové první čtení a druhé a třetí čtení by mohlo být projednáno ve zrychleném řízení v jeden den.

Je příznačné, že poslanci vládní Bruselské pětky (ODS, TOP 09, KDU-ČSL, Piráti, STAN), kteří mají ve sněmovně pohodlnou většinu 108 hlasů zařadili projednání novely pandemického zákona jako první bod jednání a jako druhý bod další totalitní normu, kterou je korespondenční volba, po jejímž schválení by v naší zemi skončily svobodné volby, neboť by si vládní pětka mohla upravovat výsledky pomocí neprůhledných hlasů ze zahraničí.

Fialova Bruselská pětka, naplňující novelou pandemického zákona vize Velkého resetu

Pojďme se tedy podívat, co obsahuje novela pandemického zákona, kterou vláda prosazuje a pro její schválení má k dispozici drtivou většinu ve sněmovně, neboť jej kromě vládních poslanců podporuje i většina poslanců ANO. Proti schválení novely vystoupilo jednoznačně jen 20 poslanců SPD, kteří předem avizovali, že budou bránit schválení této normy i za pomoci obstrukcí, které patří k posledním nástrojům které má opozice proti schválení totalitní normy k dispozici.

Především má novela pandemického zákona č. 94/2021 Sb., o mimořádných opatřeních při epidemii onemocnění COVID-19 dát vládě možnost používat tento nástroj neomezenou dobu. Zatímco první verze obsahovala prodloužení jeho účinnosti o rok, tedy do února 2023, verze, která míří nyní do sněmovny uzákoňuje, platnost normy na neomezenou dobu. Teoreticky by tedy covidisté reprezentovaní Fialovou vládou mohli naši zemi z preventivních důvodů uzavřít do lockdownových restrikcí třeba na deset let.

Vláda dokonce navrhuje, aby možnost vydávat různá opatření platila i pro Ministerstvo obrany a Ministerstvo vnitra a přináší nový způsob vyhlašování karantén a izolací. Novela umožňuje, aby ministerstvo zdravotnictví mohlo omezovat podnikání i provoz základních a středních škol, aniž by vláda musela vyhlašovat jakýkoliv nouzový stav. Dále je doplněna možnost přikázat testování např. dětem a také možnost stanovit podmínky přítomnosti fyzických osob na pracovišti či ve škole. Karanténa či izolace budou moci být nařizovány telefonem jakousi „vhodnou osobou“.

Jak dlouho dokáže SPD ve sněmovně bránit přijetí novely pandemického zákona?

Díky této novele bude ministerstvo zdravotnictví velmi efektivně omezovat podnikání, aniž by musela vláda vyhlašovat nouzový stav. Kromě bazénů se budou moci zavírat (třeba neočkovaným) i venkovní sportoviště. Schválením novely by tak byla vyhlášena válka všem svobodným lidem a podnikatelům, kteří se odmítli podřídit státní zvůli a odmítli své provozovny zavřít či segregovat občany na očkované a neočkované. Po schválení této orwelovské novely, bude moci stát těmto statečným podnikatelům uložit likvidační pokutu až do 3 miliónů korun. Desetitisícové pokuty budou hrozit i občanům, kteří se odmítnout podřídit restrikcím a nosit v MHD a dalších vyhrazených prostorech roušky či budou jinak porušovat vládní diskriminační nařízení.

Návrhem této normy zakotvující na věčné časy covidový apartheid v naší zemi Fialova vláda překročila Rubikon a vyhlásila válku velké části vlastního obyvatelstva. Pokud bude na návrhu trvat a prosadí ho bez veřejné diskuse proti vůli občanů silou, může počítat s tvrdým odporem stále sílícího hnutí odporu. Případné následky střetů občanů s totalitní státní mocí pak padají plně na Fialovu hlavu.

Petici proti pandemickému zákonu můžete podepsat zde:

https://www.petice.com/petice_ans_za_zrueni_pandemickeho_zakona?uv=41441535

(Red – PA)


Podobné příspěvky